Şimdi Ara

Unreal Engine 4 Yeni Nesil Konsollar İçin Hazır, Yeni Xbox10 Tane Xbox 360 Gucunde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unreal Engine 4 üstünde çalıştıklarını belirten Epic Games in baskan yardimcisi Mark Rein, bu yolda büyük bir kademeyi geride bıraktıklarını ve hatta Unreal Engine 4'ün "ismini veremeyecekleri" platformlarda bile çalışır durumda olduğunu açıkladı.

Ek olarak Mark Rein, Unreal Engine 4'ün bu sene içerisinde basına tanıtılacağının da müjdesini verdi. En sonda da Mark Rein, "İnsanlar Unreal Engine 4'ün gücünü görünce şok olacaklar!" diyerek işe gereken heyecanı da kattı.

Epic Games , GDC 2011'de gösterime sunduğu Samaritan demosunun işlemci gereksinimlerini açıkladı.

(Referans olarak Xbox 360=0,25 TFLOPS olarak kabul edilmiş)

Samaritan'ı 1080p'de 30 fps hızında göstermek için; 10 adet Xbox 360 yani 2,5 TFLOPS

720p'de 30 fps hızında göstermek için; 4,4 adet Xbox 360 yani 1.1 TFLOPS gerekiyor.

Unreal Engine 4 Yeni Nesil Konsollar İçin Hazır, Yeni Xbox10 Tane Xbox 360 Gucunde

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=462801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Şubat 2012; 13:05:16 >

• Epic Games'in başkan yardımcısı Mark Rein in su cumlesine DiKKAT !!

"Unreal Engine 4 üstünde çalıştıklarını belirten Mark Rein, bu yolda büyük bir kademeyi geride bıraktıklarını ve hatta Unreal Engine 4'ün "ismini veremeyecekleri" platformlarda bile çalışır durumda olduğunu açıkladı."

Calisir durumda olan ve Unreal Engine 4 oyun motoruna hukmedebilen oyun konsolu Nintendo Wii U nun olmasina imkan yok, donanim olarak kaldiramaz, bu konsol olsa olsa Yeni Xbox dir.
  • wii u yu küçümseme Sipahi. wii u şu anki xboxtan daha güçlü bir cihaz olarak geliyor. Söz verdikleri gibi katlayamadılar ama yine de hakkını biraz vermişler. sonuçta bu bir optimizasyon meselesi, iyi optimize edersen, direct x 24 gibi enteresan platformlarda çalışmıyorsa, şu anki konsollar da unreal 4 ile oyunlar taşıyabilirler.

Ben de wii u olmadığını düşünüyorum çünkü kaldırmaktan ziyade, wii u ismini veremeyecekleri platformlardan biri değil. Gayet ortada, belli bir platform.
  • @ Buyukbaba Nintendo Wii U yu kucumsemiyorum zira Wii U hakkinda epey bir bilgi sahibiyim DH Nintendo bolumunde neredeyse benden baska Wii U konusuna bir kac kisi haricinde yazmaz cizmez 1 GB lik Ram 6,2 inc lik ekran 7000 serisi amd ekran karti PS3 ve 360 dan daha iyi bir donanim ve Xbox live benzeri yeni Network fakat emin ol yine yeterli degil kardes.

Bunlarida bir kenara birakalim Epic Games ve Xbox arasindaki iliski malum burdan yola cikarak bile aslinda bu konsolun yeni Xbox olabilecegide akillara gelmiyor degil, gerci Epic Games Nintendo Wii U yada destek verecegini aciklamisdi resmen bu yuzden haklisiniz kesin konusmamak lazim.
  • Unreal Engine 3, bazı eleştirmenler tarafından oyun piyasasındaki en başarılı grafik motoru olarak nitelendiriliyor. Zira birçok oyun tarafından da kullanıldı. Epic Games'in başarılı motorunun dördüncü versiyonu merak ediliyordu. Sonunda müjdeli haber Başkan Yardımcısı Mark Rein'den geldi. Rein, G4TV'ye yaptığı açıklamada, insanların bu sene sonunda Unreal Engine 4'ü gördüğünde şok geçireceğini ve eski motora göre daha derin etkisi olacağını belirtti. Merakla yeni motorun nasıl olacağını bekliyoruz

http://www.merlininkazani.com/Unreal_Engine_4_bu_sene_sonunda-haber-48530p1.html

Acaba haber dogrumu zira merlinin kazani bu yil sonu demis, MK ya guven olmaz gerci bolum sonu canavari haberinde bu yil sonu yazmamis.

• SIPAHI hocam bende sana katiliyorum bu konsol olsa olsa Xbox dir.
    Yeni Nesin Xbox' in E3 te tanitilmasi icin hicbir neden kalmiyor gibi...

Unreal Engine 4 , "Samaritan" gibi olsun daha birsey istemem ben bu nesilden Ama sanmiyorum ne yazikki.
    Cok basarili olacagi kesin UE4 ama "Samaritan" cok fenaaa

Bu arada SIPAHI hocam tekrar tsk ederim bu güzel haberler icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 10 Şubat 2012; 17:35:25 >
  • @sipahi tesekkurler emegine saglik

Birde ue4 ile yapilan geow 4 gelirse tam olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 10 Şubat 2012; 17:41:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL GTA 6 PS5 GAMEPAD
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

SIPAHI hocam bende sana katiliyorum bu konsol olsa olsa Xbox dir.

Unreal Engine 4 , "Samaritan" gibi olsun daha birsey istemem ben bu nesilden Ama sanmiyorum ne yazikki.

@ Unzerstörbar @ gunsnroses1 bendde tesekkurederim cok sagolun.

Kesinlikle E3 2012 fuarinda show yamaya hazirlaniyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Peki fuar ne zaman hocam?

• E3 2012-Haziran 5-7
  • E3 2011 bana göre sönük kalmıştı ama 2012 yi merakla bekliyorum 2008 yılındaki gibi etkili bir gösteri olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

Peki fuar ne zaman hocam?

E3 2012 Oyun fuari ilk haftasi Haziran 5-7 insALLAH.

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

E3 2011 bana göre sönük kalmıştı ama 2012 yi merakla bekliyorum 2008 yılındaki gibi etkili bir gösteri olacağı kesin

Evet E3 2011 bayagi sonuktu, ama 2012 de epey bir renkli zira Nintendo Wii U da tanitilacak gerci 2011 dede tanitildi fakat sunum berbatti, bakalim Microsoft aciklama yapmisdi gecende E3 2012 de yeni konsol yok diye fakat ben yinede bir iki ipucu bekliyorum. Dikkat !

"Xbox World dergisinin 2012 Mart sayısında yer alacak olan yeni bir dedikodu Microsoft'un yeni konsolun hakkıda heyecan artmasına sebep oldu. "

http://www.merlininkazani.com/Xbox_720nin_tab_let_benzeri_kontrol_cihazi_mi_olacak-haber-48531p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Şubat 2012; 18:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Teşekkürler.

Ben tesekkurederim sagolun.
  • Bu Tablet söylentisi artık çok duyulmaya başlandı sanırım gerçek olacak
  • quote:

quote:

E3 2011 bana göre sönük kalmıştı ama 2012 yi merakla bekliyorum 2008 yılındaki gibi etkili bir gösteri olacağı kesin

Evet E3 2011 bayagi sonuktu, ama 2012 de epey bir renkli zira Nintendo Wii U da tanitilacak gerci 2011 dede tanitildi fakat sunum berbatti, bakalim Microsoft aciklama yapmisdi gecende E3 2012 de yeni konsol yok diye fakat ben yinede bir iki ipucu bekliyorum. Dikkat !

"Xbox World dergisinin 2012 Mart sayısında yer alacak olan yeni bir dedikodu Microsoft'un yeni konsolun hakkıda heyecan artmasına sebep oldu. "

http://www.merlininkazani.com/Xbox_720nin_tab_let_benzeri_kontrol_cihazi_mi_olacak-haber-48531p1.html

YENi

Xbox World dergisinin 2012 Mart sayısında yer alacak olan yeni bir dedikodu Microsoft'un yeni konsolun hakkıda heyecan artmasına sebep oldu.

Haberde yeni sistemin HD ekranlı tabletten esinlenen bir kontrol cihazına sahip olacağından bahsediliyor. Söylentiye göre dokunmatik özelliğe sahip olacak bu ekran tasarım ve mantık açısından Nintendo'nun yeni Wii U'suna oldukça benziyor. Lakin haberde bu tabletimsi kontrol cihazının Wii U'dakinin aksine Apple'ın iPad'i gibi ince bir yapıya sahip olacağı da belirtiliyor.

Cihazda ayrıca ekstra tuşlar ve bilgiler de yer alacakmış. Bunlar siz bir oyun oynarken sizlere sunulacak ya da oyunu yanınıza götürmek istediğinizde taşınabilir ekran görevini görecek.

Yeni Xbox, mat siyah renkte olacak. İçerisinde AR, directional sound ve dört oyuncuya kadar parmak takibi yapan Kinect desteğini veriyor. Cihazda geleneksel 360 kontrol tuşları ve çubukları da bulunacak.

Film izlerken  veya internette dolaşırken de bu cihazı uzaktan kumanda niyetine kullanabileceksiniz.

• quote:

Bu Tablet söylentisi artık çok duyulmaya başlandı sanırım gerçek olacak

Bence hic endiseye gerek yok. Tablet konturolu haricinde Microsoft offical en az bir tane daha gamepad getirecektir yeni nesil Xbox'a. Yani Tablet konturol haricinde opsuyonel olara suandaki gamepad lerde Microsoft muhendisleri tarafindan gelistirip hazirlanuyor olabilir, hatta Tablet konturol gelirse sayet Maus , klavye destegi bile gelebilir ilerde onu acik gibi. Hatta bu tablette Windows 8 uyumlu hale getirilmis. CES 2012 fuarinda bu konusuluyordu.
  • quote:

quote:

Bu Tablet söylentisi artık çok duyulmaya başlandı sanırım gerçek olacak

Bence hic endiseye gerek yok. Tablet konturolu haricinde Microsoft offical en az bir tane daha gamepad getirecektir yeni nesil Xbox'a. Yani Tablet konturol haricinde opsuyonel olara suandaki gamepad lerde Microsoft muhendisleri tarafindan gelistirip hazirlanuyor olabilir, hatta Tablet konturol gelirse sayet Maus , klavye destegi bile gelebilir ilerde onu acik gibi. Hatta bu tablette Windows 8 uyumlu hale getirilmis. CES 2012 fuarinda bu konusuluyordu.

Gamepad olmayan konsola konsol demem zaten ben , yalniz ben mayis gibi yeni nesil xbox in resimleri sızar dıyordum fakat ,öyle olmayacak sanırım herkes yarım ağaç konuşmaya ms de çıkan haberleri yalanlamaya devam ediyor. Anlaşılan o ki e3 2012 den önce xbox i resim olarak bile giremeyeceğiz .

• endişeye gerek yok ms hardcore oyuncuları asla kaybetmeyi göz önüne alamaz..tamam söylentiler çok fazla ama ortada kesin birşey yok..bence standart paket gamepad ile gelecek tablet extra ücrete tabi olacaktır yada tabletli ayrı bir bundle olacaktır..gamepad i tarihe gömmek gibi bir riski en azından önümüzdeki 5-6 yıl için kimse alamaz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.