Şimdi Ara

UPS AŞIRI YÜKLENME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eğer bir konuyu hortlatıyorsam kusura bakmayın bulamadığımdan yeni konu açıyorum. Sorunum şu;
    Kendime yeni bir bilgisayar topladım aynen resimdeki gibi...,https://store.donanimhaber.com/6e/4e/ff/6e4eff6e94d587e57be735c9e49b6088.jpg

Ben bu sisteme birtane de UPS aldım oda şu;
    - Tunçmatik Lite II 850 VA Kesintisiz Güç Kaynağı (Line-Interactive TSK5201)

Ayrıca benim kasam 1000Watt değerinde powersupply takılı...

Normal takıldığımda bir sorun yok. Fakat oyun oynamaya başladığımda aradan 1-2 saat geçtikten sonra UPS aşırı yüklenme diye bağırmaya başlıyor bi 5-6 dakika kadar sürekli ötüyor ve kendini kapatıyor, haliyle bilgisayarda kapanıyor. Şimdi benim aklıma gelen şu ki... Benim sistem 1000 Watt powersupply bağlı, oyunları da tam performansta oynuyorum yüksek çözünürlükte acaba UPS 850 watt olduğu için kasada tam performans çalıştığı için bu ups benim bilgisayara yetersiz kaldığı için aşırı yük hatası verip bağırıp kendini mi kapatıyor ?? Yoksa başka bir sebep mi bunu altında yatıyor *... Bu konuda bilgilendirebilecek arkadaşlar var ise çok memnun olur ve bende duruma göre haraket ederim.

Şimdiden teşekkür ederim.
     UPS AŞIRI YÜKLENME

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS ve voltaj dalgalanmasi..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.