Şimdi Ara

UNUTURMU-UNUTAMAZMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

UNUTURMU-UNUTAMAZMI

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2018)
Giriş
  • Arkadaşlar en son ayrıldığım sevgilimle 4 ay çıkmıştık, buluşmalar, gezmeler, komik anılar, yaşanmışlıklar oldu onu o kadar seviyordumki elini tutmaya kıyamazdım, birgün ayrılalım dedi ve ayrıldık, ayrılma sonrasında bana yeminederimki seni hiç sevmedim, umrumda değilsin aklıma bile gelmiosun dedi, sizce bir bayan yaşadıklarını unutabilirmi, sevmedi ise bile unutabilirmi, ben unutamıyorum ama bayanlar bizim umrumuuzda olmaz unuturuz diyorlar birde kızla haftada iki üç kez karşılaşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: asik06

Arkadaşlar en son ayrıldığım sevgilimle 4 ay çıkmıştık, buluşmalar, gezmeler, komik anılar, yaşanmışlıklar oldu onu o kadar seviyordumki elini tutmaya kıyamazdım, birgün ayrılalım dedi ve ayrıldık, ayrılma sonrasında bana yeminederimki seni hiç sevmedim, umrumda değilsin aklıma bile gelmiosun dedi, sizce bir bayan yaşadıklarını unutabilirmi, sevmedi ise bile unutabilirmi, ben unutamıyorum ama bayanlar bizim umrumuuzda olmaz unuturuz diyorlar birde kızla haftada iki üç kez karşılaşıyoruz

öncelikle yaşınızı merak ettim ona göre daha kesin birşey söyleyebilirim 25 yaş üzeriyseniz arkadaşın daha karakteri tam oturmamış belliki. veya ekonomik açıdan sizden faydalanmış olablilir. birde en önemlisi ne olduysa elini tutmaya kıyamamaktan olmuştur elin oğlu gelir neyse şimdi sinirlendim.

• ben 25 oda 23 yaşında idi, aynı ortamda çalıştığı insanları basit görüyordu, insanları eleştiriyordu, bazen çok iyiydi bazen anlayamadığım hareketleri vardı dengesizlik hat safada idi, en son bana inan aklıma bile gelmiosun şimdi seni kızılayda el ele biriyle görsem kafamı çevirip bakmam umrumda olmazsın basit birisin dedi (basit olmamın nedeni ona değer verip onu düşünmek, ona kendinden çok değer vermemdi) ben hala unutamadım ama o unuttum senle çıktığım zamanlarda bunalımdaydım eski sevgilimi unutamadığım için senle çıktım ha sen olmazdında başkası olurdu o yüzden umrumda değilsin bana istediğin küfürü edebilirsin dedi bende içimden kendi kendime dedimki küfür etsem bu rahatlayacak dedim kıza dedimki "sen küfür edilecek bi insan değilsin" teşekkür ederim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asik06 -- 2 Nisan 2015; 11:58:32 >
  • quote:

ben 25 oda 23 yaşında idi, aynı ortamda çalıştığı insanları basit görüyordu, insanları eleştiriyordu, bazen çok iyiydi bazen anlayamadığım hareketleri vardı dengesizlik hat safada idi, en son bana inan aklıma bile gelmiosun şimdi seni kızılayda el ele biriyle görsem kafamı çevirip bakmam umrumda olmazsın basit birisin dedi (basit olmamın nedeni ona değer verip onu düşünmek, ona kendinden çok değer vermemdi) ben hala unutamadım ama o unuttum senle çıktığım zamanlarda bunalımdaydım eski sevgilimi unutamadığım için senle çıktım ha sen olmazdında başkası olurdu o yüzden umrumda değilsin bana istediğin küfürü edebilirsin dedi bende içimden kendi kendime dedimki küfür etsem bu rahatlayacak dedim kıza dedimki "sen küfür edilecek bi insan değilsin" teşekkür ederim dedim

en doğrusunu yapmışsın çoğu kız saçma sapan bu yola başvuruyor eskisini unutmak için birini buluyorlar ama deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum aynı işyerinde çalışıyormuşsunuz kalabalık bir işyeriyse başka bir kız bulsan ordan ozamanki tepkisini görmen lazım. sana gelip hakaret bile edecektir sanki suçlu senmişsin gbi :)

• Unutur
  • ben unutamadım demekki bayanlar unutabilir
  • Erkekte unutur kız da unutur.erkek yokluktan unutamaz.kız kalpten unutamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kim kaldı eskilerden?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben 25 oda 23 yaşında idi, aynı ortamda çalıştığı insanları basit görüyordu, insanları eleştiriyordu, bazen çok iyiydi bazen anlayamadığım hareketleri vardı dengesizlik hat safada idi, en son bana inan aklıma bile gelmiosun şimdi seni kızılayda el ele biriyle görsem kafamı çevirip bakmam umrumda olmazsın basit birisin dedi (basit olmamın nedeni ona değer verip onu düşünmek, ona kendinden çok değer vermemdi) ben hala unutamadım ama o unuttum senle çıktığım zamanlarda bunalımdaydım eski sevgilimi unutamadığım için senle çıktım ha sen olmazdında başkası olurdu o yüzden umrumda değilsin bana istediğin küfürü edebilirsin dedi bende içimden kendi kendime dedimki küfür etsem bu rahatlayacak dedim kıza dedimki "sen küfür edilecek bi insan değilsin" teşekkür ederim dedim

Hocam şurda yazan sözlere inat ben olsam köpek çekerdim yüz vermezdim itin d*tüne sokup sokup çıkartırdım üstünede yeni birini bulup hiç üzülmemiş gibi takılırdım kendini hiç ezdirme ve anla ki o üzülmeni hak eden biri değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Erkekte unutur kız da unutur.erkek yokluktan unutamaz.kız kalpten unutamaz.

Hocam şunu biraz daha acar misiniz ?

• Eğer azda olsa sevmişse unutulmaz.
    Ne olursa olsun unutulmaz.
    Sadece tarih olur , geçmiş olur , anı olur.

Not : Bu yorumu başlığa yaptım.
  • Lizer41 kullanıcısına yanıt
    Derin mevzu diye kısa kestim :-) çok şeye bağlı bu işler.yaşa bağlı aşka bağlı insanın içine isteğine bağlı.

• ÜŞENMEDEN Bİ OKUYUN ARKADAŞLAR YAŞADIĞIM OLAY BU

mağazada çalışan bir kız gördüm kızı gördüğümde çok hoşlandım ve kızla bir yolunu bulup tanıştım, konuşmaya başladık ilk buluşmada kıza kendimi tanıttım, niyetimi anlattım bak ben senle ciddi düşünüyorum ciddi anlamda tanışmak istiyorum dedim. Kızın adı selime idi. Kıza niyetimi anlatınca oda mutlu oldu ve hayırlısı olsun dedi, bende mutlu oldum. Kız bana ilk başta arkadaşız desede zamanla benden hoşlanmaya başladı. Herşey yolunda gidiyordu. Beni kıskanıyor her adımımı soruyor vhatsapıma bakıyor sürekli kime yazıyorsun kimle konuşuyorsun diyordu. Haftada 3 gün buluşuyorduk. Selime ayrıca dikiş kursuna gidiyordu…birgün ben o kursa gidiyor diye mesaj atmadım ve kursu bitince ararım die geç aradım onu, bana dediki ben senle mutlu olamam dedi nie mesaj atmıyosun nie aramıyosun dedi ve dengesizce benden ayrıldı bende peki dedim 2 gün sonra döndü mesaj attı ve barıştık, sonra 2 hafta konuştuk 2 hafta sonra bir gün yine yine dengesizce hareketlerde bulunuyordu, ben senle yapamayacam dedi ayrılalım dedi, ayrıldık, 3 gün sonra yine döndü kalbini kırdım özür dilerim dedi yine barıştık. Ben yenimahalleye gittim onunla buluştuk yemek yedik pasta yedik felan yine eski hale döndük, Selime Gelinlikçide çalıştığı için akşamları buluşuyorduk. Artık ilişki iyice ilerlemişti bu benimle evlenme planları yapıyordu. Annesi Zeliha teyzede beni öğrenmişti. Herşey yolunda gidiyodu doğum günü vardı ben ona çiçek aldım adına şiir yazdım ve yanına giderek sürpriz yaptım. O derece seviyordum. Hiçbirşey umrumda olmuyordu onun yanında iken. Bana evleniriz, şurada otururuz şunu yaparız diodu iyice kendine beni bağlamıştı. Birgün Aysel die bi abla vardı Aysel abla ile konuştum, selime; Aysel ablaya benim onun peşinden koştuğumu onun için çok uğraştığımı anlatarak sanki o hiçbişey istemioda ben zorluyormuşum gibi anlatmış, Aysel ablada beni saf ve peşinden koşan biri olarak algılamış nese bende bunu duydum çok üzüldüm gerçekleri Aysel ablaya anlattım böyle bir durum yok dedim, sonrasında birgün akşam selimenin çalıştığı gelinlik dükkanına gittim sürpriz yaptım oda bana nie geldin kendini hiç özletmedin dedi yine dengesizce konuşmaya başladı ve akşamında ayrılalım dedi birgün çok iyi idi birgün ne yaptığını valla anlam veremiyordum ayrılalım dedi beni sil numaramı sil dedi bende hiçbirşey sölemedim ona konuşmadım ve 2 gün konuşmadım 3’ncü gün Aysel ablayada gerçekleri anlattığımı duymuş bana dediki,numaramı sil dedi nasıl anlatırsın dedi özelimizi dedi anlatmasan belki mutlu olurduk dedi numaramı sil bir daha karşımada çıkma dedi, kendi beni kötülediğini anlatmıyorda bana dediki anlatmasan belki daha mutlu olurduk dedi, beni çok şaşırttın dedi ayrıldık, onu çok seviyordum ona çok iyilikler yaptım dikiş kurslarına götürdüm beraber çok gezdik çok da güzel anılarımız oldu ben hiçbirini unutamıyorum, o dediki benim umrumda bile değilsin dedi buda benim zoruma gitti buluşalım birgün dedim yüz yüze konuşalım herşey bitsin telefonda olmaz dedim o da hayır dedi bende eve gittim moralim bozukdu dışarda gezeyim derken arabamla trafik kazası yaptım bir araba ile çarpıştık buna kaza resimlerini attım saol selime buluşssa idik belki bu kaza olmucaktı dedim kazada karşı taraf şoka girdi ambulanslar polisler derken büyük bi kazaydı :( ona resimlerini attım saol gelmediğin için kaza yaptım dedim bi cevap atmadı üstelik geçmiş olsun demedi, ertesi gün bende kargocu olduğum için bi paket götürdüm bunun çalıştığı yerden geçtim ayağımı sekiyordum herkes geçmiş olsun dedi o geçmiş olsun demedi kendime yediremedim o kadar arabamla gezdirdiğim beraber yediğimiz içtiğimiz benimle evlenme planları yapan kızın bu yaptığını yediremedim, selimenin iş çıkışı yanına gittim ve neden böle yaptığını sordum benimle neden oynadın dedim...(belki bana çok safsın diceksiniz ama insan o an gözleri kör oluyor anlayamıyor göremiyor hiçbirşeyi herşey o kadar güzeldiki benimle o kadar güzel planlar yapıyorduki) son kez karşısına çıktığımda yüz yüze konuşurken bana dediki nasıl olurda özelimizi anlatırsın dedi, ben hayatımda böle bişey görmedim dedi, ayrıca ben seni hiç sevmedimki, illa her sevgili olan evlencek diye bir şey yok dedi ben ne diceğimi bilemiyordum bu sözleri karşısında selime konuşmaya devam ediodu bana istediğin küfürü edebilirsin, sevgili olduk die evlencek halimiz yokya, dedi, bende kaza yaptığımdan haberin olduğu halde bir geçmiş olsun demedin insanlıkmı bu dedim oda herşeyi anlatmasaydın belki derdim dedi şimdi inan aklıma bile gelmiosun dedi hem ben eski sevgilimle (kendisini aldatan faruk) ile konuşuyorum ben ondan başkası ile mutlu olamayacağımı anladım dedi, bana istediğin küfürü edebilirsin dedi bende sen küfür edilecek bi insan bile değilsin dedim...oda her sevgili evlenmez ya dedi .. parklarda o kadar el ele kol kola gezenler var dedi bende bu sözünün üzerine dedimki onlar bedenen temiz olsada ruhen ne olduklarını herkes bilir dedim oda bana ben sana sevgimi göstermedim dedi şimdi olmasa 1 ay sonra ayrılırdım ya nolcak sanki dedi o gün Yenimahalle üzerime yıkıldı ve ne diceğimi bilemedim çıktım evime geldim...o dönemde bunalıma girmiştim....kaza yapmıştım kızdan ayrılmış ve boşluğa düşmüştüm çok şükür düzeldim, 2 senedir kimseye böle aşık olamadım bir heyecanım da yok ne yapacağım bilemiyorum… ama bana o kadar güzel sözler vaadler söyledi ve bunun üzerine ayrılmamız çok kötü oldu, şimdi dayımlar yenimahallede oturuyor onlara yakın yerden ev aldılar, dayımlara gittiğimizde bazen karşılaşıyorum karşılaşınca kafamı eğip geçiyorum, 2 sene oldu bana kazık attı oynadı benle ama ben o güzel günleri unutamıyorum, o yüzden büyük konuşmamak gerekirmiş insan sevince gözü hiçbişeyi görmüyormuş cahil oluyormuş, neşet Ertaş ustanın da dediği gibi “cahildim dünyanın rengine kandım onu ilelebet benim sandım” şimdi şükrediyorum ya diyorum beni sevmediği halde benimle zaman geçirdi mutlu oldu peki ben ailemle tanıştırsa idim de söz yada nişan yapıpda ayrılsa idik o zaman ne yapardım diyerek şükrediyorum 

AMA UNUTAMIYORUMDA KİMLE BİŞEYLER DENESEM AKLIMA GELİO HER NE KADAR KAZIK YESEMDE BENİ KENDİNE İYİ BAĞLAMIŞ :(

• asik06 A kullanıcısına yanıt
    Anlattığıklarına yaşadıkalrına çok üzüldüm ama gördüğün gibi seninle egosunu tatmin etti ve eski sevgilisine geri döndü ikinci ayrılıktan sonra barmasaydın ağırlığını kosaydın bunlara üzülmezdin son yazdığın cümleye gelince bir tanıdığıma yeni bir ilişkiye baaşlıcam ama eskileri gbi olurrsa diye korkuyorum böyle bi sorun var dedim oda her insan ve ilişki farklıdır dedi yani böyle düşünüp hayatına bak ilk başta unutazamsın ama yeni biriyle ilişkin ilerledikçe o anıların üstü kapanır. özet olarak yeni şeyler yaşaman lazım.
  • Unutmaktan kasit ; umursamamak.

Ben ilkokul askimi bile hatirliyorum. Ama aklima gelmiyor.

4 aylik iliski dedigin nedir ki. Aklina bile gelmezsin kizin.

• valla size şöyle söyleyeyim çok zormuş bu durum :( kimseye ısınamıyom kimseye o gözle bakamıyom kimseye karşı bişey hissedemiyorum kısacası benim yaşama sevincimi öldürdü valla : ( ha belki daha sonrası daha üzücü olurdu ama Allah bilir nasibimizde olsaydı zaten bir şekilde olur diyorum ama kolay unutulmuyor ya ben hiçbir hevesim yok hayata karşı iş ev ev iş o kadar gez toz dolaş ama farketmiyo o heves kırıldı bir kere :(
  • unutmuş başkasıyla flörtleşiyor bile sen hala burada unuttu mu unutmadı mı acaba diye düşün.
  • dün yazdı beni üzenlerin başına hep brişey geliyor dedi sen bana iftira attığın için trafik kazası yaptın dedi hakkını helal et dedi bende ben sana iftira atmadım hakkımı helal etmiyorum dedim ben hakkımı helal ediyorum diyor ben etmem dedim dün yine yazmış ne yaparsam hakkını helal edersin geceleri uyuyamıyorum yazmış bende yinede etmiyorum dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.