Şimdi Ara

Unreal Tournament 3 - ( 3 ) yeni VIDEO ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve 2 kişi bu oyunuda beğenmez...
  • Halo dayıyı içeri attılar gene kurtulamadık abi nedir bizim bu çilemiz ya
  • Oyun 360 ada çıkıyor 2-3 ay sonra, ilk önce PS3 e çıkıyor diye niye kötüleyelim.
    Yine HALO ile karşılaştırma hatası yapılmış.Yazık diyorum
    Yine inceden laf atayım derdindeyiz, "PS3 te sorunsuz modlar sagolsun vs vs"..Oysa 360 içinde yapıldı.
    Bir HALO ezikliğidir gidiyor.Utanmasanız echochrome uda karşılaştıracaksınız yakında...

Neyse, bu hız normal degil, anormal.UT oynamasak derizki eyvallah.Atmayın...UT 2004 ü açın oynayın..Bu hızda FPS saglam baş agrısı yapar.Vİdeoda var birşeyler..
    Hemen "auto PS3 defence mode on" durumuna geçmeyin.
  • yalnız Koray bu oyunda da yeterince hızlı olmazsan yerden kaldırmıyorlar adamı.
    açtık oynadık hepsini zamanında "konsolun yok bilmezsin hadi bakim"muhabbetine girme bu mevzuda...

bu arada bu oyun sizede gelicek niye helecan yaptın onu da anlamadım.sakin...
  • ilker adamı sinir ediyorsun be abicim.Heyecan yapan kim , sen sakin ol
    Bir video izledik "bu niye hızlı" dedik.

Sagol hatırlatman için , biz dedik zaten, bari okuda yorum yap, paso sıkıyosun işkembeden
    " Oyun 360 ada çıkıyor 2-3 ay sonra, ilk önce PS3 e çıkıyor diye niye kötüleyelim. "
  • sen sakin ol ben gayet sakinim.sinirlenen gene sensin...

ikincisi o bu oyun neden hızlı diye sorman oyunun 3-5 ay önce PS3 e çıkacak olması.
    360a önce çıksaydı oyun yavaş olurdu..
    hiç çıkmasaydı bu oyun dünyanın en kötü oyunu olurdu.
    sen yazmadan tahmin yapabiliyoruz artık...
  • Senin gibi okumadan yorum yapanlar sinirlendirir insanı.
    mesela şu yorumun komikliğine bak, gelde sinirlenme
    " ikincisi o bu oyun neden hızlı diye sorman oyunun 3-5 ay önce PS3 e çıkacak olması. "

Hakikaten problemin var olm senin.Git PS3 ünü alda kendine gel biraz.Kafayı yiycen buralarda konsolsuz fony lik yapıcam diye...
    3 ay once çıkıyo diye hızlı demişiz
    Neyi niye savunuyosun onun bile farkında degilsinki..Hızlı kardeşim, 360 dada böyle olacaksa olmasın.Böyle FPS oynanmaz.Videoda var bişeyler.
    Nerede ilker orada polemik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Temmuz 2007; 11:58:08 >
  • bak gene sinirlendin ama çaktırmadan muha ayağı yapıyosun.yemezler...
    onları yazdımki belki kafana bişeyler dank eder ama etmiyo lanet olsun,böyle geliyo böyle gidiyo...
    bak problemin var muhabbetine de girme ben sana daha önce"google gireceksin,psikolog yazacaksın,işlem tamam"diyecektim demedim,neden?gerek yok...
  • muha yapmadımki ilker, hangi boyuttasın ?
    Kıvırmışsın iki dk da...Hadi bakalım
    En yakın sony bayiine hadi, fony liğinin bi anlamı olsun.
  • ya bırak bi sopalı muha vardı sildin editledin mesajını.
    kimi kandırıyon sen?
    kendini...

kıvırdın diyene bak ya
  • böyle lambur lumbur oyunlarıda beğenemedim gitti :D
  • UT'nin normal hızı budur...
    Ayrıca UT yapay zekası en gelişmiş bot'ları olan oyunların başında gelir... Onun için insan bulamasanız bile bot'larla oynarken çok zevk alırsınız...
  • Unreal'ın her zamanki hızı budur gayet normal.

Bir de videonun sonlara doğru bir silah vardı füze gibi bişey atıp havada kontrol edilen,çok sağlam olmuş.Grafikler pek anlaşılmasa da eminim çok iyi olacaktır...
  • CELL' çok hızlı oyun da hızlı doğaldır yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level@ladım -- 28 Temmuz 2007; 13:46:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Bu ne ya ?Hızlı çekimmi, adammı paso koşuyor ? Yoksa normal hareket hızımı böyle ?

Hiç UT oynamadın galiba Koray? :))

Edit: Videoyu izlerken gözlerim doldu:) Gidip oynayayım bari eskileri, çok canım çekti.

Is There Anyone Else Want Some

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 28 Temmuz 2007; 13:40:19 >

• Oyun harbiden çok hızlı E3 videosunuda izlemiştim orada da oyun çok hızlıydı. Grafikler güzel ama.
  • Arkadaşlar !!! ...
    "Ayıptır Söylemesi" Az kaldı ; ( UT3 ve HAZE ) ONLINE maçlara , Hemde PSN'de , Hemde Bedava
    Epic'ten bir yetkili de söylemişti zaten herkes biliyor ama ben yinede söylemek istiyorum ==>
    ==> MOD'lara izin veren tek firma SONY
    Bu modlar "UT" için vazgeçilmezdir ve bunun için SONY'ye şükranlarımızı sunuyoruz bize böyle muhteşem bir "ONLINE" servis sundukları için
    ONLINE , PS3'te oynanır Üstelik aynı Serverda ( PS3 ve PC ) iki ayrı ırkın oyuncuları tek yerde kozlarını paylaşacak ve üstelik PS3'te UT3 için ,
    KLAVYE ve MOUSE desteği geliyor Kendi silah kiyafet haritalarınızı yaratın bilgisayarda , atın Memory Stick'e koyun PS3'e
    Hobaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level@ladım -- 28 Temmuz 2007; 13:50:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

Arkadaşlar !!! ...
    "Ayıptır Söylemesi" Az kaldı ; ( UT3 ve HAZE ) ONLINE maçlara , Hemde PSN'de , Hemde Bedava
    Epic'ten bir yetkili de söylemişti zaten herkes biliyor ama ben yinede söylemek istiyorum ==>
    Bu modlar "UT" için vazgeçilmezdir ve bunun için SONY'ye şükranlarımızı sunuyoruz bize böyle muhteşem bir "ONLINE" servis sundukları için
    ONLINE , PS3'te oynanır Üstelik aynı Serverda ( PS3 ve PC ) iki ayrı ırkın oyuncuları tek yerde kozlarını paylaşacak ve üstelik PS3'te UT3 için ,
    KLAVYE ve MOUSE desteği geliyor Kendi silah kiyafet haritalarınızı yaratın bilgisayarda , atın Memory Stick'e koyun PS3'e
    Hobaaaaaaaaaaaaaa

Kaynak isteriz varmı kaynak ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

Arkadaşlar !!! ...
    Hobaaaaaaaaaaaaaa

Kaynak isteriz varmı kaynak ?

E3 zamanında yapılan roportajda vardı . Ben onu bulup sana link atarım

EDIT : BULDUM Aşağıda linkini veriyorum

Kaynak : KOTAKU

LINK : http://kotaku.com/gaming/e307/epic-talks-unreal-mods-on-ps3-278648.php

Birde ben alıntı yapim

"When Unreal Tournament III makes its way to the PS3 it will bring with it the ability to import user-created content including maps, weapons and, yes, mods.

Morris said that the mods will be created on a PC and then "cooked" to work better on a PS3 using a built-in option. That file can than be slapped onto a Memory Stick and imported into the PS3 version of the game with the console's built-in MS reader. He said the company is also looking at ways of making the mods downloadable through an in-game browser on the PS3 and perhaps even Home."

"Morris told me that one of the reason's this ability to import mod content is currently only announced for the PS3 is because Sony was the only company willing to allow it. Microsoft has historically been a bit gunshy when it comes to unfiltered user-created content and Nintendo is downright paranoid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level@ladım -- 28 Temmuz 2007; 14:19:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.