Şimdi Ara

Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali'yi Trafik Kazasında Kaybettik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
11.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Allahbelalarini versin 3 gundur o yolda gizli buzlanma var dunde lpg tankeri devrildi gece 6 saat yol kapandi,koskoca devlet polisi o yolda onlem almiyor yaziklar olsun, trafik cezasi kesmeye gelince masallah kimseye papuc birakmiyorlar.
    Allahrahmet eylesin degerli bir sanatci pisi pisine oldu.

Sana katılıyorum dostum bin kere hemde..

Kıvırcık ALİNİN yanık sesi , bu kazaya sebeb ve ihmalleri olan kim varsa onların cenazelerinde agıt olsun..
  • allah rahmet eylesin

kaç yaşında olursa olsun trafik kazalarında ölenlere üzülüyorum
  • quote:

Araç anlayabildiğim kadarıyla Chevrolet Captiva. Kaza, gizli buzlanmadan meydana gelmiş...

aracı compact hatchback sandım tavan ne kadar alçalmış dün de haberlerde gizli buzlanmalara dikkat diyorlardı
  • Pisi pisine verilen bir can. Allah rahmet eylesin :(
  • Allah rahmet eylesin.kemer takılımıydı acaba.aracın direkleri çok göçmemiş gibi,beşkide kemer olsaydı, sonuç böyle üzücü olmayabilirdi.
  • Allah rahmet eylesin ve Allah hepimizi korusun
  • Yaşıtımmış... Çok üzüldüm hayata gözlerini yummasına, hem de her gün karşılaştığımız, tartıştığımız ve düzelmesi için zerre de olsa katkıda bulunmaya çalıştığımız trafikte, bir otomobil kazasında.

Allah (c.c.) Rahmet Eylesin Kıvırcık Ali. (Ali Özütemiz). Ruhun Şâd, Mekanın Cennet olsun, ALLAH RAHMET EYLESİN.

• ESP standart değil mi bu Captivalarda yahu?Bildiğim kadarıyla öyle,ESP bile kurtaramamış demekki.

Allah Rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 11 Ocak 2011; 19:10:15 >
  • allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Yaşıtımmış... Çok üzüldüm hayata gözlerini yummasına, hem de her gün karşılaştığımız, tartıştığımız ve düzelmesi için zerre de olsa katkıda bulunmaya çalıştığımız trafikte, bir otomobil kazasında.

Allah (c.c.) Rahmet Eylesin Kıvırcık Ali. (Ali Özütemiz). Ruhun Şâd, Mekanın Cennet olsun, ALLAH RAHMET EYLESİN.

Sabah haberlerde gördüm çok üzüldüm, Taner abi videoyu izledim daha da hüzünlendim orada rahmetli Yusuf Hayaloğlu ile birlikte ne güzel söylemişler. Allah rahmet eylesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

ESP standart değil mi bu Captivalarda yahu?Bildiğim kadarıyla öyle,ESP bile kurtaramamış demekki.

Allah Rahmet eylesin.

Ne esp si kardeşim yolu görsen inanamazsın asfaltın üzeri hafif yaglı çamur ve buzlu gibi ben ömrümde böyle birşey görmedim,gizli buzlanma diyorlar ama daha degişik birşey.İsterse çift esp olsun arabanın ve söförün yapacagı hiçbirşey yok sadece trafik ekiplerinin önlem alması gerekiyordu.
  • öncelikle ölen sanatçımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum

trafikte belli bir hızın üzerinde seyahat edildiği anda araç ne olursa olsun sonuç pek farklı olmayacaktır captiva'sı da aynı mercedes'i de fazla uzak olmayan bir tarihten hatırlatma
     Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali'yi Trafik Kazasında Kaybettik
  • Pekş hava kaç derece iken gizli buzlanma şüphesinde olmamız gerekiyor?
  • çok üzücü bir olay ama ders alnakta gerek. Trefikte aracımız ne kadar güvenli olursa olsun uygun yol şartları oluşturulmadıkça böyle kazalar olacatır. Allah rahmet eylesin ayrıca 5 genç subayımızada allah rahmet eylesin kara havacı olup güneydoğuda kobralar uçuran asker taşıyan her pilotumuz bizim için altındır. Çok büyük kayıp yaşadık bu gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahpoint

Allah rahmet eylesin iyi insandı. Yakınlarına sabır diliyorum.

Birde şu captiva, sorento tarzı araçlara hiç güvenmiyorum, geçenlerde Ankara Ostimdeki çıkma parçacılara gittim ya heryer SUV dolu çoğu takla atmış, tavanları hiç sağlam değil araçların, X5 de dahildir buna, yükseklik fazla olunca güvenlik önleleri işe yaramıyor. Bu araç Chevrolet Epica bile olsa ve kemer akılı olsa ölümlü bir sonuç olmayabilirdi.

Oldum olası sevmiyorum şu SUVları en güzeli yere yakın ve sağlam araca binmek. 70-80 milyarlık araba al takla at geldiği hale bak. Yazık işte öldükten sonra adına kader dense de bence baştan önlemi alıp sonra işi kadere bırakmak lazım.
    Aklıma hep susurluk mercedesi geliyor böyle kazaları görünce o araç mecedes değil de başka bir araç olsaydı değil o arabadan birinin sağ kurtulması yolcuları asvalttan kazırlardı.

Bence paranız varsa SUV almayın.

Kesinlikle çok genel konusmussunuz, saçmalamışsınız.
    Rahmetli kazasında 8 takla atmış bunu göz önüne alsaydınız keşke.
    Geçen yaz İzmir/Çeşmedeki yazlıgımdan dönerken 2005 Model Volvo XC60 cipimle kaza yaptım 4 takla attım mıcıra kapılıp cok sükür bendede eşimdede kalıcı bir hasar meydana gelmedi. Kasko tutanaklarında 30M sürüklendigimiz yazıyor.

Kazaya gelicek olursak Park Halindeki bir aracın tekerine çarpmış deniyor ama pek inandırıcı gelmedi bana. Daha çok süratten ve buzlanmadan dolayı hakimiyet kaybından takla atmıstır gibi geliyor.
    Olayın ardından ne kadar konuşsak boş. Rahmetli iyi adamdı. Allah yakınlarına sabır versin.

• Güzel söylemiş, moralim bozuldu şimdi.
  • ısırgan otu, bana bir anımı anımsatır
    toprağı bol olsun...
  • Allah rahmet eylesin hala şoktayım
  • Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun...

Kaza yaptığı yol sanırım Mimar Sinan - Tepecik mevkii.. O yolları iyi bilirim .. Akçansada çalışırken çok kaza oluyordu. Bir sürü kamyoncu arkadaşımızı toprağa vermiştik.. ESP olsaydı şu olsaydı demeye gerek yok.. ecel geldiyse ne olursda olsun yapacak pek bir şey kalmıyor. Dün akşam bende daha önce kaza yaptığım Safranbolu - Bartın yolundaydım. Ahmet usta yokuşu gece ışık vurdukça parıl parıl parlıyordu. Resmen her yer buzdu. Derece -5 deydi.frene bassam araç alıp başını gidecek . ama 40 km den fazla hızlı gitmedim.o yokuşları bile bilir dimdik rampalar.. Gideceğim yere geç vardım ama sağ salim geldim
  • Allah rahmet eylesin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.