Şimdi Ara

*Uploadlar İçin Ayaklanmayacakmıyız?* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
7.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 700 kbps upload hızım var, alınabilen en iyi hız. İzmirin incisi bir ilçedeyim. Kaza bela evde birileri video çeker de buluta yükleme yapar da kitler diye ödüm kopuyor. Türktelekom pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala düşmedi 8 mbps acaba modemi kapatınca mı düşer... Düşen var mı upload.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 1 Haziran 2020; 15:36:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1mb bile değil upload hızım 4 yıldır böyle kullanıyorum.

• VF kullanıyorum benimde hala 20mbps. Olur da enerji dalgalanır modem resetlerse diye korkuyorum şuan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Vdsl de upload hızları en az 10 Mbps fiber de en az 20 Mbps olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaC5 -- 1 Haziran 2020; 16:21:20 >
  • Geçende AKN kalksın diye ayağa kaldırdınız. Fatura 2 katı oldu.
  • 10 yıldır internet aynı.
  • Diğer ülkelerde teknolojik yenilikler hemen anında çatır çatır uygulanırken burada neden hep 20 sene geriden gideriz bilmem... Oysaki bundan para kazanacaklar yapmaları onların iyiliğine... Yok ama önce millet vıyaklayacak ite kaka bişeyler yapacaklar...
  • Superonline Fiber Upload Hızlarını Erteledi
    ** 01.07.2020 tarihine kadar Turkcell Fiber müşterilerine indirme hızı 50 Mbps, yükleme hızı 20 Mbps ücretsiz sunulmaktadır. Hız bina konumu, altyapı, coğrafi şartlar şebeke yoğunluğu ve cihaza göre değişebilir.Tam performans için kablolu bağlantı önerilir. Değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Kaynak :
    www.superonline.net
    Turkcell’lilere Özel 3 Ay Ücretsiz Süper Paket Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcelllilere-ozel-3-ay-ucretsiz-super-paket-kampanyasi

• şuan ttnette 7.62 up var müşteri temsilcisi ile konuşmuştum müşteri memnuniyeti açısından sene sonuna kadar alt yapısı destekleyen kullanıcılar için bu hızlar devam edecek dedi , düşme olmayacak upload için dendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delimi

10 yıldır internet aynı.
    evet 10 senedir yatırım yok,10 senedir aynı hızı alıyorum. 10 mbps adsl,daha 10 sene kullanırız artık.
  • 1 hazirana kalmadi kablonetin verdigi 20gb upload paketi 2 kere bitti bile.
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Osmanlı gelecek inşALLAH.
  • Download kadar önemli hatta bence yer yer daha önemli olan bir şey upload. Yaratıcılığın önünü açar upload hızının yüksek olması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde henüz düşmedi resetledim az önce 50/8 almaya devam ediyorum Türk Telekom VDSL. Müşteri hizmetleriyle görüştüm az önce bana denk gelen kişi bilgisi olmadığını söyledi sistemden de çalışanlara özel bültene,duyurulara baktı beni hatta bekletip. Ama halka açık web sitesinde yazdığı gibi 1 Haziran'da biteceğini de doğrulayamadı.
  • Ülkede hiçbir şey doğru gitmiyor. Allah'ım şuraya bak hangi sosyal platforma girsek 1 tane iyi haber / konu yok. Bu upload olayı da unutulur gider zamanla. Bizim milletimize müstahak.
  • #hakkineyapacakupload 'ı konusuna da yazdim zamaninda buraya da yazayim hazir elimizde verilmiş bir hak varken cok daha öncesinde ses çıkarmalıydık. Nedense uploadi alan çekildi kenara. Her zaman olduğu gibi yine son anda birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha öncesinde planli programlı bir aksiyon icine girilebilirdi. Forumun bunu yapacak çok ciddi potansiyeli var.

• Ben ayaktayım ama bir şey değişmedi.
    3 yıldır her ay düzenli olarak TT müdürlüğe gidip dilekçe veriyorum. Peki hayatımda ne değişti?
    Eskiden 12mbit alıyordum şimdi ise;

Kapımın önünde fiber logar kapağı var. 10 metre fiber kablo çekilmesi gerekiyor sadece!
    Tüm masrafları cebimden karşılayayım, kabloyu çekip switch de alayım yeterki sonlandırın fiber ucunu diyorum ama onu bile yapmıyorlar.
    Mahalleme 5 yıl önce fiber çekilirken çalışanlara çay ikram edip rüşvet bile teklif ettim, kimse ilgilenmiyor.

İşimi çözene helalinden 1000TL ateşlerim. Lokasyon: İstanbul / Maltepe

• quote:

Orijinalden alıntı: Delimi

10 yıldır internet aynı.
    10 yıl önce almanya serverları 40ms'di, şimdi 80-90...
    Aynı falan değil çok daha kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

turk telekom uzatmadan diğerleri yapamaz turk telekom altyapı sahibi netspeed upload değiştirme yekisi yok turk telekom izin vermediği sürece
    Eminmisiniz hocam? Bende bilmiyor olabilirim de ben superonline fiber kullaniyorum ve apartmanda fiber kutusu mevcut yani turk telekomun kutusu ayri superonline nin kutusu ayri 2 adet kutu var..nasil turk telekoma baglilar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.