Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.546
Cevap
111
Favori
743.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güç kablosundan bahsediyorsan Ara uzatma kablo tak sorun olmaz ben yıllardır kullanıyorum [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] 

Bunu kullanıyorum 2 metre bu daha uzun lazımsa 3 yada 5 metre alabilirsin [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] 

[sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]
     [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]amazon
    Viko Multi-Let 2li Topraklı Kablolu Ç.K 2mt Priz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B083M94M8H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2024; 5:28:14 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevaplarınız için gerçekten teşekkür ederim. Lütfen fazla soru sormama kusura bakmayın çünkü internette gerçekten çok bilgi kirliliği var bu konu hakkında, hatta apc ana sitesinde hiç ara kablo kullanmayın diyor, yani normalde formlarda fazla sormam baya araştırırım ona göre cevap bulurum ama bu sefer bulamadım :\

Peki hangisi daha sağlıklı
    Pc>uzatma>ups>priz
    Yoksa
    pc>ups>uzatma>priz

Bide bunun diğer modeli var IEC port olarak şimdi bununla değiştirsem daha mantıklı olmazmı, direk kabloyla hem pc den ups ye hem ups den duvara?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 7Hannan7 7 kullanıcısına yanıt

Valla bende inform 1500v psu var ondan psu uzatma çıkmıştı yani ister monitör de kullan ister psu da ama sen istersen bunu alabilirsin yani ups fişini direkt duvar prizine takıp monitör ve psu fişini uzatmak için kablo alabilirsin karar senin. Ama verdiğim linkteki gibi kaliteli ara kabloda hiç bir sorun olmaz. ben 15 yıldır tüm ups lerde kullandım çünkü mecburum duvardaki prizler çok ters yerde

• Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Router +ont için line ups alacağım büyük ihtimalle tunçmatik giriş seviyesi bir şey. Sorum şu kesinti sonrası line ups routerı restart ediyor mu? Restart Etmeyen tek upsler online ups ler mi? Yani ucuz yollu bir çözüm yok mudur hiç kesintisiz internet için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By.Ny. kullanıcısına yanıt

Alacağınız ups nin minimum devreye girmesi gereken gücü öğrenin mutlaka. Sadece router için devreye girmeyebilir.

• sasuta kullanıcısına yanıt
    600va veya 650va alacağım 0.6 güç faktörü var sanırım bu değer anında internet kesilmeden devreye girmesine yeter mi?
    router + ont maksimum 45w çekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.