Şimdi Ara

Upgrade SSD M.2 ASUS GL552J hangi model ve marka SSD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dizustu bilgisayarima SSD takmayi dusunuyorum, fakat piyasada bir cok marka model oldugu icin karar veremiyorum. Arastirmalarima gore her SSD Uymuyormush ger bilgisayara. B-key M-key Denilen Bir takim SSD modellerini Oldugunu okudum. Ve benim "ASUS GL552J" hangisi oldugunu bolmiyorum bir SSD alip sonra uymamazlik yapmasindan korkuyorum. Laptopta Eksta M.2 SSD interface var. Lutfen bana yardimci olun arkadaslar cok cagresiz bir durumdayim.

• Bütçeniz ne kadar. Ayrıca hangi programları kullanıyorsunuz. Oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsanız oynadığınız oyunların kapladığı alan ne kadar. Tahmininize göre size ne kadar alan yeterli.
  • Butcem yaklasik 200 EUR. oyun oynamiyorum Genelde arada sirada ayda bir veya iki defa LOL oynarim. Onun disinda Programlamak icin Kullanilicaktir laptop. Java, PHP, C++, C#, Android
    256 GB yeter gibi dushunuyorum
  • pr0ofes0ora kullanıcısına yanıt
    250 GB 86 Dolar 500 GB 149 Dolar
    http://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E250B-AM/dp/B00OAJ412U

M.2 Olarak daha performanslı olan 950 Pro Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 24 Nisan 2016; 2:21:24 >
  • 950 PRO M.2 HEr bilgisayarlan uyumlu degil Benim ki si de dagil malesef :(
  • Laptop modeli GL552J mi yoksa GL552JX mi? GL552J diye bir model göremedim ben internette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pr0ofes0ora kullanıcısına yanıt
    Hocam laptopun altını açıp m.2 ssd soketine bakarak m veya b+m olup olmadığını görebilir misiniz acaba.
  • Malesef :(
    Baksam da anlamam ki ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.