Bildirim
Upload Download hızını düşürmüyor yalanı
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hem yalan diyorsun hemde burda yalan olup olmadığının doğruluğunu sorguluyorsun.
Sana kim söyledi upload download hızına etki etmez diye? -
ben çoğu forumda okudum bunu ve emin olmadığım bişey yalan olup olmadığını bilmiyorum. benim bilgisayarımdan kaynaklı olabilir konu başlığı biraz yanlış olmuş biraz. -
Şöyle bir ornek vereyim.
Evinizde int var ve 5 kisi ayni anda kullanıyor. Mail atmaya çalışıyor. 5 kisi ayni anda mail gönderirse dowload bloke olur.
8192/798-16456/789 icin geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xDSL teknolojisinde upload/download karşılıklı olarak birbirini etkiler. -
CfosSpeed bir dene -
Up/down işlemleri simetrik yani metro ethernet harici tüm işlemlerde dar boğaz yapıyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Basit olarak şöyle düşünmek gerek. Bir yolu ne kadar fazla kullanmak istersen o kadar trafik olur, yoğunluk olur. Bu da aynı şey. Upload yaparken download yapmak isterseniz haliyle hız düşmesi yaşarsınız. Upload, download'ı etkilemez diye bir kaide yok. Başka downloadlar nasıl etkiliyorsa upload da aynı şekilde etkiler. -
-
saçma bişey o aslında neden dersen; normalde 300 kbs ile indiriyorum kota dolu halde o dosyayı downloadı bir süreliğine durduruyorum ve hız gittikçe artıyor sonrasında ise hız aniden 300 e yeniden düşüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X