Şimdi Ara

*Uploadlar İçin Ayaklanmayacakmıyız?* (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
7.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartal

Şu boşvermişliği bırakıp gitmişliği anlamıyorum. Şurada organize olup bi gündem oluştursak ne kaybederiz ki? Taş attık da kolumuz mu yoruldu?
    Buyur kardeşim örgütlenelim. Vallahi de billahi de Türkiye'de interneti düzelmesini en çok isteyenlerden ama yıldım.

Örgütlenme falan yok. DH'den başka konunu dikkate alındığı yer yok. Kimse tenezzül etmiyor halinden memnun herhalde anladığım kadarıyla.

Abartmıyorum Türkiye'de upload hızlarının düzelmesi için şöyle en az 50 bin kişinin örgütlenip ilgili kurumların sistemlerini çkötürmesi, mail kutularını, mesaj kutularını kullanılamaz hale getirmesi gerekiyor ki işin ciddiyetini anlasınlar. Var mı böyle gücümüz? Türkiye'de düzgün internet olmayan yerler var biz hala upload derdindeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Geçende AKN kalksın diye ayağa kaldırdınız. Fatura 2 katı oldu.
    Bunu yazmaya gelmiştim, çok haklı.
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    Nasıl haklı? tamamen boş, sadece yazmış olmak için yazılan bir yazı. Kimse AKN kalkana kadar fiyatlarla ilgilenmedi. Şimdi de boş boş yazıyorsunuz.
    24Mbps 100GB AKN'li internete 100 lira alıyordu Superonline. Şuan da 110 liraya veriyor.
    Sorunu değişimlerde değil ekonomi de arayın, çünkü asıl sorun orada.
    www.superonline.net
    Limitsiz Yalın VDSL Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/dsl-kampanyalari/limitsiz-yalin-vdsl-firsat-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 2 Haziran 2020; 0:39:48 >

• solnet kalıcı yapacağa benziyor... diğer issler düşünsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

solnet kalıcı yapacağa benziyor... diğer issler düşünsün...
    Sağ net ben ne düşüneceğim halkın oylarıyla seçilir sermayeyi kollarım diyor
  • RElS kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UTA Mania U kullanıcısına yanıt
    Benim ki pandemi süresi boyunca 8m olacağı yerine 1mb kaldı sürekli. Aradım arıza kaydı bıraktım sonuç yine aynı oldu ne yazık ki. Siz yine bir sonuca varmışsınız. Bir sonuca benim gibi varmayan çok insan var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Neyi boş boş yazıyoruz, düzgün konuş üsluba bak... Ben ödediğim fiyatı bilmiyor muyum? Cep telefonu faturam sürekli düştüğü halde internet faturam niye yükseliyor? 24 Mbit internete Uydunette 55 TL veriyordum yanında da HD TV yayını alıyordum sözleşme bittikten sonra iki katına çıktı fiyatı. Sorunun ekonomide olduğunun farkındayız, çözmeye upload sınırlarından başlayacağız sen PUBG oynayasın diye.
  • Bende hız düşüşü olmadı 0.6 Mbps sabit upload alıyorum teşekkürler Türk telekom

• Sadece Upload değil CGN Nat sorunu da gündemde olmalı... Gerçek IP alamadığımızdan birçok internet hizmetinden faydalanamıyoruz....
  • Kablonet hiç arttırmadı. Şikayet edenlere 25GB kotalı 10mbps upload verdi ama 25 hemen bitiyor zaten. Hiçbir adım atmayacaklar gibi görünüyor. İlk defa Kablonet'ten soğudum.

• son 1 haftadır 24 mbps olan hızım nedense 14-16 arası değişiyor telekom hattınız normal modemde yada kabloda sorun olabılır dıyor? sizde de var mı son gunlerde hız problemi... reset atsamda duzelmıyor hız testlerı hep dusuk.???
  • adslciler olarakdan :D bizi hiç bir durum ırgalamıyor akk mkk :D upload download farketmio bize sabit 4 5 mbs download upload yok zaten öle takılıyoz
    Tarife fiyatı 204TL 12ay taahütlü 109,9TL

Ekonomi düzelsin gerisi gelir elbet ama bu indirme hızlarının artması ile olacak şey değil. Servis sağlayıcılarının çok para kazanıp kazandıklarınıda alt yapıya yatırmaları lazım. Tamam ağlamayan çocuğa emzik yok ama biz onların çocuğu değilizki karşılıksız bişey versinler.

Rakipleri yok istedikleri gibi at koşturuyorlar. İndirme hızı düşük diyede kimse internetini kapatıp protesto yapmaz. Bir umut amerikalılar uzay internetini bizede getirirse piyasada rekabet olur.
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    o benim için sorun değil hatta işime yarıyor diyebilirim :D böyle kalsa daha iyi yoksa bi ton ip ücreti öderim :D
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    Ben üslubumun farkındayım, ben de biliyorum ne ödediğimi.
    Ben oyun oynamam ayrıca, ayda 3 ü geçmez. Halen boş yapıyorsun

Edit: Bunun benim kadar internet faturası ödemiş olma ihtimali kırmızı kar yağma ihtimali kadar. Yazacak bir şey bulamayınca jahrein muamelesi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 2 Haziran 2020; 15:16:30 >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Geleceğini umut ediyoruz.

Yav he he çocuğum.
  • Şuanda uploadlık bir işim yok ama yüksek olursa yine işime yarar.
    Arkanızdayım her türlü destek verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.