Şimdi Ara

|Uqur| & Xoßi ServerFiles Denemeleri Sona Ermiştir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açık kaynak kod bulursanız geliştirilmesine yardımcı olabilirim arkadaşlar.
  • @OSIRIS

Teşekkürler Murat abi eksik olma. Msn'den konuşuruz.

@ByFeaR

Saol cano.

@thampic1

Eyvallah Umut bizde seni severiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Merhaba arkadaşlar;

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Mu Online'ın hali içler acısı. Xoßi ile düşündük taşındık belki bu karanlığa bir mum yakarız umuduyla çalışmalarımıza başladık. Piyasadaki serverfilesları teker teker deniyoruz serverı kurup oyuna girip eksiklikere bakıyoruz çıkan sorunlarla ve çözüm yollarıyla uğraşıyoruz. Elimizden gelen en stabil serverfilesi düzenleyip düşüncemizde kesin karara ulaşırsak bir server açacağız. Şuan season4 ve season5 serverfilesları deniyoruz. Version büyük ihtimal bu ikisinden birisi olacak.
    Bu konuyu açmamızın sebebiyse sizin önerileriniz, fikirleriniz, istekleriniz ve bizden beklentileriniz... Bunları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

iyi forumlar.

uğurum beni bilirsin sanada erhan abiyede saygı duyarım hatta senide severim kerata neyse abi her sene yada 3 5 ayda bi böyle bi fikir çıkıyo acıcaz actık files buglar düzelttk işte şöyle böyle fln fln abi hiç mi sıkılmadınız muonlineyi düzeltmenin tek yolu oyunu geliştirmeleri zaten türkiyede mu diye bişi yok 3 5 cocuk okuldan kacar cafeye gider level kascaz aha bless düstü lan life lan life koş koş muhabbeti tabi adamlar cocuk oldugu icin bi sorun oldugunda derdinide anlatamazsın ondan türkiyede mu turkiye ye kadar wardı mu online dahada yok iyi düşünüyosunuz hep düşünüyosunuz ama biliyosun sonucu be abi ben bu bölüme girmeyeli aylar oluyo bi girim dedim al gene gördüm gene aynı konu uzun lafın kısası bırakn be abi bitti zaten munun devri bi zamanlar aşırı cok severek oynardım he simdide oynarım sorun degl ama artık sacma geliyo bana gidip wow oynasak daha iyi en azından orda bi amaç var öyle işte buda benim yorumum hacı hee bu arada erhan abi allah sabır versin gene kafayı yiceksn millet yüzünden

degisik bi konusma surda suna katilmiorum sen wow oynarken ayda belli bi para veriosun ben o parayi vermem +Bu benim oynanamam demektir 2 item dusurme caban yoq bildigin kadariyla lvline gore esyani veriomus 2 insanlarin zevki war ben 10 senedir oynuyorum ve walla hicbirine degismem muyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

@AD@N!S

Version konusunda illaki şu olucak diye bir kaidemiz olmadı şuana kadar. Ayrıca bu server işine girmeden önce kafamdaki ilk şart zaten reset sınırının olmasıydı. 2. bir seçeneğimiz daha var fakat onu şimdilik açıklamak istemiyorum belki daha sonra. exp çok yüksek tutacağımızı zannetmiyorum. Bi ihtimal fun, low olarak çift server açma olasılığı olabilir.

Değerli düşüncelerinizi her zaman göz önünde bulunduracağız.

İyi forumlar.

TSK ederim fikirlerimi gozettigin yeniden BASARILAR

• İyi akşamlar arkadaşlar.
    Erhan abi ve uğur bir gireyim dedim konunuzu gördüm mutlu oldum açıkçası eğer açılırsa çok güzel olur.En azından bunun için uğraşmanız bile çok iyi.
    Böyle bir durum olursa katılmak isterim.Açılacak ise yazın açılmasıda yerinde olurki daha çok katılım olacağının kanaatindeyim.
    Size başarılar diliyorum.Hayırlısı olsun..
  • @ExtReme1®
    Eyvallah gözüm

@ByFeaR
    Teşekkürler.

@OSIRIS
    Sizinle tanışmak'da bir türlü nasip olmadı. Bu akşam bi action bekliyorum.

@AD@N!S
    Ben teşekkür ederim, her zaman. Bizden fikirlerini yoksul bırakma.

@-HaYaL_ET-
    Sana da iyi akşamlar.
    Şu zaman açılacak diye bişey malesef diyemiyoruz. Düzeni ne zaman oturtabilirsek o zaman nasip olucak. Senin MSN adresin bende olucaktı tabi yanlış Hayalet değilsen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

@ExtReme1®
    Eyvallah gözüm

@ByFeaR
    Teşekkürler.

@OSIRIS
    Sizinle tanışmak'da bir türlü nasip olmadı. Bu akşam bi action bekliyorum.

@AD@N!S
    Ben teşekkür ederim, her zaman. Bizden fikirlerini yoksul bırakma.

@-HaYaL_ET-
    Sana da iyi akşamlar.
    Şu zaman açılacak diye bişey malesef diyemiyoruz. Düzeni ne zaman oturtabilirsek o zaman nasip olucak. Senin MSN adresin bende olucaktı tabi yanlış Hayalet değilsen.

Yok bende baktım.Dediğiniz gibi açılması kesin değil demişsiniz.Bende açılacak olursa sevinirim demek istedim :).Evet msn adresin var.Daha önceden muhabbetimiz vardıda sen unuttun beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 9 Nisan 2010; 21:03:46 >

• Msn adresim kayıtlıysa bi yazarsan görüşebiliriz tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Mu Online'ın hali içler acısı. Xoßi ile düşündük taşındık belki bu karanlığa bir mum yakarız umuduyla çalışmalarımıza başladık. Piyasadaki serverfilesları teker teker deniyoruz serverı kurup oyuna girip eksiklikere bakıyoruz çıkan sorunlarla ve çözüm yollarıyla uğraşıyoruz. Elimizden gelen en stabil serverfilesi düzenleyip düşüncemizde kesin karara ulaşırsak bir server açacağız. Şuan season4 ve season5 serverfilesları deniyoruz. Version büyük ihtimal bu ikisinden birisi olacak.
    Bu konuyu açmamızın sebebiyse sizin önerileriniz, fikirleriniz, istekleriniz ve bizden beklentileriniz... Bunları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

iyi forumlar.

uğurum beni bilirsin sanada erhan abiyede saygı duyarım hatta senide severim kerata neyse abi her sene yada 3 5 ayda bi böyle bi fikir çıkıyo acıcaz actık files buglar düzelttk işte şöyle böyle fln fln abi hiç mi sıkılmadınız muonlineyi düzeltmenin tek yolu oyunu geliştirmeleri zaten türkiyede mu diye bişi yok 3 5 cocuk okuldan kacar cafeye gider level kascaz aha bless düstü lan life lan life koş koş muhabbeti tabi adamlar cocuk oldugu icin bi sorun oldugunda derdinide anlatamazsın ondan türkiyede mu turkiye ye kadar wardı mu online dahada yok iyi düşünüyosunuz hep düşünüyosunuz ama biliyosun sonucu be abi ben bu bölüme girmeyeli aylar oluyo bi girim dedim al gene gördüm gene aynı konu uzun lafın kısası bırakn be abi bitti zaten munun devri bi zamanlar aşırı cok severek oynardım he simdide oynarım sorun degl ama artık sacma geliyo bana gidip wow oynasak daha iyi en azından orda bi amaç var öyle işte buda benim yorumum hacı hee bu arada erhan abi allah sabır versin gene kafayı yiceksn millet yüzünden

degisik bi konusma surda suna katilmiorum sen wow oynarken ayda belli bi para veriosun ben o parayi vermem +Bu benim oynanamam demektir 2 item dusurme caban yoq bildigin kadariyla lvline gore esyani veriomus 2 insanlarin zevki war ben 10 senedir oynuyorum ve walla hicbirine degismem muyu

oynuyorum demedim zaten arkadaşım sadece oynasak daha iyi dedim iyi wow olmasın hadi sana sayim bi ton oyun buyur cabal archlord rising force lineage 2 perfect world say say bitmez benim orda söylemek istedigim wow oynamak degldi + wow oynamak istiyosan pw serverlarda war simdi sen bana dersin pw oynanmaz die ona bakarsan bize pw mu oynuyoruz bi farkı yok sakın yazdıgımda yanlış anlama kötü niyetle sölemiorm söliyimde şimdiden forumda zıplayan zıplayana yorumlara bide bende rahat bi 10 sene fln oynadım ama nasl diyim sana çoluk çocuk oyunu oldugu için artık böyle düşünüyorum ben sana nasıl anlatim eskiden server a girdigimizde bi heyecan olurdu davias a koşardık hemen 50 olalımda gidelim davias a derdik shoplara bakalım ne var ne yok +7 leg görürdük sevinirdik artık öyle degilki oyunun bile içine ettiler millet kafasına göre set yapıyo en basit örnek orjinalliğini bile değiştirdiler ben zaten uyar oğluyum çağırır arkadaşlar önemsemem ne var ne yok kasarm muhabbet ederim ama çoğumuz bıraktık ben ve bi çok arkadaşım buranın eskilerinden olmamıza rağmen genede bişi farketmiyo ben 3 kişinin serverine girerim şu saatten sonra zaten bi erhan abi 2 murat abi 3 uğurun yaparlarsa onlar yapar zatne güzel server gerisi fos

• Umarım başarılı olursunuz kolay gelsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

iyi forumlar.

oynuyorum demedim zaten arkadaşım sadece oynasak daha iyi dedim iyi wow olmasın hadi sana sayim bi ton oyun buyur cabal archlord rising force lineage 2 perfect world say say bitmez benim orda söylemek istedigim wow oynamak degldi + wow oynamak istiyosan pw serverlarda war simdi sen bana dersin pw oynanmaz die ona bakarsan bize pw mu oynuyoruz bi farkı yok sakın yazdıgımda yanlış anlama kötü niyetle sölemiorm söliyimde şimdiden forumda zıplayan zıplayana yorumlara bide bende rahat bi 10 sene fln oynadım ama nasl diyim sana çoluk çocuk oyunu oldugu için artık böyle düşünüyorum ben sana nasıl anlatim eskiden server a girdigimizde bi heyecan olurdu davias a koşardık hemen 50 olalımda gidelim davias a derdik shoplara bakalım ne var ne yok +7 leg görürdük sevinirdik artık öyle degilki oyunun bile içine ettiler millet kafasına göre set yapıyo en basit örnek orjinalliğini bile değiştirdiler ben zaten uyar oğluyum çağırır arkadaşlar önemsemem ne var ne yok kasarm muhabbet ederim ama çoğumuz bıraktık ben ve bi çok arkadaşım buranın eskilerinden olmamıza rağmen genede bişi farketmiyo ben 3 kişinin serverine girerim şu saatten sonra zaten bi erhan abi 2 murat abi 3 uğurun yaparlarsa onlar yapar zatne güzel server gerisi fos

Sadece bizi ilgilendiren kısım hakkında konuşmak istiyorum. Sizin gibi eskilere bu güveni sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ayrıca dikkatimi 2. çeken olayda biz bu konuyu ne zaman açtık, o zaman eskiler tekrardan belirmeye başladı. Artık iyi bişeymi kötümü orasına siz karar verin. Eğer şu dosyaları tamamlayabilirde açarsak serveri bu destek sayesinde güzel yerlere geleceğimizin inancındayım. Yalnız şununda farkındayız, sizin gibi değerli dostlarımız, destekçilerimiz olduğu gibi bizleri düşman olarak gören kişilerde mevcuttur. Yolumuza taş koyma adına her türlü çirkefliği yapıcaklarını bire bir kendi ağızlarından çıkan cümleler sayesinde öğrendim. Hiç ama hiç problem değil. Biz bir yola çıktıysak unutmasınlarki sizin gibi karaktersiz karakterleri göz önünde bulundurarak bu işe giriştik. Kimsenin arkasından konuşma gibi bir durum doğmasın, bunları kendi yüzlerinede söyledim. Ayrıca bu bahsettiğim kişilerin forumla bi ilgisi bulunmamaktadır. Kimse bu sözlerimi koz olarak kullanmaya kalkmasın.

• @T.Sawada

Teşekkürler.

@thampic1

Saolasın umut bizde sizleri görmek isteriz.

@-HaYaL_ET-

Teşekkürler Atakan.

@Xoßi

Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

iyi forumlar.

yoq kardesim sen anlayisla karsiladin bende oyle karsiliorum ama ben mudan daha ii zevk aliom:D Yani o oyunu oynamam:D sagol kardes onerin icin

• Ayarı derinden veriyorsunuz he
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Ayarı derinden veriyorsunuz he

Hertürlü şeye bakıyoruz cano.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Ayarı derinden veriyorsunuz he

Hertürlü şeye bakıyoruz cano.

guzel ince is olsun:D

• hayırlı olsun ama ben eski kafalıyımdır mu-online konusunda 97 d olsa super olurdu yada season 3 episode 1 olsada gusel olurdu ama en guselı 97 d psychic-doom tarzı exp :% 5000 felan olsa iyi olur
  • Server dosyalarını neredeyse tamamladık bikaç eksiklikler var onlarıda gidermeye çalışıyoruz.

Çözülen sorunlar.

Darknight inner skilli
    Guild açma problemi
    Map move problemi

Doublegeor eventıyla hala uğraşmaktayız.

Server denemeleri için 1 günlük online süreci düşünüyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar uğur yada benimle irtibata geçebilirler.
  • Serverı test olarak bir süre denemek istiyor iseniz bende zevkle girmek isterim, elimden geldiği kadar katkım olmasını isterim.
  • Not aldım msn den görüşelim tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.