şuan uptiondan daha fazla veren yok demi ? amazon prime cashbacki için ? |
Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (14. sayfa)
-
-
Sipay %60
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam,netflix-youtube için iade alıyordum hakkımı doldurmuşumdur diyordum ama aileden başkasının hesapla üyeliğimi devam ettirdim.
-
Evet bende eşimin hesabından yapıyorum kota dolunca
kendi hesabımda 4k netflix üyeliği var o zaten tek başına selamunaleyküm yapıyor uğraştığımız şeylere bakın ya valla harcanıyoruz gençliğimiz heba oluyor..
-
Evet enflasyonla böyle mücadele ediyoruz ama gençliğimiz heba oluyor haklısınız...
Karttan harcama %10 iadeyi veriyor mu ? Ona göre alışveriş yapacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Haziran – 15 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olup ilgili tarihler arasında ilk kez üye olana ben bir tane dün 2 tane de bugün üye oldum.
Ilk aradim kota doldumu diye bilmiyorduz dedi
Sonra whatsapp tan sordum katilabilirsiniz dedi, sanal kart dahil mi diye de sordum sonra kata kulliye gelmesin diye o da evet dedi. 3 hartla hallettim ama bilmiyorum 21 temmuzda belli olacak ne olduğu. Herkese verseydi 20 değil 60bin kisi de olsa yüz defa dolardı. Burada 1 kisi de ortalama 4 tane denk geldiği için. O da ortalama kiminde 2/3 olup kiminde 7 tane vs oldugundan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 12 Temmuz 2023; 18:58:36 >
Spotify için geri ödeme var mı
Apple, icloud
Google , gdrive
geri ödemesi yapan kart var mı
Arkadaşlar uption hesabıma banka/kredi kartlarımla para yükleyemiyorum. Hesabına sadece kendine ait bir kartla yükleme yapabilirsin hatası veriyor kart bana ait olmasına rağmen. M.T ye whatsapptan sordum, kartla yüklemede genel bir problem var dedi sizde de durum böyle mi deneyen oldu mu?
Ben uption indirdim hesap açtım ama onaylı falan değil galiba bu şekilde oluyor mu yüklemeyi nasıl yapıyoruz aşama aşama net anlata bilir misiniz acaba? HB premium 9.90₺ iade alabilmek için samsung android telefon için
kota var dolmuş olabilir 1 Ağustos bekleyin umarım kampanya devam eder. 14.90 bu arada.
eft yapın uption hesabı ibanınız var oraya. hesap doğrulanmış olur.
Bu ay olmuyor mu
bankadan 9.90 yükledim 21 kuruş kesti yani 10,11₺ gitti normal mi bu?
Uption kartların hepsi master card mı? Visa olanı yok mu?
bu ay iadesi gelen var mı, 1inde yaptığım psn / hepsiburada yatmadı hala. ertesi gün geliyordu aylardır
-
Ben de aynı 1 inde yaptım hala gelmedi. 3 iş günü içinde diyor, yani bugün 3. İş günü. Gün sonuna kadar yatar muhtemelen.
Benim de gelmedi, 15 iş günü içinde yatar diye cevap verdiler
Geldi Uption iadeleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X