evet verdik |
Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (10. sayfa)
-
-
Kaç aydır kullanıyorum HB kampnyasından iade alıyordum fakat bu sefer yatmadı.
Geçen ay 3 Mayıs'ta kullanmışım, şimdi ise 1 Haziran acaba 1 ay mı geçmesi gerekiyor süre olarak?
MH yazdım ama 1 saat oldu hala yazan yok
-
Muhtemelen dekont isterler ertesi gün de yatar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradım az önce talep oluşturttum bakalım ne derler
-
1 haziranda herhangi bir kampanya katılımı için ödeme yapanların hiç birine yatmamış iade, ben de dahil. Kampanya iadelerinde iade üç iş günü diyor, yani 1 haziranda perşembe gününe denk geliyor. Arada hafta sonu olduğunu varsayarsan bugün üçüncü iş günü oluyor. En geç bugün yatması gerekiyor, akşama kadar bekleyeceğim yoksa ben de kayıt açtıracağım.
-
3 haziranda HB ödemesi olmuş. Dün yattı.
-
nasıl bir uygulama bu ya onu soruyor bunu soruyor biyometrik kimlik vs , ibandan para atarak veya başka bir şekilde onay yapmak mümkün değil mi şu canına yandığım uygulamasında?
-
Benimde dün tarihli yatmış hesabıma sorun yok devam :)
-
Bu ne abi hepsiburadaya kaydediyorum 1 tl çekmek istiyor onay için çekemiyor, amazona kaydediyorum kaydoluyor ama ardından e-posta yoluyla geçerli kart girin diye uyarı veriyor. Sanal kartın bağlı olduğu hesapta para var. Nasıl uygulama bu?
-
Amazonda önce kabul edip sonra olmadı diye hata vermesi bende de olmuştu. sanal kartı hemen kapatıyorum normalde. Galiba biraz geç çekiyor parayı amazon. Biraz açık bırakmak gerekiyor amazon için. Ya da başka bir problem olmuş sizde
Her harcamaya %10 iade kampanyası varmış bu ay. Pttavm de kullandık bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstation store de kullanilmiyor, tekrar deneyin diyor. Bende bitaktigi ilk izlenim cok kotu bu kartin.
15 Haziran 15 Temmuz arasında üye olanlara veriyor sadece, herkese değil.
bu uption ps store alışverişi %50 kampanyası hala aktifmi acaba, birde fiziki kart şartı varmı sanal kart üzerinden işlem yapıp iade alan varmı acaba
-
PS Store kampanyası da dahil çoğu kampanya 30 Eylül'e kadar uzatılmış.
Müşteri hizmetlerini aradım oda bilmiyor sanal kartla psstore alışverişine %50 geri iade varmı, deneyen varmı acaba
Sanal karta iade var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boşa gitmiş işlem o zaman sağlık olsun
Siz denediniz mi sanal kart ile PS store, yüzde 50 geri verdimi
Şimdi ekleyebildim. 100 lira ekledim. Umarım iade eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X