Şimdi Ara

Ünüversite mi Avrupa mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim ve puanım yetiyor fazlasıyla yani gidicem büyük ihtimalle ama geçen gün babam Almanyaya çalışmak için bir adama başvuracağını söyledi ve sende ünüversiteye gitme ve benimle Almanyaya gel dedi çalışmak için ama ben çok kararsızım Ünüversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için olsa bile ama öte yandan iş için almanaya ya gidersem 2300 euro kazanicam ve bu iyi bir para mezun olsam bu kadar kazanamam öte yandan ise zaten ünüversiteyi avrupaya gitmek için okumak istiyordum kararsizim yani 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabii ki almanya kafan mı güzel ? gitmezsen hayatının en büyük hatasını yaparsın kesinlikle.

• Marmara uluslarasi okuyacagima Almanya giderdim direkt

• Avrupa zaten okuyan da avrupaya kaçıyor sene kaybetmenin manası yok

• Almanya yazdım sana, eurolarla gurbetçi hesabı türkiyeye girince 100-200 bir şeyler ateşlersin kral

Yolun açık olsun

• üniversite boş iş bas almanyaya git

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam nasıl daha gitmeden alacağınız maaşı bile biliyorsunuz, iş hazır galiba?

• Evet hazır adam zaten tüm şartları önceden söylemiş tek yapmam gereken kağıtları içeri vermek ki almanya iş için başvuran kimseyi reddetmez yani gitmek istersem sadece 4 5 ay kağıtların onaylaması beklerim

• Dzg D kullanıcısına yanıt

burada sana üniversite diyenler bile bu fırsatı kaçırmazdı bunu sende biliyorsun, eğer tıp seviyesi insanlık namına önemli bir bölüm değilse okuyacağın hiç zorlama hatta git orada parayı topla gel memurlar, sonradan görmeler, işini sonradan kitabına uydurmak isteyenler eksik gidermek isteyenler ve içinde kalanlar gibi krallar gibi okursun hiç de kötü hissetmezsin ve senin sebebin de gayet geçerli olur bahsettiklerime göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.