Şimdi Ara

Upload miktarının yüksek olması neyi ifade eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar upload miktarının yüksek olması neyi ifade eder. veya dahada yükseltmek ne fayda verir bize (bana büyük faydası olacaksa yükseltmeyi düşünüyorum ) ( internet cafe işletmecisiyim )

• Bu işi meslek olarak yapan biri bunu bilmiyorsa vay halimize. Upload hızını değiştirmen mümkün değil ancak 2. bir internet hattı alırsan müşteriler rahatlar. Hepsinden daha yüksek hız verir uydunet bunu almalısın. Daha çok müşteri gelir cebin dolar sana bu şekilde faydası olur. (internet cafe müşterisiyim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 16 Nisan 2013; 16:11:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x1453x

Arkadaşlar upload miktarının yüksek olması neyi ifade eder. veya dahada yükseltmek ne fayda verir bize (bana büyük faydası olacaksa yükseltmeyi düşünüyorum ) ( internet cafe işletmecisiyim )

upload miktarının yüksek olması fazla upload yaptığını ifade eder.torrnet vs kullanıyosan çok upload yaparsın.

upload hızından bahsediyorsan.dsl de upload yaptığın zaman dl hızın düşer(aynı anda ikisinide tam hızda yapamazsın.).bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: x1453x

Arkadaşlar upload miktarının yüksek olması neyi ifade eder. veya dahada yükseltmek ne fayda verir bize (bana büyük faydası olacaksa yükseltmeyi düşünüyorum ) ( internet cafe işletmecisiyim )

upload miktarının yüksek olması fazla upload yaptığını ifade eder.torrnet vs kullanıyosan çok upload yaparsın.

upload hızından bahsediyorsan.dsl de upload yaptığın zaman dl hızın düşer(aynı anda ikisinide tam hızda yapamazsın.).bildiğim kadarıyla.

evet haklısın hem download hem upload kullanılabilir son hızda olmuyor biri birini kesiyor yanlız bu trafiği düzenleyen programlar mevcut cfosspeed gibi ben kullanmıştım gayet başarılıydıd sonradan bozdu kendini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.