Şimdi Ara

Untouched Blu-Ray Sürümleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Untouched blu-ray sürümlerinin açılımı ve indirmenin artı / eksileri hakkında bu sürümlerle ilgilenen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Bu sürümleri Tv'de sorunsuz şekilde izleyebilir miyim? Kalite açısından 1080p sürümleri ile aralarında izlerken açık ara fark edilecek kadar uçurum var mıdır? Bu sürümlere altyazı eklemek mümkün müdür? Şimdiden çok teşekkürler.

• Bu konu herzaman tartisilmistir

BENIM KİŞİSEL FİKRİM:

Bluray discler ile 1080p arasinda ucurumlar olmadigi yönündedir ben hep 1080p mkvizlerim ama iyi riplenmis sürümlerini izlerim arada bluray disc izledigimde oluyor ve iyi riplenmis bir 1080p mkv ile arasında gerçekten ucurumlar olmuyor

Hem maliyet hem kolay ulasilabilirlik hemde bluray disc ile arasinda ucurumlar olmamasi gibi faktörler den dolayi benim tercihim 1080p mkvdir özellikle de dublaj izlediğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 24 Eylül 2013; 15:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Bu konu herzaman tartisilmistir

BENIM KİŞİSEL FİKRİM:

Bluray discler ile 1080p arasinda ucurumlar olmadigi yönündedir ben hep 1080p mkvizlerim ama iyi riplenmis sürümlerini izlerim arada bluray disc izledigimde oluyor ve iyi riplenmis bir 1080p mkv ile arasında gerçekten ucurumlar olmuyor

Hem maliyet hem kolay ulasilabilirlik hemde bluray disc ile arasinda ucurumlar olmamasi gibi faktörler den dolayi benim tercihim 1080p mkvdir özellikle de dublaj izlediğim için

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. O halde 1080p iyi bir sürüm de yeterli.

• Yanlış anlasilmasin 1080p mkv daha iyidir demiyorum sadece msjdada belirttigim gibi bircok kosulu goz onune alinca aralarında fazlada ucurum gormedigim icin 1080p mkvyi yeterli buluyorum tam 16 tb arsivim var yeterli bulmasam silerim hepsini bluray disc indrrim ama ben memnunum

Wiki publichd hdchine gibi iyi surumler isini gorur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Yanlış anlasilmasin 1080p mkv daha iyidir demiyorum sadece msjdada belirttigim gibi bircok kosulu goz onune alinca aralarında fazlada ucurum gormedigim icin 1080p mkvyi yeterli buluyorum tam 16 tb arsivim var yeterli bulmasam silerim hepsini bluray disc indrrim ama ben memnunum

Wiki publichd hdchine gibi iyi surumler isini gorur hocam

Eyvallah çok sağol. İndirme listemi hazırlayım o halde (:
  • Rica ederim dostum allah kolaylik versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.