< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (8. sayfa)
-
-
2000 kişi katılabilir bu nerden anlaşılıyor peki, tamamen şansa mı? Ya da aboneliği illa ayın 1'inde mi başlatmak gerekiyor?
-
Ya kimse kullanmıyor ve 2000e ulaşmıyor; ya da o sayı sallamasyon bi sayı sanırım. Kafalarına eserse kullanmak için yasal boşluk gibi bir şey galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
On mobil uzun zamandır Amazon’da %50 iade veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 26 Nisan 2023; 13:50:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
enpara da başlamış
evet onuda gördüm ama çok şart var.
-
popy para da yarısını veriyor.
burgan on 30 lira mı veriyor?
-
Evet %50. Maksimum 30 TL.
-
HB Premium için kullanayım dedim..
Whatsapp'tan Uption Müşteri Hizmetlerine "2000 kişilik kontenjan doldu mu?" diye sorayım dedim, maalesef hizmet alamadım.
"Neyse" diyerek, 24'ünde Hepsiburada Premium için yapılan 14,90 TL'lik ödeme, ertesi gün (26 saat sonra) iade olarak yansımış.
Bilginiz olsun.
-
Benim anlamadığım amazon prime de mayısta bir tane daha 7.90 tl hakım var hazirandan sonra 39 tl olacak diyor, bu banka cüzdan uygulamarıda daha şimdiden güncelleme yapmışlar. 7,90 a tamamen iade olmayacak mı ? Yoksa 7.90 nın %50 sinimi iade edecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 27 Nisan 2023; 13:42:46 > -
Uption PSN üzerinde hata veriyor, bir türlü cüzdana para ekleyemedim. Daha önce defalarca kullanmıştım, genel bir sorun mu var? Benim gibi hata alan var mı?
okuyayım konuyu
-
Üye olduktan sonra kampanyaya katılma gibi birşey varmı geri ödeme almak için yoksa direk kullanabilir miyim
-
merhaba. mart ve nisan aylarında Amazon Prime ücretini bu karttan alamadı. tanımlı olan diğer kartlardan aldı. Amazonu aradığımda kart yada banka da sorun vardır diye cevap verdiler. kartta bakiye var, Şubat ücreti bu karttan alındı. HB ücreti de bu karttan alındı. Amazon da sorun yaşayan oldu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jordiHB Premium için kullanayım dedim..
Whatsapp'tan Uption Müşteri Hizmetlerine "2000 kişilik kontenjan doldu mu?" diye sorayım dedim, maalesef hizmet alamadım.
"Neyse" diyerek, 24'ünde Hepsiburada Premium için yapılan 14,90 TL'lik ödeme, ertesi gün (26 saat sonra) iade olarak yansımış.
Bilginiz olsun.
Ben de dün akşam oldum. Bakalım bana ne zaman iade gelecek.
-
bugün bende yükleyemedim, daha önceki aylarda da oluyordu ama genelde haftasonu yaşıyordum bu sorunu.
-
Bugün de denedim yine hata verdi.
Dün HB Premium ödemesi yaptım, bugün iade geldi.
Ek: HB Premium için 14.90 liralık ödeme yapmıştım.
Ayın 18'inde de 7,90 liralık Prime'ın ödemesini ertesi gün iade etmişti. Bakalım benim mayıs ayındaki 7,9 prime ödemesi ne olacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 29 Nisan 2023; 0:42:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim 1 lirayı ödememişti mesaj attım görünmüyor dedi , sorun 1 lirs değil tabiki de güven kalmadı
Kartla yukleme yapabilen var mi? Son 24 saatte hep hata veriyor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X