Şimdi Ara

Unreal Tournament 3 - ( 3 ) yeni VIDEO ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Unreal Tournament topiclerinde (xbox bolumunde acılan)

bu oyun xbox ta oynanır diyen

ilk once xbox a cıkıcak diye haber yapıldıgında cok sevinen

birisi simdi gelmis UT oyunlarında normal olan hızı sikayet ediyor..

ehh yani

ayrıca oyun ps3 e mouse+klavye destekli olarak ve indirilen bolumlerden farklı olarak oyuncuların kendi bolumlerini yapabilme fırsatıyla geliyor..bolumleri download etmek ayrı sey o bolumleri oyuncuların kendilerinin yapabilmesi ayrı bi sey..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

Unreal Tournament topiclerinde (xbox bolumunde acılan)

ehh yani

ayrıca oyun ps3 e mouse+klavye destekli olarak ve indirilen bolumlerden farklı olarak oyuncuların kendi bolumlerini yapabilme fırsatıyla geliyor..bolumleri download etmek ayrı sey o bolumleri oyuncuların kendilerinin yapabilmesi ayrı bi sey..

Saçma sapan konuşma istersen..2-3 ay sonra 360 ada geliyor oyun.Aynı oyun üstelik.Komikleştiniz iyice.Unreal 2004 oynamadın heralde ? Bide atmıyomusunuz "UT ler böyledir" diye...Bu videoda var bi saçmalık.

360 dada olacak bahsettiğin olay, sevinmişsin hemen ama

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Unreal Tournament topiclerinde (xbox bolumunde acılan)

ehh yani

Saçma sapan konuşma istersen..2-3 ay sonra 360 ada geliyor oyun.Aynı oyun üstelik.Komikleştiniz iyice.Unreal 2004 oynamadın heralde ? Bide atmıyomusunuz "UT ler böyledir" diye...Bu videoda var bi saçmalık.

360 dada olacak bahsettiğin olay, sevinmişsin hemen ama

koray 2 3 ay sonra kesin cikacak diye bi kaynak gosterirmisin?

• ha gayret Koray Lair başlığını sildirdin buna da az kaldı.bi de H.Sword u hallettimi işlem tamamdır bugun,Allah bereket versin dimi abicim...
    ne zevk alıyorsun ben o kısma takıldım aslında...
  • ben epic in yalancısıyım valla bu arada ne zaman cıkıyodu xbox a UT3 kesin bi tarih var mıydı hani ps3 un kesin cıkıs tarihi nerdeyse belli de o yuzden sordum

hani hic oynamasak UT belki dogru soyluyodur diyecem de oynadık be saatlerce oynadık hatta..

cidden kendimden suphe ettim acaba ben mi yanlıs oyunu oynadım diye girdim youtube a yazdım unreal tournament 2004

karsıma cıkan bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=QLauJU6TJeQ

yani hız normal video kalitesiz belki o yuzden kafan karısmıs olabilir..bu yuzden fazla uzatma bu hız mevzusunu

• quote:

ben epic in yalancısıyım valla bu arada ne zaman cıkıyodu xbox a UT3 kesin bi tarih var mıydı hani ps3 un kesin cıkıs tarihi nerdeyse belli de o yuzden sordum

hani hic oynamasak UT belki dogru soyluyodur diyecem de oynadık be saatlerce oynadık hatta..

cidden kendimden suphe ettim acaba ben mi yanlıs oyunu oynadım diye girdim youtube a yazdım unreal tournament 2004

karsıma cıkan bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=QLauJU6TJeQ

yani hız normal video kalitesiz belki o yuzden kafan karısmıs olabilir..bu yuzden fazla uzatma bu hız mevzusunu

early 2008...Kışın gelir heralde.UT 2004 oynamamışsın demekki.Bu videodaki akış normalmi şimdi ? Bizde dedik zaten videodan diye
    Yoksa ulu, kutsal PS3 e birşey diyen yok..Müritleri ayaklandıda hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Temmuz 2007; 18:33:00 >

• koray soruma cevap alamadim....
  • Early 2008...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Temmuz 2007; 18:35:37 >
  • quote:

Early 2008...
    ama isde 2008 in hangi ayinda.demek net kesin bir tarih yok
  • yok abi bu videoda bozuk.
    bi düzgün video çekemiyolar demekki UT için...
  • quote:

Early 2008...

bu tahmin mi yoksa resmi acıklama mı?

bu arada ben bu hıza normal demiyorum Unreal Tournament icin normal diyorum..UT i bu kadar seven biri olarak (hem de oynamıssın) bu hız olayını UT3 te mi anladın?biraz gec kalmıssın
  • Lütfen hayatında unreal oynamamış adamlar şu oyuna hızlı demesin ya komik duruma düşüyorsunuz..
  • UT3, Xbox 360'da MS'in modlara izin vermemesinden dolayı tarihi belirsiz bir zamana ertelenmiştir. Oyun bitti, Ps3 ile aynı anda çıkaracaklardı ancak son kesz MS ile masaya turup 'mod' olayını çözmek istiyorlar, o yüzden gecikiyor oyun. Belki de mod olmayabilir, belli olmaz. ama olursa da oyun bir hayli geç çıkabilir. 3 ay falan değil yani... Bunlar yapımcının açıklamasıdır, söyleyeyim E3 videolarından birinden duymuştum. Hatta röportajı yazılı olarak da vardı. Vermiştik sanırım forumda.

Oyunun aynı oyun olup olmayacağı tartışılır, UE3 Ps3 için özel olarak optimize ediliyordu en son, fark olması muhtemel.. KAldıki 'mod' sorunu çözülmezse 360'da, o zaman kafadan tartışma biter sanıyorum. Hadi bakalım...
  • Oyunun hızı normal arkadaşlar...
  • Yepyeni ( 3 ) adet muhteşem video yayınlandı

• Çok hızlı :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Çok hızlı :P

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.