Şimdi Ara

|Uqur| & Xoßi ServerFiles Denemeleri Sona Ermiştir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xoßi

Not aldım msn den görüşelim tekrar.

bende varım abi msn den söylersin actığında indirirm clienti 2 dakkada girerim hemen =)
  • Msn den söylerim
  • Bende bu gün katıldım erhan abimizin serverına, bir kaç deneme yaptık.Burdan ona tekrar teşekkür ediyorum.Umarım açıldığında çok güzel olacaktır.Açılacak olur ise katılacağımı belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 21 Nisan 2010; 22:47:54 >
  • Xoßi ve |Uqur| arkadaşlar yanlış anlamayında 1 aydır ugraşıyonuz Season5 filesi fotolarla gösteriyonuz bizlere. Dışa açsanızda bizde oynayarak test etsek diom. 1 ay oldu daha bitmedimi files?

Başka buglarmı war çözemediginiz? Yoksa bazıları serverda hack flan yapar diemi açmıyormusunuz?

CryWolf bugunu düzelte bildinizmi?
  • Daha 3 hafta yeni dolmuş.Acele etmeye gerek yok gibime geliyor.Çünkü tek tek filesler denenip koyuluyor.Haliyle seçipte eksikleri koymak zaman alırki, onların normal sürdürdüğü hayatlarıda var gece gündüz buna odaklanmak zor.Bence biraz erken ama bana düşmez cevaplamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Xoßi ve |Uqur| arkadaşlar yanlış anlamayında 1 aydır ugraşıyonuz Season5 filesi fotolarla gösteriyonuz bizlere. Dışa açsanızda bizde oynayarak test etsek diom. 1 ay oldu daha bitmedimi files?

Başka buglarmı war çözemediginiz? Yoksa bazıları serverda hack flan yapar diemi açmıyormusunuz?

CryWolf bugunu düzelte bildinizmi?

Konuyu okumadın sanırım. Geri kalan kısmı maddelendirerek cevaplıyayım;

-istersek 1 yıl uğraşırız (ki 17 gün olmuş konu açılalı).
    -Serverı test etmek isteyen arkadaşlar Xoßi'ye veya bana pm den ulaşsınlar diye yazdık defalarca.
    -Ayrıca tanıdığımız, güvendiğimiz arkadaşlar saolsunlar zaten bizimle birlikte test edip bize yardımcı oluyorlar.
    -"1 ay oldu daha bitmedimi files ?" biz herhangi bir süre vermedik serverı şu tarihde açacağız diye ki serverın açılacağı bile daha kesin değil. Dosyaları deniyoruz.
    -CryWolf çalışıyor fakat daha eventi denemedik.
    -Mu Online duyguların kabardıysa 1 ay beklemene gerek yok şuan birçok online season5 server var. Herhangi birini seçip test edebilirsin.

• Pm Atiyorum Ben gelecem denemeye Bug Olamayn ss leri ben koyarim buraya
  • |Uqur| peki o zman CrWolf dan bir ss cekebilirsin ?

1.1e serverdada 'MuKoliq' böle aynı olay olmuştu ama oda daha birinde göremedikte o filesi boşunamı ugraştınız o files için o zman? eger buda öle olucaksa bnce ugraşmayın gözlerinize yazık saatlerce pc başında...

Serveri test için kime pm atcaz bnde girip test etmez istiyorum...
    Kolay gelsin...

• Bakalim herkez Sozlerinde Ne kdr duracak
    1. Acacagiz demiyorsunuz : acarsiniz nasil olacak bir sebep ile kapanma sebebi vs
    Gözler sizde
  • 2 mayısda genele açık bir deneme yapılacaktır. Arkadaşlar kimse kendini şartlandırmasın, kimse kendini inandırmasın. Biz bir Söz falanda vermedik.Postlar hala Mevcut. Dosyaları sadece deniyoruz. Server kesin açılacak diye birşey yok. Bug'lar var fakat giderilmeyecek şeyler değil. Hack korkusu diye bi korkumuzda yok. Niyetlendiysek eğer bu işe tabiki bu gibi alternatifleride göz önünde bulunduruyoruz. Elbette bizimde kendimize göre savunma stratejilerimiz var. Biraz daha sabır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tamam Beklemekteyiz
  • Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz fakat buyrun CryWolf'dan bir ss..

|Uqur| & Xoßi ServerFiles Denemeleri Sona Ermiştir

Ayrıca biz, bu işlerle uğraşırken çok güzel zaman geçiriyoruz keyif alıyoruz muhabbet ediyoruz vs vs. Hiçbirşey boşa gitmez bizim için meraklanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 21 Nisan 2010; 22:51:40 >
  • Kanitlama degil soru soruldu manali konusmican :)

+ ne bilek o server oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AuraLegion

Kanitlama degil soru soruldu manali konusmican :)

+ ne bilek o server oldugunu

Hem "Kanitlama değil" diyorsun hemde "+ ne bilek o server oldugunu".

Neyse ben yine artık adını ne koyarsanız koyun son bir ss daha koyup bu CryWolf konusunu burada noktalıyorum.

• Bnm bildigim kadarıyla BCF TEAMda çalışıyor bu CryWolf...

Ama MFS TEAMda çalışmıyor ve bu sorunuda çözen olmadı die biliyorum...

Siz Hangini kullanıyorsunuz?

BCF??

MFS??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Bnm bildigim kadarıyla BCF TEAMda çalışıyor bu CryWolf...

Ama MFS TEAMda çalışmıyor ve bu sorunuda çözen olmadı die biliyorum...

Siz Hangini kullanıyorsunuz?

BCF??

MFS??

Üzümünü ye bağını sorma

Not:MukoLiq geçmişte kaLdı ama söyLemek isterim ki o filesi birçok kişi denemeye biLe cesaret edemiyordu..

En azından biz denedik..Neyse konuyu dağıtmayaLım..

• Server çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Double Goer eventi Tamamlanmıştır.
    Yeni launcher sistemi eklenmiştir.
    Crywolf bug ı giderilmiş ve map üzerinde düzenlemeler yapılmıştır.

Imperial Guardian eventında çok ufak bi bug kaldı. Birkaç güne onuda tamamlarız. Bu çalışmalar sadece bir gecede yapılmıştır. Keşke daha çok vaktimiz olsa daha geniş kapsamlı çalışabilsek.

Double Goer Eventı

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sorun Vardi falan filan bakacaz işte Zaman ata EventLeri
    Saten Bu filesde hepsi calisiyor
    MFS Team Season 5 FULL Update2

Skil Save Pc Point vs vs vs 10 Event Zaman Ata mops oranlari cıkacaklari
    Lutfen cozecez falan demeyin
    OSIRIS ne dedi
    quote:

açık kaynak kod bulursanız geliştirilmesine yardımcı olabilirim arkadaşlar.

Gs Exe Acarsaniz anlarsiniz ne oldugunu anlarsiniz
    Buradan sunu cıkarmak gerek muserver fix leme vs acik kaynak kod osırısın dedigi gibi
    diger turlu iceriklri dogru doldur Fonksiyonlari kontrol bitti neyse Hint Edebiyati mesur
    nasi olsa anlamiyor millet bas davulu cal zurnayiii

not:
    MFS Team Season 5 FULL Update2
    Gunceleme Gelecek siz biraz daha bekleyin ^^^^
    sales@scfmt.com.ar Fiyat Ogrenbilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l CayLaK l -- 24 Nisan 2010; 7:10:11 >

• Mademki herşey çalışıyor, o zaman neden millet bağırıyor crywolf a giremiyorum diye. Dediğin dosyaları kullandım zamanında fakat Fix konusunda kimsenin uğraşmıycanı bildiğimden bi güvensizlik oluştu içimde. Bahsettiğin dosyaları indirip Girip bak bakalım elf in skill save çalışıyormu. Ayrıca ben fixledim diye bişey söylemedim hiç bir postumda. Dikkat edersen sürekli düzenledik tabiriyle gidiyoruz. Client olarak evet mfs nin clientini kullanıyoruz.

• Msql karekter bilgilerini nerden bakiyoruz XoBi
    bugun hic gulecegim yoktu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.