yardım eden olursa sevinirim unown pokeler ne işe yarıo merak ettim şimdiden teşekkür ederim.
bende bilimiyom cwp werirseniz sewinirim
hiç birşeye
walla ben bir ara bi şey sanıp kastım level 50 yaptım unknown(j)di galba ama hiç bir işe yaramadığını anladım trade de kimse almayınca serbest bıraktım:D
Nerden Çıkar Onu söleseniz daha ii olcak bide nası anlıcaz ..
Bnm Shny Unown M 35 e getirdim 2 saten atak satın almıştım :D
POKEMON3 filmini izledi iseniz o pokelerin hşkayesi war unownlar entei yi yaratan pokelr bence pokemncraterdada fazladan pokemon olsun die konulmuşlardır
ilk önce slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum !
barcelona sana bişi sölemek istiorm keşke salmasaydın unown(j) yi çünkü ne kadar kötü olura olsun toplam tecrübe (total experience) puanı etkilio serbest bıraktıktan soora 0.1 lik puanın gitmiştir bn 35 lik haunter salmıştım 0.1 p kaybettim !
ilk mesajım brz uzun oldu sanki
hiç bi işe yaramıo
hiç bi işe yaramadığı kesin
oLuR Mu Ya NaSıL iSe YaRaMıo aRKaDaSLaR eGiTiM SaRT Bu oYuNu oYNuYaN uFaK aRKaDaSLaRDa VaR e SoNuCTa HaRFLeRi oReNioLaR
toplarsan puanın çoğalır o kadar ne kadar çok pokemon o kadar çok puan
puan poke kastıkça artıo
quote:
Orjinalden alıntı: !deoxys!
POKEMON3 filmini izledi iseniz o pokelerin hşkayesi war unownlar entei yi yaratan pokelr bence pokemncraterdada fazladan pokemon olsun die konulmuşlardır
beni dinleyen yoq mu
hıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saolun bilgiler için
hiç bişe yaramıoo dionus ama oyun birincilerinde onların hepsii var bi işe yarıollar bence
quote:
Orjinalden alıntı: hasangunay
hiç bişe yaramıoo dionus ama oyun birincilerinde onların hepsii var bi işe yarıollar bence
KATILIYORUM. BİRDE BİR TOP MEMBER'LARIN EXP ARTIŞI COK DENGESİZ,AŞIRI.UNOWN'LARLA ALAKALI OLABİLİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme