jailbreak, ssh kayıt , update konusunda yardımsever forum sakinleri. 1 sorum olacak.
Telefonum : iphone4 ver:4.1.0 base band : 02.10.04 yurtdışından alıp pasaport kaydını yapıp ingiltereden factory unlock yaparak kullanıyorum.
iphone için imidi ve irig cihazını aldım
program yüklemem için (garageband ve sample tank) 4.3 version istiyor. Şimdi itunes update yapmak istiyorum fakat yarın öbürgün jailbreak de yapmak isterim. Sorum update i yapayim mi 5.0.1 ? ssh kaydını aldım (4.1.0) ama base band bildiğim kadarıyla geri alınmıyor. Jailbreak te yapmak isterim update 5.0.1 sorun çıkarırmı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Factory unlock ise baseband ile işiniz yok,keske 2 hafta önce update etseydin yada 5.0.1a dusurebilirsen untet. jb var yapamazsan 5.1 yap untet. bekle.
Şimdi update yapsam 5.1 oluyor öylemi. Neyse beklerim olmadı jailbreak 5.1 i yada ssh kaydını aldık zaten 4.1 e geri dönderirim. Bilgi için sağol.
şuan yaptım yaptım yoksa 5.1 yapacam artık.
istediğim ipsw dosyasını indirip onu kurabilme ihtimalim nedir.. örnek 5.0.1 indirsem yada 4.3.5 ozaman cihaz 4.3.5 mi olur. şimdiki versiyonum 4.1 ssh kaydım var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme