Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
90
Favori
59.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen taklaya geldik hp premium uyelik ücretine yılda en fazla 6 defa iade veriyoruz dedi, defteri kapattık. Yeni ödeme aracı bulmamız lazım.
  • kambiyosenedi K kullanıcısına yanıt
    blöf yap , kartı kapatacağım falan de kesin yüklerler
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Bak yukarıda ne yazmışlar, bir daha oku.

• Arkadaşlar bugün 3. Gün Uption Hepsiburada iadesi yatmadı nereden kayıt açıyoruz veya mail mi atıyoruz
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Evet bu şarttan dolayı bu ay Hepsiburada iadem gelmedi sanırım eşimin hesabı için yapmıştım zaten kendi hesabım hb premium karttan dolayı ücretsiz 1 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Ağustos 2024; 17:23:40 >
  • Spotify için ödeme yapamıyorum kartı eklediğim halde. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
  • İlkem22 kullanıcısına yanıt
    Bende Amazon’da ödeme yapamıyorum. Kart doğrulanamadı hatası veriyor
  • Kredi kartı ile yükle vakıfa transfer ücreti ödemeden çek devam ediyor mu?
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    hayır. 3.9% komisyon alıyor.
    papara kullan onda da komisyon aynı heryere ücretsiz transfer yapılıyor
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

yok komisyonu biliyorum 3.9 da iban çekerken de alıyor ya ücret o vakıfa ücretsizdi bi ara onu sormuştum.

• 10 gün oldu YouTube iade yatmadı , müşteri hizmetleri ile görüşmek imkansız ...
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    mail at hemen dönüyorlar
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Google play değilde YouTube uygulamasından ödeme yaptığım için iade talebim reddedildi , çakallar ben de şikayet ettim bakalım Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU]
  • onkarın cevabını bekleyene kadar YouTube üyeliğimi iptal edip tamamını geri aldım 😁😁
    Onlar uyanıksa ben daha uyanığım ..popy kart yüzde 50 iade veriyor hem de anında , YouTube a oradan tekrar abone oldum
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Youtube, aboneliği hangi sebeple iptal edince ücreti iade ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E006 -- 7 Eylül 2024; 12:8:40 >
  • E006 E kullanıcısına yanıt
    yanlışlıkla aldım diye seçenek var yalnız , ilk 10 gün veya ilk hafta içinde oluyor sanırım ,
  • şu uption amazon kampanyası 30tl iade veriyor hepsiburada yeni kampanya yapmıştı 6 ay şartı vardı başlangıcı yılbaşından itibaren almış yararlanamadık amazon özellikle baktım ödeme yapmamışım bakalım geri verecekmi

• crazyhead kullanıcısına yanıt
    yani temmuzdan yılbaşına kadar katılamıyor muyuz öyle mi anladım hocam
  • benim anladığım ve hepsiburada da başıma gelen bir takvim yılı içersinde bu kampanya yeni dahi olsada öncesi ve sonrası farketmeksizin yararlandımı birdaha cashback alamıyorsun

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.