Şimdi Ara

Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali'yi Trafik Kazasında Kaybettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
11.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabah saatlerinde ünlü türkücü Kıvırcık Ali'yi trafik kazasında kaybettik. Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

http://www.milliyet.com.tr/kivircik-ali-adiyla-unlenen-turkucu-trafik-kazasinda-oldu/turkiye/sondakika/11.01.2011/1337732/default.htm

Araç anlayabildiğim kadarıyla Chevrolet Captiva. Kaza, gizli buzlanmadan meydana gelmiş...

Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali'yi Trafik Kazasında Kaybettik

• Gerçekten üzüldüm allah rahmet eylesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 11 Ocak 2011; 13:32:19 >
  • Allah rahmet eylesin.Emniyet kemeri bağlı değilmiş gibi geldi bana.
  • Mekanı Cennet Olsun.. Ruhu Şad olsun .. Şaşırdım doğrusu allahım ailesine bol bol sabırlar versin..
  • allah rahmet eylesin, güzel söylerdi .
  • Yazık ya O'muymuş, sabah büfedeki gazetede görmüştüm "trafik kazasında türkücü hayatını kaybetti" yazıyordu ben de tanınmayan biri sanmıştım. Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin. lakabındaki tezatlıktan dolayı hep dalga geçerdim
  • Vay be yazık olmuş.
  • Allah rahmet eylesin, iyi adamdı.
  • Çok güzel söylerdi be.Mekanın cennet olsun üstad.
  • Allah rahmet eylesin.Güzel karakterli bir insandı.Güzel de Türkü söylerdii.. Mekanı cennet olsun.
    Allah kimseye kaza bela vermesin.
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • Gerçekten çok üzücü bir durum.
    Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...
  • Allah rahmet eylesin. Uzun zamandır görünmüyordu TV'lerde. Üzücü...
  • Allahbelalarini versin 3 gundur o yolda gizli buzlanma var dunde lpg tankeri devrildi gece 6 saat yol kapandi,koskoca devlet polisi o yolda onlem almiyor yaziklar olsun, trafik cezasi kesmeye gelince masallah kimseye papuc birakmiyorlar.
    Allahrahmet eylesin degerli bir sanatci pisi pisine öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 11 Ocak 2011; 17:56:35 >
  • Allah rahmet eylesin iyi insandı. Yakınlarına sabır diliyorum.

Birde şu captiva, sorento tarzı araçlara hiç güvenmiyorum, geçenlerde Ankara Ostimdeki çıkma parçacılara gittim ya heryer SUV dolu çoğu takla atmış, tavanları hiç sağlam değil araçların, X5 de dahildir buna, yükseklik fazla olunca güvenlik önleleri işe yaramıyor. Bu araç Chevrolet Epica bile olsa ve kemer akılı olsa ölümlü bir sonuç olmayabilirdi.

Oldum olası sevmiyorum şu SUVları en güzeli yere yakın ve sağlam araca binmek. 70-80 milyarlık araba al takla at geldiği hale bak. Yazık işte öldükten sonra adına kader dense de bence baştan önlemi alıp sonra işi kadere bırakmak lazım.
    Aklıma hep susurluk mercedesi geliyor böyle kazaları görünce o araç mecedes değil de başka bir araç olsaydı değil o arabadan birinin sağ kurtulması yolcuları asvalttan kazırlardı.

Bence paranız varsa SUV almayın.

• Allah rahmet eylesin,yazık olmuş
  • Yeni gördüm, çok şaşırdım.Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.