Şimdi Ara

UPGRADE BASMA KONUSUNDA YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN UPGARADE BASARKEN +3 DEN YUKARI ÇIKMIO BUNUN YOLUNU SOLERMSINIZ BASTIKLARIMDA SWOLR BREAKAR FELAN

• BEN LOW CLASS KAGIT KULLANIOM AMA NEDENSE +3 DEN YUKARI ÇIKMIO
  • YA YONTEMI VARSA YONTEMINI YADA HANGI KAGIT İLE BASMAMA GEREKTIGINI SOLERMISINIZ SOLERSENİZ SEVİNİRİM HEM BİZDE BİLGİLENMIŞ OLURUZ AMA LOW CLASS BENDE LOW CLASS DAN BAŞKA BASMIOM VE GENELDE HEP SARI İŞİK YANARKEN BASIOM AMA +3 DEN YUKARI ÇIKMIO LAG FELANDA OLMUO

• [code][/code]
    quote:

Orjinalden alıntı: JustForCZ

YA YONTEMI VARSA YONTEMINI YADA HANGI KAGIT İLE BASMAMA GEREKTIGINI SOLERMISINIZ SOLERSENİZ SEVİNİRİM HEM BİZDE BİLGİLENMIŞ OLURUZ AMA LOW CLASS BENDE LOW CLASS DAN BAŞKA BASMIOM VE GENELDE HEP SARI İŞİK YANARKEN BASIOM AMA +3 DEN YUKARI ÇIKMIO LAG FELANDA OLMUO

[simage][/simage]
    quote:

• JUTFEN CVP YAZIN
  • çantanda hiç bişi bırakma

100 tane low clas kağıdı al

26 tanede low clas bi item al

anvile falan bakmadan ard arda önce hepsini +3 e

sonrada sırası ile +4 +5 +6 derken mutlaka 1 tanesi +7 olur gerisinide yak gitsin belki 1 tane daha çıkar

unutmadan hepsini aynı + derecesine getirerek git yani hepsi +4 olsun sonra geriya kalanların hepsini +5 e

Bu şekilde...
  • quote:

[code][/code]
    quote:

YA YONTEMI VARSA YONTEMINI YADA HANGI KAGIT İLE BASMAMA GEREKTIGINI SOLERMISINIZ SOLERSENİZ SEVİNİRİM HEM BİZDE BİLGİLENMIŞ OLURUZ AMA LOW CLASS BENDE LOW CLASS DAN BAŞKA BASMIOM VE GENELDE HEP SARI İŞİK YANARKEN BASIOM AMA +3 DEN YUKARI ÇIKMIO LAG FELANDA OLMUO

[simage][/simage]
    quote:

Bir konu açıp orada kendi yazdığın msjdan alıntı yapıp boş olarak msj atıyorsun yanlışlıkla yaptın desem yanlışlık değil çünkü 2 kere yaptın oda yetmezmiş gibi boş topicler açıyosun burada rütbe yükseltmek ile sana oyunda para vermiyorlar onun yerine git oyununu oyna.Saçma saçma mesajlar atma yardım gerekiyorsa düzgünce yaz boş msj atma 3 topic açmışsın 3ündeki mesajlarında berbat kendinden alıntı yapıp boş olarak bırakıyorsun

• O TOPICLERİ BEN ACMADIM BIRKERE BEN YEMEK YIYOR DUM KARDEŞİME BIRAKTIM AÇMIOŞ KAFASINA GORE BİŞİLER DAHA YENİ GELDİM ALINTILARIDA O YAPTI
  • priceofasiofa kardeş saol bilgilerinden dolayı teşekkur ederim upgrade hakkınd başka bilgilerde orenmek ıstıyorum bilgisi olan arklar varsa yazı yazsınlar pls
  • high classlarda yakmak işe yarıyo? die biliorm
  • ama yanarsa basma şansımız dahada dulşmazmı
  • sen ne yaptığını zannediyon 11msj 8 i senin
    ayrıca upgrade bencec şans işi ama kılıca +basmadan önce en aşağısında yazan yazı var middle class , low class o yazılara bakacaksın önce ve ona göre upgrade kağıdı alcan
    sonra bunun bi taktiği var upgrade yapmanın ve bu sitedeydi +7 e kadar topici kuran üye sonra mesajını editleyerek resmi kaldırdı ama hatırladığııma göreeee

UPGRADE BASMA KONUSUNDA YARDIM PLS

Resmi Ben yaptım

YANARSA KARIŞMAM ŞANS İŞİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

high classlarda yakmak işe yarıyo? die biliorm

yalannn... sen paper basıp salemendar yakarsan hiç bi işe yaramaz ama +6 salemender warsa chitinbasıosan yak o işe yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.