BEYLER BEN UPGARADE BASARKEN +3 DEN YUKARI ÇIKMIO BUNUN YOLUNU SOLERMSINIZ BASTIKLARIMDA SWOLR BREAKAR FELAN
BEN LOW CLASS KAGIT KULLANIOM AMA NEDENSE +3 DEN YUKARI ÇIKMIO
YA YONTEMI VARSA YONTEMINI YADA HANGI KAGIT İLE BASMAMA GEREKTIGINI SOLERMISINIZ SOLERSENİZ SEVİNİRİM HEM BİZDE BİLGİLENMIŞ OLURUZ AMA LOW CLASS BENDE LOW CLASS DAN BAŞKA BASMIOM VE GENELDE HEP SARI İŞİK YANARKEN BASIOM AMA +3 DEN YUKARI ÇIKMIO LAG FELANDA OLMUO
[code][/code]
quote:
Orjinalden alıntı: JustForCZ
YA YONTEMI VARSA YONTEMINI YADA HANGI KAGIT İLE BASMAMA GEREKTIGINI SOLERMISINIZ SOLERSENİZ SEVİNİRİM HEM BİZDE BİLGİLENMIŞ OLURUZ AMA LOW CLASS BENDE LOW CLASS DAN BAŞKA BASMIOM VE GENELDE HEP SARI İŞİK YANARKEN BASIOM AMA +3 DEN YUKARI ÇIKMIO LAG FELANDA OLMUO
[simage][/simage]
quote:
JUTFEN CVP YAZIN
çantanda hiç bişi bırakma
100 tane low clas kağıdı al
26 tanede low clas bi item al
anvile falan bakmadan ard arda önce hepsini +3 e
sonrada sırası ile +4 +5 +6 derken mutlaka 1 tanesi +7 olur gerisinide yak gitsin belki 1 tane daha çıkar
unutmadan hepsini aynı + derecesine getirerek git yani hepsi +4 olsun sonra geriya kalanların hepsini +5 e
Bu şekilde...
quote:
[code][/code]
quote:
[simage][/simage]
quote:
Bir konu açıp orada kendi yazdığın msjdan alıntı yapıp boş olarak msj atıyorsun yanlışlıkla yaptın desem yanlışlık değil çünkü 2 kere yaptın oda yetmezmiş gibi boş topicler açıyosun burada rütbe yükseltmek ile sana oyunda para vermiyorlar onun yerine git oyununu oyna.Saçma saçma mesajlar atma yardım gerekiyorsa düzgünce yaz boş msj atma 3 topic açmışsın 3ündeki mesajlarında berbat kendinden alıntı yapıp boş olarak bırakıyorsun
O TOPICLERİ BEN ACMADIM BIRKERE BEN YEMEK YIYOR DUM KARDEŞİME BIRAKTIM AÇMIOŞ KAFASINA GORE BİŞİLER DAHA YENİ GELDİM ALINTILARIDA O YAPTI
priceofasiofa kardeş saol bilgilerinden dolayı teşekkur ederim upgrade hakkınd başka bilgilerde orenmek ıstıyorum bilgisi olan arklar varsa yazı yazsınlar pls
high classlarda yakmak işe yarıyo? die biliorm
ama yanarsa basma şansımız dahada dulşmazmı
sen ne yaptığını zannediyon 11msj 8 i senin ayrıca upgrade bencec şans işi ama kılıca +basmadan önce en aşağısında yazan yazı var middle class , low class o yazılara bakacaksın önce ve ona göre upgrade kağıdı alcan sonra bunun bi taktiği var upgrade yapmanın ve bu sitedeydi +7 e kadar topici kuran üye sonra mesajını editleyerek resmi kaldırdı ama hatırladığııma göreeee
Resmi Ben yaptım
YANARSA KARIŞMAM ŞANS İŞİ
quote:
Orjinalden alıntı: Junger
high classlarda yakmak işe yarıyo? die biliorm
yalannn... sen paper basıp salemendar yakarsan hiç bi işe yaramaz ama +6 salemender warsa chitinbasıosan yak o işe yarar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme