Şimdi Ara

Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali'yi Trafik Kazasında Kaybettik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
11.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: husam74

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun...

Kaza yaptığı yol sanırım Mimar Sinan - Tepecik mevkii.. O yolları iyi bilirim .. Akçansada çalışırken çok kaza oluyordu. Bir sürü kamyoncu arkadaşımızı toprağa vermiştik.. ESP olsaydı şu olsaydı demeye gerek yok.. ecel geldiyse ne olursda olsun yapacak pek bir şey kalmıyor. Dün akşam bende daha önce kaza yaptığım Safranbolu - Bartın yolundaydım. Ahmet usta yokuşu gece ışık vurdukça parıl parıl parlıyordu. Resmen her yer buzdu. Derece -5 deydi.frene bassam araç alıp başını gidecek . ama 40 km den fazla hızlı gitmedim.o yokuşları bile bilir dimdik rampalar.. Gideceğim yere geç vardım ama sağ salim geldim

Ecel geldi diyipte saldım çayıra yapmamalıyız.
    Önce tedbir sonra tevekkül

• Az önce balkondaydım, söylemesi ayıp çay içiyordum. Kurttepe Caddesine bakıyorum, araçlar hızlı geliyordu. Özellikle Kuzeyden Güneye inen araçlar cadde iniş aşağı olduğundan ve ortada da kontrolsüz ve virajlı (!) kavşak olduğundan ve üstüne üstlük yağmur suları yolun ortasına hatırı sayılır bir miktar kum taşıdığından KAZA YAPMAK için tüm parametreler mevcuttu, bir tek sis ve yağmur yoktu. Bu kadar olumsuz bir satıh ve seyir durumunda bile marka ve model fark etmeksizin araçlar Üç Büyüklerin derbi maçına yetişiyormuş, gözleri kapalı, kurbanlık koyun gibi, darağacında veya gaz odasında ölüme gidiyormuş gibi

1. Hız düşürmeden
    2. Frene basmadan
    3. Şerit ihlali yaparak
    4. Yol hakkına riayet etmeden
    5. Yaya geçidini dikkate almadan
    6. Yan yoldan çıkanlara bakmadan
    7. Trafik işaret ve işaretçilerini hiçe sayarak

bastıkça basıyor arkadaş, camlar açık, son ses açık, sisler, farlar açık, floresan ve LED'ler açık, motor can havliyle devir çeviriyor, halbuki bilmiyor ki canından can gidiyor, ön koltuk için Azrail de bilet almış (The Grim Reaper). Hele bazı SUV'lar kendilerinden hiç beklemediğim tarza, sürücüsü tank kullandığını sanıyormuşçasına direksiyon tutuyor, gaz pedalına basıyor.

Aracın değeri düştükçe hızı da, çıkardığı ses de artıyor. Geçen Perşembe günü gece saat 2:30'da büyük bir kaza oldu, dikkatsiz sürücü virajı alamayarak orta refüje bindirdi.

Emniyet kemerinizi taktığınız ve sorumlu araç kullandığınız bilinçli seyahatler dilerim.

• Tepecik - Ahmediye arası. Çok dandik ötesi bir yol. Yıllar geçti orayı bir halledemediler. Çokta kaza olur. Gidiş geliştir. Çatalca'dan B.Çekmece'ye birgün otobüsle gelirken hemen hemen kazanın olduğu yere yakın bir noktada virajın içinde otobüs durdu. Derken taş yüklü kamyonun biri hemen yanımıza hendeğe düştü. Gürültüye kafamı çevirmemle kamyonun otobüsün yanına devrilmesi bir oldu. Kamyon virajın içinde duran otobüsü son anda farketmiş. Direksiyonu son anda sağa kırarak yol kenarındaki çukura devirivermiş. O bölgede yol çok dar. Asfalt eski. Çatalca'ya gidişte asfaltla yolun sağındaki toprak hemen hemen birleşmiş. Yani lastiği kaptıranın vay haline. Bir banket vb... yükseklik farkı da yok. Allah Rahmet Eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

quote:

Kaza yaptığı yol sanırım Mimar Sinan - Tepecik mevkii.. O yolları iyi bilirim .. Akçansada çalışırken çok kaza oluyordu. Bir sürü kamyoncu arkadaşımızı toprağa vermiştik.. ESP olsaydı şu olsaydı demeye gerek yok.. ecel geldiyse ne olursda olsun yapacak pek bir şey kalmıyor. Dün akşam bende daha önce kaza yaptığım Safranbolu - Bartın yolundaydım. Ahmet usta yokuşu gece ışık vurdukça parıl parıl parlıyordu. Resmen her yer buzdu. Derece -5 deydi.frene bassam araç alıp başını gidecek . ama 40 km den fazla hızlı gitmedim.o yokuşları bile bilir dimdik rampalar.. Gideceğim yere geç vardım ama sağ salim geldim

Tabikide önce tedbir sonra tevekkül. ama dikkat ederseniz bende bunu anlatmaya çalıştım. Siz Esp var Abs var Hava yastığı var deyip basarsanız kuralları hiçe sayarsanız ocak ayının ortasında yollara dikkat etmezseniz sizi hiçbirşey kurtaramaz.. Sizin eceliniz gelmiş demektir..

• quote:

quote:

quote:

Tabikide önce tedbir sonra tevekkül. ama dikkat ederseniz bende bunu anlatmaya çalıştım. Siz Esp var Abs var Hava yastığı var deyip basarsanız kuralları hiçe sayarsanız ocak ayının ortasında yollara dikkat etmezseniz sizi hiçbirşey kurtaramaz.. Sizin eceliniz gelmiş demektir..

Merhumun bastığını nerden çıkardınız. evet bende öyle düşündüm ama bunu kimse bilemez..

• Sizce hız olmasa o SUV bu hale gelebilirmiydi..
  • quote:

Sizce hız olmasa o SUV bu hale gelebilirmiydi..

Bir aracın takla atması için illa ki hız limitlerini aşmak mı gerekiyor bunu açıklarsanız cok sevinirim. dedigim gibi geçen yıl çeşme seferihisar yolunda 60 km/h hızda aracımda esp olmasına rağmen mıcıra kapılıp taklalar attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61can61 -- 11 Ocak 2011; 21:52:28 >
  • araç yada sebep ne olursa olsun kaderde varsa elden bişey gelmez ama önlem almak gerekir diyecek söz yok artık allah rahmet eylesin büyük sanatçıydı
  • .Öncelikle geçmiş olsun..Benim size anlatmak istediğim yol şartları. Sizi bırakın 60 ı mıcırlı bir yolda 40 km bile kurturamazdı..Çünki mıcırlı yolda abs de esp de pek bir işe yaramıyor.Yarasada düz yoldakigibi etkili değil.Yol var yol var.. Rahmetlinin kaza yaptığı yer inanın bana gündüz normal şartlarda bile 60 la gidilmeyecek bir yol. Ki hem daracık berbat bir yol hem 24 saat ocaktan kamyonların fabrikaya taş çektiği bir yol hemde buzlanmadan bahsediyoruz. Neyse olan olmuş. Allah rahmet eylesin şöyle olsaydı böyle olsaydı demekle hiçbir yere varılmıyor..Biz burda kazalardan ders almaya çalışıyoruz.
  • Çok acı bir olay. Allah geride kalanlara sabır versin.

Kemer takıyor muydu, takmıyor muydu bilinmez.

Bu mevzudan bağımsız olarak söylüyorum: ''Emniyet kemeri takmayan insanları anlamıyorum!!!!!''
  • Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Yazık gencecik adam eşide hamileymiş hemde çok yazık
  • quote:

quote:

Bir aracın takla atması için illa ki hız limitlerini aşmak mı gerekiyor bunu açıklarsanız cok sevinirim. dedigim gibi geçen yıl çeşme seferihisar yolunda 60 km/h hızda aracımda esp olmasına rağmen mıcıra kapılıp taklalar attım.

Hızınızı güvenli seviyede tuttuktan sonra mıcırıdır gizli buzlanmasıdır tamamen şansınıza,biraz da ustalığınıza kalır.Sizin için üzüldüm,köy yolumuzda da mıcır yüzünden kontrolünü kaybedip yaklaşık 2 metrelik çukura düşen tanıdığım vardı...

Kıvırcık Ali'ye de çok üzüldük,Allah rahmet eylesin...

• Allah rahment eylesin..Siz siz olun bakkala bile gitseniz emniyet kemerinizi takın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

quote:

quote:

Hızınızı güvenli seviyede tuttuktan sonra mıcırıdır gizli buzlanmasıdır tamamen şansınıza,biraz da ustalığınıza kalır.Sizin için üzüldüm,köy yolumuzda da mıcır yüzünden kontrolünü kaybedip yaklaşık 2 metrelik çukura düşen tanıdığım vardı...

Kıvırcık Ali'ye de çok üzüldük,Allah rahmet eylesin...

İnanın ustalıkla alakası yok. Şans kesinlikle yol zaten çok dar belediye vaatlerde bulunuyor her zaman ki gibi ama sonuç yine aynı Aydın izmir asfaltını bilenler bilir kamyon, tır, tanker aklınıza gelebilecek bilumum bütün araçlar bu yolu kullanıyor. Belediye BAŞKANIMIZ. Özlem Çerçioğlu bu yolu şehir dışına tasıyacagını trafiği rahatlatacagını söylemişti ancak 0. Babamın 13 senedir işletmeciligini yaptıgı parka el atabildi hanımefendi. olan oldu artık iyi akşamlar inanmayanlar için olayların linkini aşagıya verdim.

http://www.izafet.com/diger-spor-haberleri/404387-aydinsporda-silahlar-konustu.html

http://www.aydinim.com/news.asp?id=3836323838

http://www.facebook.com/group.php?gid=52357274757

Adım Kürşat Can Yeşilyurt.
    Naci Yeşilyurt Babam olur.

• Babamdan sonra en çok üzüldüğüm kişiydi güzel insan Kıvırcık Ali.

o kadar etkilendimki,sabahtan beridir gözümden yaş eksik olmuyor.

çok sevdiğim bir sanatçıydı.
    Allah mekanını cennet etsin,rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.

Artık gelmeyecekmisin yani büyük üstad.yoksun yani öylemi.10 yıl sonrada gelmeyeceksin,50 yıl sonrada.aradan milyarlarca yıl geçecek,yine gelmeyeceksin yani.Yani seni bir daha göremeyeceğiz öylemi?

Allahım bu nasıl bir duygudur böyle,bir insanı sonsuza kadar göremeyecek olmak......

çok kötüyüm çook...
  • sabah isteyken tesadu facebooka bi bakayim dedim ,birisi kivircik Ali nin oldugunu paylasmisti.isten de gec gelince haberleri kacirdim demek dogruymus.burda gorunce dogru oldugunu anladim.Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin...
  • Boşuna yol tükendi ben tükendim dememiş. Toprağın bol olsun, huzur içinde yat...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.