Şimdi Ara

UPS konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bi UPS aldım ama sistemime yeterlimi şuan bir tereddüte düştüm.http://www.hepsiburada.com/liste/tuncmatik-lite-ii-650va-line-interactive-ups-tsk5200/productDetails.aspx?productId=bd800182&categoryId=60001544

UPS bu, sistemimi de yazayım siz söyleyin yanlış mı yaptım bunu benim sistemimle kullansam bir sorun yaşarmıyım ?

MSİ Z87-G43 Gaming Anakart

İntel Core İ5 4670K İşlemci

Nvidia Zotac GTX760 AMP! Ekran kartı

Corsair Vengeance (2x4GB) 1600Mhz Ram

Caviar Blue 1TB HDD

Corsair Serisi 200R 550W MidT Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuZ01 -- 30 Ekim 2014; 16:23:14 >

• Bence sorun olmaz. Sadece elektrik kesildiğinde 10-20 dk 'dan fazla performans bekleme derim.
  • Ironpumper I kullanıcısına yanıt
    Benim için önemli olan elektrik varken voltaj dalgalanmasından koruması, elektrik gittikten sonra 5dk da tutsa bana yeter, ürünün açıklamasında 650VA 360W yazıyor ondan bir kuşkuya düştüm sorayım dedim bir sorun olmaz diyorsunuz yani iyi öyleyse teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuZ01 -- 30 Ekim 2014; 17:12:24 >
  • Ben de bunu kullanıyorum: Tuncmatik Lite 650VA

500 wattlık PSU ile monitörümü elektrik kesilince kesinlikle 5 dk vs tutuyor. Dalgalanmadan da koruyor. Yaklaşık 3 sene oldu kullanıyorum, memnunum. 2-3 senede bir akünüz biter, akü değişimi yaparsınız devam edersiniz.

Rica ederim..
  • Ironpumper I kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim tekrardan içimi rahatlattınız :)
  • Arkadaşlar az önce pc UPS e takılıyken iki kez üst üste reset attı 5 dk aralıklarla, ama bu voltajdan dolayı yaptığını çok net gördüm odadaki ışık anlık düştü UPS den ses geldi ve reset attı pc, yetersiz mi UPS ne yapmalıyım yeni aldım daha, ama UPS in fişini komple çekince kapanmıyor pc öyle çalıştırıyor, voltaj dalgalanmasından korumayacaksa ne işime yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuZ01 -- 31 Ekim 2014; 21:14:42 >
  • Kardeşim oyun filan acikken güç kaynağı yetersiz kalıp kapanabilir bostayken sorun cikarmayabilir upsler % 5/10 civari koruyor dalgalanmadan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insyder kullanıcısına yanıt
    Benim burda voltaj dalgalanması çok oluyor ben bundan kurtulmak için aldım bunu pcnin parcasını yakcam en sonunda bu sorunu çözemessem, her seferinde resetliyo pc yi ne yapmalıyım peki ben daha güçlü bi ups alsam düzelir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.