Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
90
Favori
59.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar %10 iade için metropol qr ı ile ödeme yapmak istediğimde galeriden tüm fotolara izin ver diyor veriyorum yine aynı hatayı verıyor neden olabilir sizce?

• Merhaba arkadaşlar.Türkiye'de bankadaki dövizi Avrupa'da çekmek veya Avrupa'daki bankalara yatırmak için en uygun,hızlı ve güvenilir yol hangisidir?

Örneğin Türkiye'de evinizi,arabanızı sattınız birikiminiz de vardı hepsi hesabınızda toplandı.Avrupa'ya taşınacaksınız.Bu parayı en güvenli ve düşük komisyon ile nasıl gönderebilirsiniz?

Swift için güvenilmez paranız kayboluyor ve muhabir bankalardan dolayı size geri iade oluyor diyorlar.Alıcısı ve göndericisi kendiniz olduğunuz bir senaryoda bu işlemler nasıl yapılabilir.Bazı yerlerde usdt alıp orada çekmek vb yöntemlerden bahsedilmiş ancak legal yöntemlerle göndermek varken o yöntem pek tercih edilebilir durmuyor.
  • crazyhead kullanıcısına yanıt
    Aynen bu ay vermedi hb iadesini. Kontrol ettim yılbaşından bu yana 6 kere almışım. Yani eski yeni kampanyaya bakmaksızın 6 hakkın dolunca vermiyor.
  • 2024 yılı için 7. iadesini alan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 7 Ekim 2024; 14:15:51 >
  • Akletmeklazım kullanıcısına yanıt
    hyr
  • hesaba giriş yapmaya çalıştığımda, şifre giriş sonrası giriş yapmadı, uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim daha sonra ana ekrana gelmeden "üzgünüz işlem sırasında bilinmyene bir hata oluştu... uygulamayı kapatıp tekrar giriş yap" mesajı verdi ve şifre ekranı gelmedi,

mh hafta içi çalışyormuş, bu durumun çözümü var mı?

• Uygulama çöktü dünden beri girilmiyor
  • bekmez B kullanıcısına yanıt

giriş açıldı

• Uption hesabında hesap açmak kart kullanmak için illa fotoğraflı selfie'li onay mı yapmak gerekiyor

kendi banka hesabımızdan para göndererek onaylı hesap olunmuyor mu?

ben sınırsız limitsiz hesap istemiyorum sadece onaylı hesap olamıyor muyum ?
  • 500 TL'ye 200 TL iade kampayaında kota 1000 kişi diyor. Dolmuş mudur limit?

• Kredi kartından para yükleyip harcama yapmak istiyorum ama aylık ne kadar harcayacağımı bilmediğimden biraz fazla yatırıp her seferinde bakiye kontrolü yapmak istemiyorum. Ay sonunda fazla bakiyeyi banka hesabına yollayabiliyor muyum?
  • Metropol Kart ile ödemede yüzde 10 iade kampanyasında rastgele bir karekod denedim Metropol'le bilgi paylaşımını onaylıyor musunuz falan diyor şimdi benim bu yemek kartım olmasa da ödeme yapılıyor ve iade alabiliyor muyum?
  • glory34 kullanıcısına yanıt

benimde aklımda bu soru var? madem böyle limit var dolunca kampanyanı kaldır, burada aslında kandırmaca var eğer limit dolduysa.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.