Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kocareis0685 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
497
Cevap
91
Favori
60.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartta 100₺ varken cüzdana 100₺ yüklemeye çalıştığımda hata vermişti. Bugün cüzdana 60₺ yüklemeye çalıştım ve sorunsuzca yükledi. Sanırım kartın içinde cüzdana yükleyeceğimizden bir miktar daha fazla olması gerekiyor. Bu ayın iadesini 20₺ az alacağım ama olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Bunlar eskiden 100 yerine 102 104 falan çekiyordu ben o yüzden 105 atıyorum uzun zamandir hesaba ama yine hata veriyordu, şimdi 20 daha atıp denedim hata vermeden yüklendi.

Para yetmese anlayacağım tam 100 çekerken niye fazlasını istiyor saçma sapan sistemleri var teşekkürler

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam eskiden 102 falan çekiyorlardı benim de aklıma o geldi dedim bir de az bir miktarla deneyeyim bakalım olacak mı, oldu Daha fazla para atacaktım ben de ama bugün haftasonu, haftasonları para anında yüklenmiyor, iş gününü bekliyordu. Sizde anında oldu mu para transferi?

Evet fast ile gönderince 5-10dk içerisinde hesaba geçiyor

Daha önce haftasonu Enpara'dan yollamıştım iş gününü bekletiyordu. Acaba Uption'dan Enpara'ya mı yollamıştım, ben mi karıştırdım hatırlamıyorum

Uptiondan enparaya göndermiş olabilirsin ben hiç bekledigimi hatırlamıyorum çünkü, haftasonu gönderdim mi hatirlamiyorum ama akşam saatlerinde gönderdiğim çok oldu anında geçti hep.

Uptiondan çekerken de fast ile gönderiyor o yeni gelmiş olabilir belki

uption için aktifbank kullanın, orda hesaplari var, daha sağlam olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uption fake attı sanırım dün yapmıs olduğum hepsiburada premium iadesi gelmedi, normalde ertesi gün akşam doğru gelirdi hep iadeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Geçen ay bana da gelmemişti. whatsapptan yazdığımda dekont istediler sonra geldi. manuel yükleme gibi bir şey yazmışlar. Bu ay da gelmedi, yine whatsapptan dekont attım; bu sefer 15 iş günü içinde diye cevap vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 2 Mayıs 2023; 23:50:32 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt

3 iş günü içerisinde iadeler gelir diyor kampanyalarda bekleyeceğim 2 gün daha. Hem hepsiburada hem psn iadesi gelmedi çünkü.

• nier kullanıcısına yanıt
    Pazar günü psne yükleme yaptım, salı günü iade geldi.

• Amazon kampanyasi devam ediyor mu acaba?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmgenel -- 9 Mayıs 2023; 16:29:8 >
  • MatadoriaTR kullanıcısına yanıt
    Eski kullanıcılar için bu ay tamamı iade sondu. Amazon fiyatı 40 tl yapınca uption da %50 ye çekti iadeyi

• uptionu hesabını nasıl kapztırım arkadaslar hesabımı kullanmadıgımdan kapatıcam nays ve burgan şimdilik işimi görüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 16 Mayıs 2023; 13:56:7 >
  • Bu 2000 kişinin dolup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?

• xweser X kullanıcısına yanıt

+1

2000 kişi az geldi bana

• Eft ile başka bankadan para yollayıp sorun yaşayan var mı ? 08:53 de EFT yaptım yüklenmedi hala bekliyorum. En fazla 10 dk içinde gelirdi para. Çok tuhaf.

Bilgi: 45 dk sonra ulaştı para sorun yok, ancak bu kadar gecikme olmuyordu eskiden, bir tık üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Haziran 2023; 9:52:57 >
  • 26 Mayıs günü Hepsiburada ödemesi yaptım deneme amaçlı. 29 Mayıs günü geri ödemesi geldi.

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]

• Burdaki herkes kayıt olurken kimlik fotoğrafını verdi mi uptiona?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.