Şimdi Ara

Unreal Tournament 3 - ( 3 ) yeni VIDEO ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m4hs3r

Bu nedir ya video hizli ama yinede laf kondurmuyor kimse oyuna.xbox360 görüntüsü olsa demediklerini birakmazlar

İşte burda "At Gözlükleri" devreye giriyor Musa..Arkadaşlar çıkarmamakta diretiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

Bu nedir ya video hizli ama yinede laf kondurmuyor kimse oyuna.xbox360 görüntüsü olsa demediklerini birakmazlar

İşte burda "At Gözlükleri" devreye giriyor Musa..Arkadaşlar çıkarmamakta diretiyor

hayır olayı anlamamışsınız.
    birileri bir şekilde kulp takmaya çalışıyor ona karşı cevaplar veriliyor.
    maksat belli,oyuna laf edemeyen videoya ediyor.laf etse 2 gün sonra kendi makinasına gelecek o zaman kıvıramayacak..
    "ne yapayım ne yapayım.hah buldum video hızlı tamam iyi bahane..."

at gözlüğü mü dedi biri?

• Evet ben dedim

quote:

Sen ciddi ciddi böyle yapıldığını düşünüyorsan,ben ne diyeyim sana
  • UT3 Rulez

Bu oyun çıksın herkes internetin başında parmakları felç olana kadar oynayacak eminim...

Acaba kaç kişye kadar online oynanabilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

CELL' çok hızlı oyun da hızlı doğaldır yani

• Halo ile UT karşılaştırması ne alaka?
    Halo 3'ü Multiplayer detaylarını görmediniz sayıyorum. Tamamen kişiselleştirilebilir server ayarları ve harita tasarlama-yayınlama sistemi.
    parti ve turnuva özel bölümleri , aklınıza gelmeyecek ve istemeyeceğiniz kadar çeşitli multiplayer oyun modları , sınırsız turnuva seçenekleri.
    Üstelik tüm maçların replaylerini kaydetmesi de cabası. Forumda ne güzel geçmiş maçların kayıtlarını tutarız.
    Süper olur.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Arkadaşlar !!! ...
    "Ayıptır Söylemesi" Az kaldı ; ( UT3 ve HAZE ) ONLINE maçlara , Hemde PSN'de , Hemde Bedava
    Epic'ten bir yetkili de söylemişti zaten herkes biliyor ama ben yinede söylemek istiyorum ==>
    ==> MOD'lara izin veren tek firma SONY
    Bu modlar "UT" için vazgeçilmezdir ve bunun için SONY'ye şükranlarımızı sunuyoruz bize böyle muhteşem bir "ONLINE" servis sundukları için
    ONLINE , PS3'te oynanır Üstelik aynı Serverda ( PS3 ve PC ) iki ayrı ırkın oyuncuları tek yerde kozlarını paylaşacak ve üstelik PS3'te UT3 için ,
    KLAVYE ve MOUSE desteği geliyor Kendi silah kiyafet haritalarınızı yaratın bilgisayarda , atın Memory Stick'e koyun PS3'e
    Hobaaaaaaaaaaaaaa

Kaynak isteriz varmı kaynak ?

E3 zamanında yapılan roportajda vardı . Ben onu bulup sana link atarım

EDIT : BULDUM Aşağıda linkini veriyorum

Kaynak : KOTAKU

LINK : http://kotaku.com/gaming/e307/epic-talks-unreal-mods-on-ps3-278648.php

Birde ben alıntı yapim

"When Unreal Tournament III makes its way to the PS3 it will bring with it the ability to import user-created content including maps, weapons and, yes, mods.

Morris said that the mods will be created on a PC and then "cooked" to work better on a PS3 using a built-in option. That file can than be slapped onto a Memory Stick and imported into the PS3 version of the game with the console's built-in MS reader. He said the company is also looking at ways of making the mods downloadable through an in-game browser on the PS3 and perhaps even Home."

"Morris told me that one of the reason's this ability to import mod content is currently only announced for the PS3 is because Sony was the only company willing to allow it. Microsoft has historically been a bit gunshy when it comes to unfiltered user-created content and Nintendo is downright paranoid.

Sağolasın kaynak olması iyi oldu hemen bakıyorum.

• DÜNYANIN EN ADİ KONSOLU PLAYSTATİON 3 DÜR.ALLAH BELASINI VERSİN PS3 ÜN.ÇÖPE ATIYIMDE YAKİYİM ŞU ŞEREFSİZ ALETİ.

• Arkadaşlar gerçekten de multi cok hızlı ben bole adam vuramam tabii o 2x hızlandırılmamıssa
  • 360 sürümündede olacak modlar..Heyecan yapmış levelatlayan...Dikkatli haberler verelim
    360 oyuncularıda PS3 ve PC cilerle aynı ortamda oynayacak bu arada.

Oyunu hatta videoyu eleştirmeyi ulu ve kutsal PS3 e laf edilmiş gibi görenlerede gülmek lazım...Anormal hızlıda üstelik..
    UT 2004 oynadık o kadar böyle hızlı hareket yok.
  • allahım sen büyüksün
  • Bu oyunla 360 Gamepad vs. PS3 Gamepad karşılaştırılır. Xbox cularla PS3 cüler kapışır online da. Resmi olarak belgelenir hangi gamepadin iyi olduğu.
  • PS3 cüler idman yapadursun

Gerçi yinede şansları yok ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Temmuz 2007; 17:58:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bu oyunla 360 Gamepad vs. PS3 Gamepad karşılaştırılır. Xbox cularla PS3 cüler kapışır online da. Resmi olarak belgelenir hangi gamepadin iyi olduğu.

Yeteneğe bağlı aslında o ama bence FPS lerde 360 gamepad i az da olsa iyi (eskiden super dıodum artık alsıtım ps3 ün kinede)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bu oyunla 360 Gamepad vs. PS3 Gamepad karşılaştırılır. Xbox cularla PS3 cüler kapışır online da. Resmi olarak belgelenir hangi gamepadin iyi olduğu.

Ayrica herkes nickinin yanina hangi platformdan katildigini yazar cok eglenceli olur ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Evet ben dedim

quote:

Sen ciddi ciddi böyle yapıldığını düşünüyorsan,ben ne diyeyim sana

sen ciddi ciddi böyle olmadığını mı düşünüyorsun?
    ben ne diyeyim peki sana?
    adam kıvırdı kıvırdı en sonunda"360 da da bu olacak şu olacak" dedi,yazılan mesajlarıda mı okumadan mesaj yazıyorsunuz siz inanılır gibi değil ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

PS3 cüler idman yapadursun

ne o korayg arkadaşım, neden değiştirdin mesajını, az evvel başka şey yazmıştın.
  • Oyun klavye mouse destekli geliyor hangi gamepad savaşınadan bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

ne o korayg arkadaşım, neden değiştirdin mesajını, az evvel başka şey yazmıştın.

muhim bişey degil, "Allah büyük harfle yazılır" demiştim sana..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

muhim bişey degil, "Allah büyük harfle yazılır" demiştim sana..

mühim olmadığı için merak ettim zaten neden sildiğini.
    az evvel bir soru sormuştum ama cevap alamadım,tekrar soruyorum rica etsem yaşını öğrenebilirmiyim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.