Şimdi Ara

Upload hızı telefonda yüksek, bilgisayar'da düşük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turknet 35 Mbit internet kullanmaktayım. Telefonumda wifi bağlıyken 7,5-8 mbit arası upload hızı görürken masaüstü pc'de 2.5-2.8 mbit arası upload hızı alıyorum. Kablonun bu kadar küçük hızları desteklemeyecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Ethernet girişi yeni bir anakart olduğundan dolayı eski değil o da olamaz. Peki geriye ne kalıyor ?? Ben bulamadım açıkçası. Konu hakkında bilgilendirici bir kaynak bulamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum..Upload hızı telefonda yüksek, bilgisayar'da düşük ?

• up
  • "VAE modeliyle 35-50-75 ve 100 Mbps'e kadar download hızı alan eski müşterilerimiz var. Bu müşterilerimizden 35 Mbps'e kadar download hızı alanlar 3 Mbps, 50-75 ve 100 Mbps'e kadar download hızı alanlar ise 4 Mbps'e kadar upload hızı alabiliyor. Ancak yeni müşterilerimiz eğer VAE bölgelerinde ise şu an 35 Mbps'e kadar download ve 3 Mbps'e kadar upload hızı sağlıyoruz."

Diyor TurkNet :) Upload yaparken telefon wifi yi kullandığından emin misin? Dediklerine göre bilgisayarındaki olay normal. İlgili sayfa link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 11 Ocak 2019; 1:13:22 >
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran video kaydı alayım. Tabiki eminim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

"VAE modeliyle 35-50-75 ve 100 Mbps'e kadar download hızı alan eski müşterilerimiz var. Bu müşterilerimizden 35 Mbps'e kadar download hızı alanlar 3 Mbps, 50-75 ve 100 Mbps'e kadar download hızı alanlar ise 4 Mbps'e kadar upload hızı alabiliyor. Ancak yeni müşterilerimiz eğer VAE bölgelerinde ise şu an 35 Mbps'e kadar download ve 3 Mbps'e kadar upload hızı sağlıyoruz."

Diyor TurkNet :) Upload yaparken telefon wifi yi kullandığından emin misin? Dediklerine göre bilgisayarındaki olay normal. İlgili sayfa link
    Ne alaka la?

• Hocma yeni kablo deneyin. Ethernet kartı ayarlarınız belki enerji tasarufu modundadır. Birsürü ayarı var, şimdi tek tek anlatamam ama araştırabilirsiniz. Energy efficient seçeneklerini kapatın, benim bir sorunumu çözmüştü.Upload hızı telefonda yüksek, bilgisayar'da düşük ?

Aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmında ethernet kartından yapılır. Link speed kısmı 100 Mbps full duplex olsun. Diagnostic diyin, kablo uzunluğu, kablo durumu filan gösteriyor. Bir sorun varsa ordan anlaşılır.

• Merhaba kablom yeni cat6a, modem yeni fakat telefonda 3.6 up gözükürken bilgisayarda 0.6 gözüküyor. Green Ethernet, Power Saving Mode'u kapattın fakat değişim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.