Şimdi Ara

Upgrade sonrası değişecek birşey varmı _

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Upgrade yaptım kendimce biraz,Gördüğnüüz eksiklikleri belirtirseniz sevinirim
    Samsung S27A950D 3D 27" LED MONITOR

INTEL i7 3820 3.6 10 mb cache

http://ark.intel.com/products/63698
    Asrock X79 Extreme6

,NZXT TEMPEST Evo olması lazım tam bılmıyorum

,32 Gb DDR3 Corsair Vengenance 1600 MHZ CL8

,ASUS GTX760 DirectCU II O.C Ekran Kartı,

Thermaltake Contac30 Cpu Cooler,

AOpen AO1050-12ALN 1050 W PSU

Psu 2.el alındı .teknik özelliklerhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/aopen-ao1050-12aln-1000w-piyasanin-yari-fiyatina-40531652
    CORSAIR 120GB Force 3 GT Sata3 SSD

,Seagate 1.5 TB Disk,
    Razer LYCOSA Keyboard,

Logitech G300 Gamer Mouse,

Creative Tactic 3D OMEGA WİRELESS Kulaklık
    ,Creative 2+1 Speaker,
    Ekstra olarak sadece Physx işlemlerini yapsın diye 2. olarak 8800GTX XFX Ekran kartını takacağım yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 27 Ekim 2013; 2:04:12 >

• Sogutucu olmamis hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitor gereksiz büyük.sıvı soğutucu olsa iyi olurdu.ekran kartı 770 olsaymış daha iyi olurmuş.psu da gereksiz fazla ve 80+ değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 27 Ekim 2013; 10:16:12 >
  • Hocam soğutucu bekledgmden fazla perf veriyor .normalde Extreme sıvı sgotma vardi skldm satisa ckardm. Psu )80 Plus olmasi bence sorn değil verimliliği yksek :)) monıtorde banada ole geldi basına gecnce rahat olyo .... Ekran kartı alxam ins :)

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Bu sistem ne amaçla kullanılacak ? Sadece oyun mu ?
  • Uçuk ve gereksiz olmuş boşa masraf o işlemci ile anakarta vereceğin parayı kısıp 3570k yada 8320 alsaydın gider gtx780 alırdın... o power cok gereksiz thermaltakein 600-700w powerı işini görürdü physx için 8800 çok güzel seçim olmuş boşuna fazla para vermeye gerek yok o olaya... almışsın güzel dizmişsin sistemin cidden cok basarılı fakat bir fiyat performans makinesi değil daha cok fantezi makinesi gibi :) tamamen fantezik parçalar :) ama beğendim güle güle kullan bişeyi değiştirmene gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Uçuk ve gereksiz olmuş boşa masraf o işlemci ile anakarta vereceğin parayı kısıp 3570k yada 8320 alsaydın gider gtx780 alırdın... o power cok gereksiz thermaltakein 600-700w powerı işini görürdü physx için 8800 çok güzel seçim olmuş boşuna fazla para vermeye gerek yok o olaya... almışsın güzel dizmişsin sistemin cidden cok basarılı fakat bir fiyat performans makinesi değil daha cok fantezi makinesi gibi :) tamamen fantezik parçalar :) ama beğendim güle güle kullan bişeyi değiştirmene gerek yok :)

Amd fx kullandım ama inteli bırakamıyorum :(( .. Hocam pc ile uğraşmak toplamak zevk aldığım bir olay :)) oyun oynamam çok ondan 760 aldım ama suan tüm oyunlari en yüksek ayarlarda bir gr kasmadan oynatıyo kart. :) artık param olursa Bi 780 . Ama 8800gtx çok fark ettirir diyorlar physxden oturu

@Elite hocam genelde web,film,Visual Studio mssql server , dreamweaver,illstrrtr vs. Kullanıyorum oyun oynamam pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 27 Ekim 2013; 12:11:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Uçuk ve gereksiz olmuş boşa masraf o işlemci ile anakarta vereceğin parayı kısıp 3570k yada 8320 alsaydın gider gtx780 alırdın... o power cok gereksiz thermaltakein 600-700w powerı işini görürdü physx için 8800 çok güzel seçim olmuş boşuna fazla para vermeye gerek yok o olaya... almışsın güzel dizmişsin sistemin cidden cok basarılı fakat bir fiyat performans makinesi değil daha cok fantezi makinesi gibi :) tamamen fantezik parçalar :) ama beğendim güle güle kullan bişeyi değiştirmene gerek yok :)

Amd fx kullandım ama inteli bırakamıyorum :(( .. Hocam pc ile uğraşmak toplamak zevk aldığım bir olay :)) oyun oynamam çok ondan 760 aldım ama suan tüm oyunlari en yüksek ayarlarda bir gr kasmadan oynatıyo kart. :) artık param olursa Bi 780 . Ama 8800gtx çok fark ettirir diyorlar physxden oturu

@Elite hocam genelde web,film,Visual Studio mssql server , dreamweaver,illstrrtr vs. Kullanıyorum oyun oynamam pek

o zaman amacına uygun bir bilgisayar olmuş :) Hayırlı olsun ;)

• Tsk ederim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

Tsk ederim kardeşim

Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.