Şimdi Ara

Untethared Jailbreak'tan sonra Restore problemi ( Problem Cozuldu.).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun cikan untethared jailbreak ile iphone 4 5.0.1 4.11.08 fw li telefonuma jailbreak yaptim , sonra resotre edip yeni iphone gibi gostermek istedim ve sonrasinda yeniden jailbreak yapicaktim , ama problemler restore sirasinda cikmaya basladi ,

ilk once itunes'den 21 numarali hatayi aldim , forumda biraz inceleme yaptiktan sonra telefonu DFU moduna almam gerektigini anladim , ve DFU moda aldim ve yeniden itunesden restoreye basladim bu sefer'de 1600 numarali hatayi aldim ,

biraz forumda arastirma sonu telefonu dfu moddan cikarinca duzeliyormus ama cikardigimda 21 numarali hatayi aliyorum dfu moda alincada 1600 hata bir turlu cozemedim , bu sirada antivirus programlarini kapadim host dosyasindaki eski apple adresini degistirdim

ve itunesi sildim ve yeni versiyonunu kurdum sonuc yine olumsuz , ama telefon calisir durumda Redsnowdan fiz recovery mode diyince telefon aciliyor ama anlattigim gibi restore yapamiyorum tek restore secenegim var oda backuplardan yapmak oteki turlu

olmuyor backuptan yapincada cydia yine duruyor...

insallah derdimi anlatabilmisimdir , butun yorum yazan arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuSTi13 -- 27 Aralık 2011; 19:49:00 >

• Arkadasim 1600 hatasini sabah bende defalarca aldim restore yaparken, biraz arastirdim bu hata dfu moda tam alinamadigindan oluyormus. iREB ile dfu moda aldim tek seferde resrore yapti. Yani diyecegim iREB ile dfu moda alip öyle dene restore etmeyi.
  • Ben redsn0w ile almistim dfu moda tamam bakalim birde iREB i deneyelim ne olcak :) sagol cevabin icin , ama IREB icin bir link gonderirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuSTi13 -- 27 Aralık 2011; 19:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuSTi13

Ben redsn0w ile almistim dfu moda tamam bakalim birde iREB i deneyelim ne olcak :) sagol cevabin icin , ama IREB icin bir link gonderirmisin ?

google ye iREB yaz direk cikiyor :)
  • ben 16 hatasını unt jb yaparken error verdiği için restore de almıştım, macbook'a bağlaıdm direk restore ettim, temiz bir macbook el atında olunca hiç sorun olmuyor :D
  • Sonuc ayni degisen birsey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuSTi13

Sonuc ayni degisen birsey yok.

Valla ayni hatayi sabah en az 10 kere denemek sartiyla bende aldim sürekli, en sonunda iREB ile dfu ya alinca olucagi bilgisini okudum forumda, iREB ile aldim dfu moda tek seferde oldu. Host dosyani düzenle belki ondan olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadaslar tesekkur ederim yorumlarinizi icin , problemi cozmeyi basarabildim en sonunda :)

shsh kaydiyla :) konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.