Şimdi Ara

Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali'yi Trafik Kazasında Kaybettik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
11.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürücü tarafıda pek hasar almamış.Kemeri mi takılı değildi acaba?
  • Değerli bir insandı, Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın İnşallah..
  • haberini gördüğüm zaman şok oldum,çok üzüldüm.mekanı cennet olsun.ender çıkan adam gibi sanatçılardandı.
  • Takla açma esnasında zaten emniyet kemeri de kurtarmaya yetmiyor sadece koltuğa sabitliyor.

7-8 takla atmış aracı belki de taklalar sırasında savrulurken boynu kırıldı vs. Zaten sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamamış, anladığım kadarıyla geldiklerinde yaşıyormuş. İç kanama da olabilir.
  • Çok yazık olmuş.. Tüm yakınlarının başı sağolsun..
  • allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin.
  • sevenler için radyo 7 yi dinlemenizi öneririm...
  • türkiye büyük bir sanatçısını kaybetti
  • kemer takılı degilmiş
  • Allah rahmet eylesin o kadar üzüldüm ki gencecik insan.
    Isırgan otu türküsü hala kulaklarımda.
  • Allah rahmet eylesin ..
  • Allah rahmet eylesin, dün gördüm ve çok üzüldüm.

"Gülüm" türküsünü çok severdim :

http://www.youtube.com/watch?v=CcspzyrWTwM&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 12 Ocak 2011; 10:20:53 >
  • Allah taksilatını affetsin.
  • "61can61" isimli arkadaş bana "saçmalamışsın" demiş bir kere bu tarz şık değil. Yoruma ya katılırsın ya katılmazsın. Ben senin yorumuna katılmıyorum mesela hepsi bu. Herkes yorum yapmakta özgür mü? özgür. O zaman yazılanlara yapılacak yorumlarda da dikkat edilecek tek nokta da budur.

29 yaşındayım ve son 15 yıldır sürekli arabalarla iç içe olan biriyim evim dergi çöplüğüne dönmüş durumda, sırf güvenli sürüş için İstanbul'a gelip 3 haftalık eğitim aldım. Hani bazıları vardır ya haybeden konuşur, ben onlardan değilim biliyorum ve konuşuyorum.
    SUV tarzı araçların en boy ve yükseklik oranları biribirine nispeten daha yakındır ve bu oranlama araçların takla atmasını çok daha kolay hale getirir. Şimdi soruyorum araç captiva değilde bir sedan olsaydı mesela C200 bu kadar kolay takla atarmıydı. Şimdi bir yere çarpınca şiddet artmış olabilir ama çarpma her zaman takla ile sonuçlanmaz. Aerodinamik denen şey çok açıktır bu konuda. Dediğim konu için şu daihatsu terios diye bir araç var onu aklınıza getirin bir de Hummer jipi aynı şartlarda hangisi daha kolay takla atar? İz açıklığı ve aracın yüksekliği çok önemlidir.

Senin kazadan yara almadan kurtulmana inan çok sevindim Allah herkesi korusun ve kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

Aslında bu yorumumda tek atladığım şey emniyet kemeri, yazdım sanmıştım ama yazmamışım. Arkadaşlar bakın benim arkadaşım Elmadağ'ın eski yolunda uçurumdan yuvarlandı Focusla arkadaşın emniyet kemeri takılıydı yanında oturan amcası vefat etti o takmamış. Çocuk kaç takla attıklarını hesap bile edemiyor aşağı kadar takla ata ata inmiş araç. Düşünün ki bir kemer hani şu plastil iplikten yapılan, takmayınca cızı cızır ötüp kafanızı ütüleyen ! o basit kemer insanı hayata bağlıyor.

"Her canlı ölecek kabul, Allah herkesi de korusun ama önlemi de almak lazım. Önlemi alalım yine dua edelim.
    Hani bir rivayet vardır Hz Muhammed'den aktarılan, bir tüccar gelir der ki "ya resulullah develeri getirdim, peYgamber sorar - nereye koydun adam der ki - ağaçların altına bıraktım Allah'a emanet ettim. Hz Muhammet der ki keşke hepsini ağaçlara bağlayıp öyle emanet etseydin".
    4 ALTIN KURAL
    1. EMNİYET KEMERİ SİZİ HAYATA BAĞLAR HER ZAMAN BAKKALA DAHİ GİDECEK OLSANIZ TAKIN. ARKADAŞLARINIZ GÜLSEDE İNSANLAR DALGA GEÇSESEDE SİZ HAYATTA KALIN. ANNE BABANIZA EVLAT ACISI YAŞATMAMAK, EŞİNİZİ DUL ÇOCUKLARINIZI YETİM BIRAKMAMAK İÇİN EMNİYET KEMERİ TAKIN.
    2. KULLANIM AMACINIZA UYGUN ARABA ALIN. SUV ALIP YÜKSEK SÜRATLARDE KULLANMAYA KALKMAYIN.
    3. GÜCÜNÜZÜN YETTİĞİNDE NCAP ÇARPIŞMA TESTİNDEN İYİ SONUÇLAR ALMIŞ ARAÇLARA BİNİN.
    4. GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN MUTLAKA ÖNERİLERİ DİKKATE ALIN. NİCE ŞOFÖRLER TANIRIM HALK ARASINDA "PİLOT" DENİR AMA YAPILMAYACAK BİR HATADAN ÖLÜR. O YÜZDEN ELİNİZDE İMKAN VARSA İLERİ SÜRÜŞ EĞİTİMLERİ ALIN. vee HER ZAMAN AMA HER ZAMAN YORGUN VE DÜŞÜNCELİ OLARAK ARAÇ KULLANMAYIN.

Güvenli sürüş eğitimleri ile ilgili birkaç link:
    http://www.uzmantv.com/konu/guvenli-surus-icin-bilmeniz-gerekenler
    http://www.auto-drom.com/egitim.htm
    http://www.direksiyonakademisi.com/

HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLİYORUM.
    SAYGILARIMLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahpoint -- 12 Ocak 2011; 21:30:03 >

• Hala şoktayım,hala inanamıyorum.İlk yol tv'de altyazıda gördüm vefat ettiğini.Sonra kanalları değiştirdim,tekrar döndüğümde "Isırgan Otu" klibi başlamıştı.İşte o andan sonra yıkıldım.Gözyaşlarıma engel olamadım -ki hala tv'de klibini görünce ağlayasım geliyor.Böyle bir ses malesef dünyaya daha gelmez.Çok çok erken oldu ölümü.Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.Ekşisözlükte bir yazı gördüm Kıvırcık Ali hakkında;paylaşmak isterim:

"bazı popüler figürler vardır. yaptıkları işe bayılmayabilirsiniz. zanaatının tüm detaylarına vakıf olmayabilirsiniz. ama nedenini nasılını bilmeden, düşünmeden, aslında fazla gerek de yokken, bilirsiniz ki onlar iyidir. iyi adamlardır. varlıkları bile bu rezil dünyaya bir anlam katar.

kıvırcık ali uzaktan uzağa derin saygı duyduğum, "şeref ekmek bulamazken şerefsiz budu, götürdükçe..." türküsünü kendi kendime söylerken selam ettiğim, aynı zaman dilimini paylaşmaktan mutlu olduğum insanlardan biriydi.

yaşasaydı büyük ihtimalle hiçbir kıvırcık ali konserine gitmeyecektim. belki hiçbir ortamda bir araya gelemeyecektik. ama bunların ne önemi var? tv'de rastgele kendisini gördüğüm zaman "ehehe lakabı kıvırcık ama saçı kalmamış yahu, meh meh meh ama çok güzel adam be hocam!" diye zevzeyerek hep iyi anacaktım.

ne eksik ne fazla ne de ölünün arkasından abartma... kıvırcık ali benim için budur. erkenden göçtüğü için gerçekten üzgünüm. toprağın bol olsun be usta...

iyi adamdın..."

http://www.youtube.com/watch?v=WNCjIptPhuc

• Ulan gece gece aklıma geldi şuan türkü dinliyorum çocukluktan beri çok sevdiğim türkücüydü..Çok iyi yanık sesi vardı be Oğlu var Eren Özütemiz oda babasınıon izinden gidiyor..Hele gardaşşşş hele gardaaşşş felek vurdu bene gardaaşşşş....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.