Webden deneyince eklemiyor sanırım cihazı açıp eklemek gerekiyor doğru mu ps store a? |
Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (11. sayfa)
-
-
Para ekleme diyorsanız webden ekledim 100 TL.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam PS store yıllardir kartlara webden yükleme yapmaya çalışınca hata veriyor onu söylemiştim. Tek seferde kart ekleyip 100 tl yükleme yapabildiniz mi?
Kartı ekledim, yükleme yaptım.
Fiziksel uption kart mı kullanıyorsunuz yoksa sanal kart ile mi yükleme yaptınız sanal kredi kartı kullanarak yükleme yapınca 50 TL geri veriyormu bilginiz varmı acaba
Daha gelmedi iade. Bekliyorum. Sanal kullandım.
Aklınıza gelirse ve iade gelirse buraya güncelleme yapabilirmisiniz
Arkadaşlar playstation iadesi ne kadar sürede geldi size? Dün yaptım. 3 iş günü diyor biliyorum ama yine de sorayım dedim.
3 iş günü içerisinde geliyor. Ertesi günde geliyor sonraki günde, en son ki iş gününde de. İş günü geçmesine rağmen gelmezse mail atın çabuk dönüyorlar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah.
az önce yaptım umarım haziran temmuz birbirine girmez kendileri otomatik yatırır . Temmuzda da bir işlem yapacağım çünkü
-
Ya şu sony ps store kart hatası yüzünden cüzdana bakiyeyi tek seferde yükleyemedim.
Max 50 TL ve %50 iade olduğu için 100 TL olarak bakiye yüklemeye çalıştım ancak hep hata verdi ardından 60 denedim yine olmadı ardından 40 denedim ve bu sefer oldu.
Sonrasında 60 denedim ancak olmadı tekrar 40 deneyince kabul etti, kalan bakiyeye göre 10-20 denedim ama nafile yine olmadı.
Kampanya detayını okudum ve fark ettim ki ay içerisinde yapılan ilk işlem dikkate alınacaktır yazıyor yani kısaca toplamda 40+40 toplam 80 TL bakiye yüklememe rağmen ilk işlem dikkate alınırsa sadece bana 20 TL yatacak demektir umarım öyle olmaz yaktı beni ps store.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha bugün uption kullandım 100 tl, yarın da yenileniyor bi 4 uptionla 400 tl daha ekleyeceğim. Onun dışında nays tosla papara hiç birin de tek sorun yaşamıyorum. Bu arada uptionda çekeceğin tutatın üzerinde bakiye bulundurman şart yoksa çekim yapmaz en az bi 10 20 tl fazla bulundur. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım ancak çok fazla yaygın bir sorun bu, genel hesapla alakalı bir süre bekleyip öyle denemek gerekiyor. Daha evvel üst üste alışveriş işlemi yapıldığı zaman oluyor bu sorun. İlk ödeme baz alınıyor, 20 tl iade gelecek. Keşke İlk olarak 100 tl deneseydiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Temmuz 2023; 0:38:13 > -
Çok kez denedim hocam 100 TL işlemini büyük ihtimal içinde sadece 100 TL var diye öyle oldu. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haziran 20de ps cüzdana para attım şimdi temmuz için yeniden atabiliyor muyum farklı dönem olarak mı görüyor
Her ay bir kere hakkın var
-
100 ekledim şimdi teşekkürler bakalım ne olacak
Arkadaşlar ibana para yolladım. 2 gün oldu hala hesaba geçmedi. Hızlı para yüklemenin yolu yok mu? İlla kart ile komisyon ödeyerek mi yüklemek gerekiyor?
Hesabınızdan çıktı mı para,talimat bölümüne girmiş olabilir yarın yatar belki olmazsa müşteri hizmetlerini arayın en iyisi
Ben 2 ayrı hesaba bugün para gönderdim 3-4 dk içinde geldi ikisi de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X