Şimdi Ara

UNUTMAYIN BU SINAV SON ŞANSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptınız yaptınız yapamadınız bir sene daha amele gibi devam.ygs lys her şey arkadaşlar.yapamayanlar bu dünyanın sonu değil diyolar ama öyle.kendilerini avutuyolar işte.hadi kolay gelsin göreyim sizleri

• Sene boyunca çalışmayıp son gün rakip eleyen bir pekemenk
  • Rakip eleme vol124939

Beyler bu dallamayi dinlemeyin son sans her zaman lysdir. %30 olan bi sınavdan bahsediyoruz
  • ne alaka kardeşim doğrular bunlar bi ODTÜ makine var bi de Bayburt makine var ikisine giden adamda bu sınavdan geçiyor
  • big XD
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Aman çestırım düzelt mesajı adminler acımaz
  • Haklısın kardeş ama olsun , sonunu düşünen kahraman olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 11 Mart 2017; 15:30:55 >
  • ya beyler gidin 2 test çözün bari 1-2 puan daha kaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Rakip eleme vol124939

Beyler bu dallamayi dinlemeyin son sans her zaman lysdir. %30 olan bi sınavdan bahsediyoruz

Hocam %30 mu %40 mı ???
  • %40 ama ygs de bastırdıktan sonra lys girmesen de olur
  • Şu ygs önemsiz hacum önemli olan lys diyenlere bakıp bakıp gülüyorum.

Ulan sanki her 100kya giren lys fulleyip 5kya iniyor

Hiçkimse kendini kandırmasın. Ygs kötü geçen o moralle lys yi çekemez. Hele ki şişirilmiş obp si yoksa
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar
  • Son şans falan değil. Daha bunun LYS'si var. O da olmadı mezuna kalmak var. Ki gerçekten hayalleri olan bir kişiye seneye de amele gibi çalışmak koymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureWhite

Şu ygs önemsiz hacum önemli olan lys diyenlere bakıp bakıp gülüyorum.

Ulan sanki her 100kya giren lys fulleyip 5kya iniyor

Hiçkimse kendini kandırmasın. Ygs kötü geçen o moralle lys yi çekemez. Hele ki şişirilmiş obp si yoksa

Hocam peki hedef 100k lardayasa
  • Okul cocuu
  • Ahahahahah

İyiki kazanmışız zamanında. Yazık valla size
  • UNUTMAYIN BU SINAV SON ŞANSINIZ
  • Önemli olan kendini pazarlayabilmekte. Ben akbankta çalışan boğaziçi bilgisayar mezunu gördükten sonra anladım bunu. Adamın oraya girerken hayalleri 10k maaştır :DD şimdi 3750 alıyor :(
  • Merhaba, bu mesajı okuyan forumdaşlarım. Ne YGS ne LYS son şansınız değildir.Bu şekilde düşünüp kendi üzerinizde gereksiz baskı oluşturmayın.Her şey sınav demek değildir,sınavınız nasıl geçerse geçsin, sonucu ne olursa olsun, kendi hayatınız bu sınavlardan daha önemli hepinize iyi dileklerimi sunuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.