Şimdi Ara

update yaptım oyunlar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün psp slım aldım ve evde anında kurcalamaya başladım tabiki.Psp deki update diye bir seçenek vardı ve versiyonu 4.05 e yükselmek istermisiniz diye sordu ve bende evet dedim yüksellttim.Sonra o da ne 4 gb lık kartın içindeki oyunlar gözükmüyor.Ne yapmam lazım ustalardan yardım fabrika ayarlarına dönsem düzelirmi.Bu arada aldıgım psp nin versiyonu 3.7.. bişeylerdi.

• fabrika ayarına dön işi bilen birisine yaptır ankaradaysan sni gönderebilceğim bir yer var
  • kardeş aldığın yere götürüp yeniden firmware kırdırman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

kardeş aldığın yere götürüp yeniden firmware kırdırman lazım

kardeş bu kırma ve versiyon yükleme olayını kendimiz yapamazmıyız?TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: reci

quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

kardeş aldığın yere götürüp yeniden firmware kırdırman lazım

kardeş bu kırma ve versiyon yükleme olayını kendimiz yapamazmıyız?TEŞEKKÜRLER

yapabilirsin arkadaşım ama psp brick olma riski var eğer öyle olursa düzeltmek biraz zor hatta bazı durumlarda psp toptan çöpe gidebiliyo bunu bilen birisine yaptırmak en mantıklısı ama macera yaşamak istersen tabiki kendin yapanilirsinwww.streetgamer .com da bu işin nasıl yapılduğını bulabilirsin. Ama ben seni uyarayım yinede brick konusunda

• pandora batarya diye araştır google'da yapabilirm diyorsan dene,ama en güvenilir yolu bilen birine yaptırmaktır aldığın yere durumu izah edersen ücretsiz yapacaklarına inanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.