Şimdi Ara

UPS KARGO GÜMRÜK SORUNU NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    UPS kargo ile yurtdışından gelen 3d printer parçalarımın bulunduğu kargo AHL gümrüğünde takıldI.Ürün ticari kapsama girdi.Mühendislik öğrencisiyim onun için yazıcı almıştım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Yardımcı Olabilirseniz sevinirim.Forumları okudum ama bi sonuç alamadım.Ürünün son durumu fotoğrafta.Ne demek onuda anlamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Herkese iyi forumlar
     UPS KARGO GÜMRÜK SORUNU NE YAPMALIYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercankoc -- 12 Ağustos 2015; 18:56:19 >

• Ptt gidip harç vergi yatıracaksın :) sonra o ürünler Ups deposunda kaldığı için para ödeyeceksin diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldığın yerdeki kayıtlı e-mail adresine ups den posta gelmiş olması lazım onu çıkart doldur yazıcıdan yine bilgisayara aktar tam bi şekilde imzalı vs. onların söylediği mail'e gönder ben böyle yapmıştım 75€ u geçen üründe. Ticari amaçla olduğu için el konulduğunu nerden çıkarttın? Aradın mı? bende de aynıları olmuştu ayakkabı alırken tabi en temizi ups i ara sor
  • UPS bana gümrük müşaviri tutulacak diyor ve vergi hariç 585 tl masraf veriyor
  • Bilmiyorum o kadar detaylı şahsen ups aramak en iyisi

• Uçamayan Süper Penguen kullanıcısına yanıt
    Forumu çıkartıp doldurdum bu gün dönüş yaptılar onlar söyledi.AHL gümrük müd'ğünü aradım ama nafile Ben malatyadayım ne yapacağımı bilmiyorum.Ordino ücreti gümrük müşavirir ücreti antrepo ücreti ve kırtasiye masrafı istiyorlar vergi ve damga parası hariç
  • Çok yanlış bir kargo yöntemi seçmişsin özel kargo şirketleri koparttıkça kopartır. Vekalet vermen lazım vekaletten sonra ücreti belirlerler en son 7 gündü 7 günden sonra kalan hergün için gümrükte para alırlar v.s v.s v.s. Ptt ile haletseydin %20 öder alırdın.

Yapacağın en mantıklı şey aldığın yere durumu izah et gümrüpe takıldığını aşırı para tuttuğu için kargoyu geri gönderdiğini ve paranı iade istediğini bildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerden aldın ki ürünü? Ben Amazon'dan almıştım vergiyi vs. benden almışlardı sipariş verirken sadece ben yetki beyanını vermiştim ups'in ürünü gümrükten alabilmesi için
  • ürünü 3dprintersonline'dan aldım. Acemiliğime geldi UPS kargoyla gönderildiğinin bilmiyordum.Müşavirsiz bu işlemleri yapamazmıyım sadece 1 adet ürün ya
  • arkadaşlar yardım edeblicek kimse yokmu

Antrepo ücreti:100 tl
    ordino ücreti:150 tl
    gümrük müşaviri :195
    kırtasiye masrafı :50 tl
    damga ücreti :60tl
    vergi (mecbur vericem):100 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkercankoc

arkadaşlar yardım edeblicek kimse yokmu

Antrepo ücreti:100 tl
    ordino ücreti:150 tl
    gümrük müşaviri :195
    kırtasiye masrafı :50 tl
    damga ücreti :60tl
    vergi (mecbur vericem):100 tl

Hallettin mi ?

Benimde takildi/

• Kardeşim merhaba,
    Forumdan tesaduf buldum sanırım 2 sene kadar önce 3d printer almışsın ve gümrük sorunu yaşamışsın. Bende şuanda seninle aynı durumdayım, gümrük müşavirini kendinmi buldun yoksa ups mi ayarladı senin için? Bunu merak ettim. Yardımcı olursan sevinirim.
    Teşekkürler.
  • İlhan cavcav ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.