< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 2 Haziran 2024; 0:58:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Haziran 2024; 0:13:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada 10tl de olsa veriyordu kampanya suan yok görünüyor. O yüzden bu kart yerine baska kartla odeyin daha cok ugrastirsada. Yoksa Kampanyayi yenilemezler nasil olsa enayiler kampanyasiz bile bizi kullanip oduyor derler o yüzden bu kartin secili tik ini kaldirin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba. uyarınız üzere kontrol ettim. bende sadece hepsiburada için bu kartı kullanıyorum. 20 TL iade kampanyası görünüyor. Eğer iade kampanyası olmazsa bu kart da benim için çöp olacak. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 2 Temmuz 2024; 13:31:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diğer konularda da bu yayılırsa çok uzun sürmez, malum uzun zamandır kampanyalardan faydalandık bir kaç kişi diğer konularda da yetiştirince kısa sürdü macera. Sağ olsun özellikle oyun kampanyasını her yere duyurdular sonuç bu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
temmuz-aralık kampanyası, 6 ay var zaten. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |