Şimdi Ara

Upgrade Etmenin EN Kolay Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Öncelikle Söliyeyim Bu Benim Dökümanımdır Kesinlikle Alıntı Değildir.

Bu Upgrade Hakkında Bir Çok Varsayımlarda Bulunuldu.Bazıları Dediki Örnek:+8 Clevear Basmak İicin Bir Cok Clevear Lazım Bu Konular Yalandır Bir Tane +7 Clevear Le Bile Olabilir Bu Sansınıza Baglıdır.

Upgrade Etmek İcin(Daha Doğrusu +8 Basabilmek İcin ) :Önce Bedavacıdaan Horn x,Alchemy
    Staff Gibi İtemler Almalısınız Bunların Hepsini Yakıp Sıra +8 Basacagınız İtemi Magic Anvile Koyup Basmalısınız(Tabikide BLessedle Basmalısınız)Yanma İhtimali Yüksek(%75) Fakat Üzülmeyin Yanarsa Bir Tezgaha Giidip +7 Clevear Alın(+8 CLEVEAR BASIYORUZ VARSAYALIM) Ve Blessed Le Basın Bunun Yanma İhtimali İse %25 Dir Buda Yanarsa Yine Bir Tezgahtan +7 Clevear Alın(+8 CLEVEAR BASIYORUZ VARSAYALIM)Ve Basın Blessed Le Yanma İhtimali %5 Olacak Ve Bu İşi Gece 2 3 Gibi Yaparsanız %0 A iner Hele Gold Premium Varsa Ve Sansınızı %20 Artıran Kagıtla Basarsanız Bu Upgrade Yöntemi İlk Basışınızda +8 OLUR
    Bu Arada Bu Bitek Clevear İcin Gecerli Deil Clevear Düzeyindeki Silahlar İcin Fakat O Düzeyde Derken Raptor,Dark Vane,Shard I Kastetmiyorum Onların Baska Basma Yöntemi War Elementel Staff,Mirage Dagger,Salamander Staff Gibi Leri Kastediyorum

1.5 Yıllık Knight Upgrade Etme Yöntemiini Sizinle Paylaşmak İstedim Ben Hep Bu Takdigi Kullanarak +7 Raptor,Mdler,Elixirler Bastım

Saygılarımla.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LoGoS_ -- 17 Kasım 2006; 19:16:05 >

• idare eder buda bi yöntem yok demiyorum ama olabilirde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.