Şimdi Ara

UNV.DEYKEN TEKRAR HAZİRLANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha once boyle bi konu acildiysa ozur dilerim. Sorum su: Bir bolume kayit yaptirip hazirligini okurken tekrar LYS ye girip bir yeri kazandigimda, halihazirda okumus oldugum yerden kaydimi sildiriyor muyum; yoksa dondurmam mi gerekiyor? Kusura bakmayin pek bilgim yok konu hakkinda.. Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Obp kırılıyor kardeşim seni bayağı geriye atar.Obp yarıya iniyor.Yoksa varya ne planlarım vardı.

• Ya onu cok dusundum kardesim ama kafaya koydum ben. Olmadi hazirliktan sonraki sene yine giricem.. Ama iste su kaydi nasil hallediyoruz? :/

• Dstum bende üni bırakıp(dondurup) girdim sınava. Onuryumdan da bilgi alabilirsin bu konuda. Bu sene kaydını yaptın. Seneye başka bi yer mi kazandın.Önce tercihini yapıyorsun.Tercihler acıklanıyor gidip okuyor oldugun okuldan kaydını alıyorsun çok da kasıntı bi iş degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 3 Temmuz 2015; 1:54:54 >
  • Hay Allah razi olsun ya :)
    Cok tesekkur ederim :)

• aslindazekibiri A kullanıcısına yanıt
    Allahın izniyle tercih sonrası kaydı sildircem o zaman daha da ayrıntı bilgi veririm sağolsun onuryum anlattı banada sen rahat ol inşallah gönlündeki yer gelir
  • İnsaAllah hepimiz icin hayirlisi olur 😇

• Ya ben bu yil hem okulu okudum hem sınava girdim bu kayit aldirma bir sikinti yaratmaz degil mi hemen de kayitlar var sorun yasamak istemiyorum bunu daha önce yapan varsa procedure bir anlatsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.