Bildirim
Upload hızı çok düşük
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1k1
Merhaba ben ttnet kullanıyorum.8mbps sınırsız internetim var, ortalama 700-800 kb ile indriyorum am zorlayarak 1.3 mb hıza kadar ulaştım.Speedtest.net ten baktım download 7 upload ise 0.60.Uploadın her zaman düşük olduğunu var sayarsak yinede aşırıya kaçılmamış mı?
adsl in mantığı bu 1-2 mbitten fazla olmuyor teknik olarak. vdsl de 50-60 mbit kadar gördüm ben -
TTNet 8 Mbit NetLimitsiz ve 16 Mbit Ultranet paketlerinin upload hızı 800 kbit'tir.Paket headerlarını falan göz önünde bulundurursak 70 KB/s upload hızı oluyor.Bu durum TTNet fibernette 2 Mbit Superonline Fiberde ise download hızının 1/4'ü kadar oluyor.Yani 20 Mbit Fibere 5 Mbit upload.Ama onlarda da upload akk'ya sayılıyor. -
vdsl2 baglantısı alırsanızda 0,6 upload yerine 1,9 upload alabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X