Şimdi Ara

Upgrade zamanı ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski sistemi iyi bir fiyata satınca(1700 YTL) artık yenisini almaya karar verdim.Biraz araştırma yaptım yani bazı parçaları belirledim.(Fiyatları ortalama olarak yazım.)

İşlemci:Q9550(490)
    Monitör:Samsung T220(600)
    Hoparlör:Logitech Z3300(280)
    Mouse:Logitech MX Revolution(130)
    Klavye:Logitech G15 Gaming(130)
    TV Kartı:Technisat Skystar(100)
    PSU:Thermaltake W0166RU(230)
    Harddisk:Seagate 500 GB 32 MB(120)

Evet dikkat edeceğiniz gibi bunlar asıl parçalar değil.Çünkü onlarda kararsız kaldım.Acaba DDR2 mi yoksa DDR3 mü olsun?Ekran kartı ve anakart ne kullanayım?
    Sistemi oyun(yüksek kalitede)-internet-müzik-film-program(Autocad)...vs yani herşey için kullanıyorum.Fiyat limiti 3000 YTL.Tabi diğeceksiniz ki yukarıdakilerden sonra geriye 1000 YTL
    kalıyor.Diğerleriniz nasıl alıcan?Bunun için işlemci,monitör,hoparlör haricinde diğer parçalar içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.Bilgisayar işinden biraz uzak durunca tekrar giriş yapmak zaman alıyor:)
    Şimdiden herkese teşekkürler...

• Arkadaşlar kasa nın özellikle çok sessiz olması gerekiyor bunu unuttum.Eski kasam(Raidmax Smilodon) sesli olduğu için bu sefer daha dikkatli olmak istiyorum.Coolermaster RC-690 nasıl bu konuda?Tabi büyüklü de önemli
    Sizce bu sisteme gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruisecontrol -- 18 Ağustos 2008; 22:46:24 >
  • ram ddr2 hatta ocz reaper serisine bi bak derim...anakartta x48 yada x38 düşünmelisin dfinin anakartları wardı daha once ben sormuştum onnar canawar oluomuş genelde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

ram ddr2 hatta ocz reaper serisine bi bak derim...anakartta x48 yada x38 düşünmelisin dfinin anakartları wardı daha once ben sormuştum onnar canawar oluomuş genelde...

Eğer sistem DDR3 olursa anakart olarak Asus P5E3 düşündüm.Sizce bu anakart nasıl?...
  • Anakart olarak P45 chipsetli bir anakart.Ekran kartı olarak HD4870 veya GTX260.Ram olarakda Corsaır Domınator 2x2GB 1066MHZ soğutuculu ram öneririm.
  • kasada sessizlik önemliyse

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2362

.yandaki 40cm lik fan çok yavaş dönüp iyi hava alıyor içeri. Ön ve arkada 12lik fan yerleri var ama takmasanda olur. Sessiz ötesi bir kasan olur.

http://www.pclabs.gen.tr/2008/08/13/aerocool-s-9-pro-v-touch-ve-hi-tech-7-incelemesi/

buda incelemesi

• quote:

Orjinalden alıntı: colezione85

İyi geceler arkadaşlar...

Eski sistemi iyi bir fiyata satınca(1700 YTL) artık yenisini almaya karar verdim.Biraz araştırma yaptım yani bazı parçaları belirledim.(Fiyatları ortalama olarak yazım.)

İşlemci:Q9550(490)
    Monitör:Samsung T220(600)
    Hoparlör:Logitech Z3300(280)
    Mouse:Logitech MX Revolution(130)
    Klavye:Logitech G15 Gaming(130)
    TV Kartı:Technisat Skystar(100)
    PSU:Thermaltake W0166RU(230)
    Harddisk:Seagate 500 GB 32 MB(120)

Evet dikkat edeceğiniz gibi bunlar asıl parçalar değil.Çünkü onlarda kararsız kaldım.Acaba DDR2 mi yoksa DDR3 mü olsun?Ekran kartı ve anakart ne kullanayım?
    Sistemi oyun(yüksek kalitede)-internet-müzik-film-program(Autocad)...vs yani herşey için kullanıyorum.Fiyat limiti 3000 YTL.Tabi diğeceksiniz ki yukarıdakilerden sonra geriye 1000 YTL
    kalıyor.Diğerleriniz nasıl alıcan?Bunun için işlemci,monitör,hoparlör haricinde diğer parçalar içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.Bilgisayar işinden biraz uzak durunca tekrar giriş yapmak zaman alıyor:)
    Şimdiden herkese teşekkürler...

Ekran kartı olarak Asus EAH4870 Top'a karar verdim.Kasa coolermaster RC-690 olacak.Sadece anakart(ASUS'un bir modeli) ve fiyatı biraz daha düşük 700-800W lık bir power kaldı.Bunlar için sizden tavsiye bekliyorum....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.