Bildirim
UPS Cihazıma Akü ,Yardım !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Batarya üzerindeki değer 6v, 12Ah bu değerlere göre akü alacaksınız. Boyutu da aynı boyutta olmalı. İstanbul'da iseniz perpa da çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Alırken hepsini birden alın 3 adet var demiştiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
Batarya üzerindeki değer 6v, 12Ah bu değerlere göre akü alacaksınız. Boyutu da aynı boyutta olmalı. İstanbul'da iseniz perpa da çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Alırken hepsini birden alın 3 adet var demiştiniz.
Anladım fakat ben Trabzondayım. İnternetten alabileceğim bir site biliyormusunuz? İnternette bulabilirmiyim? -
İnternetten alışveriş yapmadım ama " 6v 12ah akü" şeklinde aradığınızda birçok site çıkıyor bir bakın isterseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
İnternetten alışveriş yapmadım ama " 6v 12ah akü" şeklinde aradığınızda birçok site çıkıyor bir bakın isterseniz.
yardımınız için teşekkürler, bakacağım. -
Ankarada Ups için akü arıyorsanız , size tedarik edebilirim.
Lütfen özelliklerini bana bildirirseniz size yardımcı olabilirim.
05322034904 yada UPSAN Güç Kaynakları firmasından da sorabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X