Bildirim
Unreal Tournament 3 - ( 3 ) yeni VIDEO !
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet 2008 de oynuyacagımz ayrı bir delilik kaç ay bekliycez o çıkar bir ay sonra gelir türkiyeye hemen satılır bir ay daha bekliycez derken bahar gelir çiçek börtü böcek -
bu oyun unreal tournament oynarken deliren cocuk gibi oynanır valla
cok guzel bi karambol ortamı olmus..boyle oyunlar yetenek gerektirmiyo gibi gozukur ama gercek yetenek isteyen fps ler arasındadır..ne zaman milletin arasına girecegini, nerde hangi silahlahı kullanacagını bilmek,kacma gibi konularda usta olmanız gerekiyor
bu oyun cıkar cıkmaz alınır ve UT4 gelene kadar oynanır
-
Bu ne ya ?Hızlı çekimmi, adammı paso koşuyor ? Yoksa normal hareket hızımı böyle ? -
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
Bu ne ya ?Hızlı çekimmi, adammı paso koşuyor ? Yoksa normal hareket hızımı böyle ?
hakkaten bu ne biçim oynanıştır hiç hoşuma gitmedi bu kadar hızlı multi oyunmu olur yav.bu oyunda sniper ın tadı bile çıkmaz, oynanış çok hızlı bir o kadarda saçma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 28 Temmuz 2007; 1:06:56 > -
Evet evet Ps3'e ilk çıktığı için çok saçma bir oyun, oynanış hızlı, çok kötü evet evet öyle hı hı..
-
UT3 şamaroğlanına döndürür Halo'yu multide. Unutmayın ki bu sadece multi üzerine kurulu bir oyun. Unreal Engine'i tartışmaya bile gerek yok zaten, GeOW'dan daha iyi olursa grafikler multide rakip bile tanımaz. -
Bu arada oyunda kişiye özel zırh, kılık kıyafet falan da mevcut. Ps3'ün sorunsuz mod olayları vs sağolsun.. Hani bi tek Heyloda yok custom zırh -
Oyuna hızlı diyenler ya gerçekten UT serisini bilmiyor.Yada hakkatten uykusuzluk artık başlarına vurdu.UT serisinde oynanış genelde bu hızdadır zaten.Biri bişey diyor diğeri papağan gibi yazık walla.
Adventure
PS3'e çıktı ondan böledir abi dediğin gibi.Xbox360'a çıktığı an UT serisinin manyağı kesilir bir anda arkadaşlar. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Solid_Snake
Oyuna hızlı diyenler ya gerçekten UT serisini bilmiyor.Yada hakkatten uykusuzluk artık başlarına vurdu.UT serisinde oynanış genelde bu hızdadır zaten.Biri bişey diyor diğeri papağan gibi yazık walla.
Adventure
PS3'e çıktı ondan böledir abi dediğin gibi.Xbox360'a çıktığı an UT serisinin manyağı kesilir bir anda arkadaşlar.
Sende hemen atlamissin arkadasim.Galiba sende hic oynamadin UT.Bu hizlandirilmis bir video.Ayrica UT nin normal hizi boyle degil.
-
quote:
Sende hemen atlamissin arkadasim.Galiba sende hic oynamadin UT.Bu hizlandirilmis bir video.Ayrica UT nin normal hizi boyle degil.
Hala PC'm de yüklüdür.UT 1 den itibaren oyunun hıza budur.Ayrıca hızlandırılmış olduğunu nerden çıkardın?Warmı kaynak fln?Adam resmen oynuyor millette el kamerasıyla çekiyor.Adamıda mı hızlandırmışlar?
http://www.youtube.com/watch?v=lRGwQqv6tM4&mode=related&search=
burdan bakabilirsiniz hızına.
-
quote:
UT3 şamaroğlanına döndürür Halo'yu multide.
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamış değilim :) daha önce halo nun multisini bir defa oynadınmı acaba efruz? -
videonun sonuna doğru olan bugu farkettinizmi rocket launcher la assault rifle birbirine bindi... -
quote:
Orjinalden alıntı: Resqect23
quote:
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamış değilim :) daha önce halo nun multisini bir defa oynadınmı acaba efruz?
Oynamadıysam okumadım, görmedim de demek değil ya... Unreal Tournament 3 sadece multiplayer için geliştiriliyor, multi özelliklerinde Halo'dan eksiği yok fazlası var. UT Engine de çok güçlü bir grafik moturu, Halo 3'ü multide geçememesi için bir neden göremiyorum. Toplamda 6 milyon oyuncusu olan büyük bir yapım UT. İkisi de zevkli olur ama UT dururken Halo 3 multi oynarım abi ben diyen bir oyuncunun tercih sebebi muhtemelen oyuna olan fanatikliği olacaktır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Clementine
quote:
Orjinalden alıntı: Resqect23
quote:
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamış değilim :) daha önce halo nun multisini bir defa oynadınmı acaba efruz?
Oynamadıysam okumadım, görmedim de demek değil ya... Unreal Tournament 3 sadece multiplayer için geliştiriliyor, multi özelliklerinde Halo'dan eksiği yok fazlası var. UT Engine de çok güçlü bir grafik moturu, Halo 3'ü multide geçememesi için bir neden göremiyorum. Toplamda 6 milyon oyuncusu olan büyük bir yapım UT. İkisi de zevkli olur ama UT dururken Halo 3 multi oynarım abi ben diyen bir oyuncunun tercih sebebi muhtemelen oyuna olan fanatikliği olacaktır.
halo3 ün multisinde kişiye özel zırh hazırlama, bomb shields özelliği, replay yapma,4 kişilik co-op mod bin bir türlü online matchmacking ler unreal i överken diğer tarafada bakmak lazım
neler var neler yok bir 4 kişilik co-op mode unreale ararım ben şahsen :)bunun dışında oynanış olarak çok daha stratejik'dir halo serisinin multisi, öyle silahları değiştirip hızlıca konum değiştirerek adam vurmak gibi değil yani.. ben her ikisinide multiplayer oynamış birisi olarak rahatlıkla halo3 ün bir çok mp özelliğiyle çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 28 Temmuz 2007; 2:29:42 >
-
pc de ve ps3 te UT3 oynayıcılarının online olarak karşılaşabilecekleri düşünüldüğünde resistanceden daha sağlam bir online oyun olabilirmi sorusunun yanıtını alır gibi oluyorum.Ayrıca mouse ve klavye desteğide olacağına göre son derece önemli bir oyun yapıyor kendisinii... -
FPS den Gag geldi -
Ya gece gece oksijen mi yetersiz kalıyo beyler nedir bu laf sokmalar yahu
adam haklı video da bildigin adamlar cok hızlı hareket ediyor. -
Bu nedir ya video hizli ama yinede laf kondurmuyor kimse oyuna.xbox360 görüntüsü olsa demediklerini birakmazlar
Benzer içerikler
- ps5 slim fan sesi
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ps5 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 klavye mouse
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- the witcher 4. sezon
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- witcher 4 ciri
- the last of us part 3
- ps5 oyun indirme süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X