Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
101
Favori
63.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon prime ödemesini iki gün önce yaptım, üç iş günü gelir yazmışlar açıklama da. Acaba yarın yani son iş günü mü gelecek iade acaba,gelen giden yok henüz çünkü.

güncelleme: 5 Temmuz 13:58 itibari ile 30 tl nakit iade geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 5 Temmuz 2024; 15:33:13 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Kampanya Koşulları:

• 1 Temmuz 2024 – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında UPTION Kart ile Amazon Prime’da üyelik yapılması ya da mevcut üyelik bedelinin UPTION Kart ile ödenmesi durumunda kazanılacaktır.

Kampanya döneminde yapılan ilk harcama dikkate alınacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılabilecek nakit iade her ay tek seferde maksimum 30 TL'dir.

Nakit iade harcama işlemini takip eden üç iş günü içerisinde UPTION Kart'ına yüklenecektir.

Kampanyadan bir müşteri 2024 yılında en fazla 6 defa nakit iadeden faydalanacaktır.

Kampanyaya fiziki UPTION Kart ve/veya sanal kart ile katılım sağlanabilir.

Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki üyelik satın alma işleminde herhangi bir değişiklik (iptal/iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu üyelik satın alma iptali/iadesi hallerinde (iptal/iade kısmi olsa dahi) UPT Ödeme Hiz. ve Elektronik Para A.Ş. nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

UPT Ödeme Hiz. ve Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Kampanya Koşulları:

• 1 Temmuz 2024 – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında UPTION Kart ile Amazon Prime’da üyelik yapılması ya da mevcut üyelik bedelinin UPTION Kart ile ödenmesi durumunda kazanılacaktır.

Kampanya döneminde yapılan ilk harcama dikkate alınacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılabilecek nakit iade her ay tek seferde maksimum 30 TL'dir.

Nakit iade harcama işlemini takip eden üç iş günü içerisinde UPTION Kart'ına yüklenecektir.

Kampanyadan bir müşteri 2024 yılında en fazla 6 defa nakit iadeden faydalanacaktır.

Kampanyaya fiziki UPTION Kart ve/veya sanal kart ile katılım sağlanabilir.

Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki üyelik satın alma işleminde herhangi bir değişiklik (iptal/iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu üyelik satın alma iptali/iadesi hallerinde (iptal/iade kısmi olsa dahi) UPT Ödeme Hiz. ve Elektronik Para A.Ş. nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

UPT Ödeme Hiz. ve Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Benim için 8-9-10-11-12 temmuzda olsa 6 yapar sorun çıkmaması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Zaten Temmuz'dan Aralık'a 6 ay var. Neyin altını çizdiniz anlamadım, Aralık sonuna kadar geçerli işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu Uption’daki fatura ödemesi kampanyasını anlamadım. Son işlemini 90 gün içinde yapmışlar için diyor. Ben şimdi bir harcama yaparsam 90 gün sonra bu kampanya durursa ancak o zaman mı bu kampanyayı kullanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube geri ödeme yapılmadı ,

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    90 gün önce yapan demiyor, son 90 gün içinde diyor. Son 90 günde, örneğin dün işlem yapan bugün kullanabilir.

• Yalpağan Y kullanıcısına yanıt

Emin misin hocam? Eğer öyleyse bu şart kolaymış. Fatura ödeyeceğim de.

Kampanya duruyorsa evet, ben göremedim, süresi bitmiş olabilir.

• Yalpağan Y kullanıcısına yanıt

“90 gün ve üzerinde” diyor hocam. İçinde değil. Sen denedin mi?

-

“Her Faturanın %10'u İade

• Kampanyadan 01 Temmuz -31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yararlanabilir.

• Kampanyadan UPTION ile son işlemini 90 gün ve üzerinde yapmış müşteriler yararlanabilir.”

Bu durumda bugün yararlanacaksanız 16 Nisan öncesinde işlem yapmış olmanız gerekiyor.

• Fatura ödeyip iade alan oldu mu? Duyuru metni bile o kadar garip ki 1-31 Temmuz arası diyip alt tarafta Haziran ayında yapılan ödemelerin %10'u iade edilecektir denmiş. 90 gün şartı yukarda da konuşulmuş, Türkçe açısından zayıf bir metin olmuş. Detaylı bilgisi olup bilgi verebilecek varsa çok ikrama geçer

• Kampanya temmuz- aralık gibi görünmesine rağmen ocaktan itibaren yapılan iadeleri de sayıyorlar. İlk 6 ayda iade aldığım için Temmuz ayında iade alamadım.

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]

@Can851, @Neco.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaky

Kampanya temmuz- aralık gibi görünmesine rağmen ocaktan itibaren yapılan iadeleri de sayıyorlar. İlk 6 ayda iade aldığım için Temmuz ayında iade alamadım.

@Can851, @Neco.

Saçmalık tamamen

• yaky kullanıcısına yanıt
    Öyle bir saçmalık olamaz. Kampanya tarih aralığı belli. Bize ulaşın kısmından yazın, durumu anlatın ve iadenizi isteyin.

Edit: Şartlarda yıl bazlı olarak değiştirmişler 6 kez diye. Daha önce sanki böyle yazmıyordu burada. Ne çakal bunlar var ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 31 Temmuz 2024; 14:41:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim de yatmamış HB aynen, ben de ay sonunu bekliyordum kayıt açmak için, demek bundanmış

• bende aynı sıkıntı whastapp müşteri temsilci direkt sordu zaten kaç aydır kullanıyorsunuz diye

• HB iadesi Temmuz ayında yatmamış. Bu kartın da cazibesi ortadan kalktı. Farklı bir kart bulmak lazım.

• Hepsiburada premium için başka bir kart var mı casback alabileceğimiz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.