Şimdi Ara

Unreal Engine 3 ile geliştirilen Wraithborne'den ilk görüntüler yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Crescent Moon Games ve Alpha Dog Games'in iş birliğiyle geliştirilen Hack-and-Slash oyunu Wraithborne için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı.

Unreal Engine 3 grafik motoru ile geliştirilen Wraitborne kaliteli grafikleri ile dikkat çekiyor. İzometrik kamera açısına sahip olan yapım, karanlık bir fantastik dünyanın kapılarını mobil oyuncuların beğenisine sunmayı planlıyor. Çeşitli ırkların yer edineceği yapım, farklı saldırı türlerini de bulunuyor. Hayaletler, goblinler ve kurt adamlar gibi birçok düşman ile mücadele edilecek olan oyunda, güç arttırmaları ve stratejik kombinasyonlar sayesinde mobil oyunculara daha iyi bir mücadele deneyiminin de kapılarının açılacağı belirtiliyor.

Yıl içerisinde iOS platformu için çıkış yapacağı belirtilen Wraithborne; iPhone 4, iPod Touch 4, iPad 2 ve üzeri cihazlarda çalışacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Wraithborne'den ekran görüntüleri

• Fena değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kadar konsept çizip, harita tasarlayıp, hikaye yazıp herşeyi modelleyip oyunu tek platforma çıkarmak hakarettir, yok motor destek vermese hadi anlarımda çıkar abi toptan hepsine. illaki kar edeceksin

• Hiç unreal 3 gibi görünmüyor iyi değil.
  • 6 dolardan aşaa olmaz
  • infinity blade: dungeons çıkana kadar ondan çakma onlarca oyun çıkacak gibi görünüyor. dungeons'ın tanıtımı yeni ipad lansmanında yapılmıştı oyun hala çıkacak.
  • Aynen bende dugeons gibi görüyorum ama bakalım sonuç itibariyle aynı fikiride paylaşıyor olabilirler sonuçta lansmanı görüp 2 ay içinde bunu yapabiliceklerini tahmin etmiyorum oyun geldiğinde zaten anlaşılır içeriğinden.Hayırlısı olsun diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

Hiç unreal 3 gibi görünmüyor iyi değil.

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.