Şimdi Ara

*Uploadlar İçin Ayaklanmayacakmıyız?* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
7.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evinize gelen kapak fiber olmayabilir eger sizin bolgeye vdsl veriliyorsa size ozel fiber baglamanin maliyeti 40 bin tl. ama vdsl varsa saha dolabina yakinda zaten verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin

Siz de haklısınız..

• hommate01 H kullanıcısına yanıt
    Yan bina, karşı bina, aynı sokakta yeni yapılan 3 bina, hepsinde fiber var.
    Fiber logar kapağı ise evimin tam önünde.
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Konu ile superonline ne alaka Bir de sirf mesaj atmak için yazıyorsun guzel kardeşim Turksat Vodafone superonline turknet yapa bunlar gerisi Türk telekom ne der ise onu yapmak zorun altyapı sahibi türk telekom superonline neden vdsl de Bir günlük upload paketleri vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Konu ile superonline ne alaka Bir de sirf mesaj atmak için yazıyorsun guzel kardeşim Turksat Vodafone superonline turknet yapa bunlar gerisi Türk telekom ne der ise onu yapmak zorun altyapı sahibi türk telekom superonline neden vdsl de Bir günlük upload paketleri vermiyor
    Bilmedigimden sordum hocam niye mesaj atmis olmak icin atayim?? Demissinki turk telekom izno olmadan birsey yapamazlar alt yapi onlarin bende bizim binada iki kutu var fiber kutusu ayri turk telekom kutusu ayri nasil turk telekomun oluyor dedim..biliyorsan cevap verirsin sende bilmiyorsan cevap vermene gerek yok oku gec..cevap vermis olmak icin yazmaniza gerek yok..

• upload hızı çoğu insanı ilgilendirmediği için öyle bir ayaklanma falan olmaz
  • başımıza gelmeden tepki vermiyoruz maalesef
  • AKK den kurtulduk bundanda kurtuluruz elbet. TR de bildiğin issler ile savaşıyoruz
  • Tt net düşmedi sene sonuna kadar düşmeyecek diye duydum bi arkadaş yazmış inşallah doğrudur.

• Öğrencilere ödev gönderiyorum, 10 mb dosyayı yüklemek için 10dk falan bekliyorum ya rezalet resmen
  • Herşeyde hakkını arayan demokrasiyi iliklerine kadar yaşayan türkiye cumhuriyeti halkı tabi ki durum için de tepkisini oraya koyacak , hakkını arayacaktır. En temel haklardan mahrumuz ifade özgürlüğü yok. Adalate yok. Upload için ayaklanma mı bekliyorsun? bu hangi paralel evren?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 1 Haziran 2020; 21:56:50 >
  • *Uploadlar İçin Ayaklanmayacakmıyız?*

Netflix ve ps4 için 50mbit yapmıştım fiber kullanıyorum.. Şuan upload 8mbit gösteriyor

+ olarak kesintisiz 4k tv izliyorum hiç bir sorun yok şimdilikte bu geçicimi ? tekrar uploadlar düşecek mi böyle bir olay varda niye böyle birşey yaptılar ?
  • millet iş bulamıyo açlıktan ölcek milletin derdi upload olmuş. altyapıyı geç türk telekom yeni binalara altyapı getirmiyo
  • Çare Elon Musk.

Uydudan vereceği interneti dört gözle bekliyorum. Allah'ın da izniyle Starlink'ten sonra Türk Telekom gibi, Digiturk gibi dolandırıcı pislik firmalar tarihe karışacak.
  • Arkadaşlar güncel olan upload hızları kalıcı olacaktır bilginize test yapılmaktadır.
  • download hızım düşük diye arıza kaydı bıraktım. hızımı daha da düşürdüler:)
  • Check out my Speedtest result! How fast is your internet?
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/a/6133651257

Şuan turknetde hala aynı değerleri alıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam sen dalga geçiyorsun herhalde. Ben ttnet e başvuralı 4 ay oldu 3 aydır internet yok ve fatura ödemek zorundasınız diyorlar bide. 2 gün oldu internet geleli oda 5 mbps verebiliyorlarmış. Upload ım şuan 0.35 0.50 bandında seyrediyor. Öyle 20 mbps upload ı ben cennette görürüm gibime geliyor. 5 mbps upload görsem geleceğe fırlamış gibi olurum. Şuda var ki hayatımda türktelekomla olan son ilişkimdi bu 2 yıllık sözleşme. Zaten geçen ay hemen eşimin ve kendimin hatlarımızı türktelekomddan çektim. Ttnet aboneliğim bitince bi daha türktelekom bayisinin bile önünden geçmem.

• *Uploadlar İçin Ayaklanmayacakmıyız?*

Bugün benimde 1.5 updateden 5.70 yükseldim kalıcımı acaba? 24 mbps vdsl kullanıcısıyım.
  • Ben ayaklanmayacam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.