Selam arkadaslar. Sitemde bir klasorun altına uyelerin istedikleri dosyayı gonderebilmelerini istiyorum. Bunun icin ne yapmam lazım tam olarak bilen varmı , deniyorum ama olmuyor? (Klasorun chmod ayarları degisecekmi , forma upload komudu nasıl verilecek ? gibi )
phpbb ise forumun atac modu kurcan .. kurduktan sonra cmod ayarını files klasörünün 777 yapıcaksın
yok forum icin degil normal mesela bir fotograf albumu hazırlıyorum adam bakarken bende resim gondericem dediginde hemen browse send mantıgında gonderebilmesi icin
phpnuke we ya phpbb2 plus da bu moduller war
istersen ole bii kur
weya foto albumleri war onlarda da olması lazım
aspindir.com da arastır olmadı nuke -plus fln kur
asp yada php desteli ise hostun
bunun için asp yada php scriptler var, biraz araştır bulursun!Download scritleri falan...
Bunu bileşenler yardımıyla kolaylıkla yapabilirsin. Upload yaptırmaktan önce klasörün yazma izni olduğundan emin olmalısın Sunucularda genelde ASP Upload bileşeni bulunur. Formdan upload yapma makaleleri
arkadaslar sagolun ilginiz icin. Site phpNuke server php destekli yani ama benim yapmak istedigim html dilinde basit bi mantıkla bi klasor acıp o klasore chmod777 verdikten sonra Kullanıcıların sadece kendi bilgisayarlarındaki dosyayı browse dan secip send ile gondermelerini saglamak. Yani gonderdikleri dosyayı sonra ben sayfaya koyacam.
ayrıca bu olmazsa su an nuke6.7 kurulu sitede downloads modulunde upload kısmında sadece netten dosya yukletebiliyorum onu kendi bilgisayarlarından dosya yukleyebilecekleri bi sekle sokabilirsem o da olur!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme