Şimdi Ara

|Uqur| & Xoßi ServerFiles Denemeleri Sona Ermiştir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manyaq007

Öncelikle açılan konu güzel herşey güzel fakat neden okulların kapanması bekleniyor onu anlamadım. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ismi geçen kişiler muonline dosyalarını düzeltme bozuk eventleri düzeltme vs vs vs gibi konularda geçmişte yaşadığınız tecrübelere dayanarak bu işin altından kalkabileceğinizi düşünmüyorum. Xoßi Yöneticimizin koydugu resimlerin tamamı zaten şuanda açık olan Türk Serverlarında var ve hiçbiriside bozuk değil bukadar uğraşılacağına o büyüklerimizden yardım isteyip şu süreyi daha kısaya indirgeyebilirsiniz. 3 Günlük dünyada 2 günümüz Mu oynayarak gececekse biraz acele edin derim. Çünkü tek siz Okulların kapanmasını beklemiyorsunuz. Emeklerinizin heba olmaması için 3ayınız var açın serveri 3 ay sonra zaten kapamak zorunda kalırsınız bu benim kişisel görüşümdür arkadaslar lütfen forum olduğunuzu unutmayınız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sorabilirmiyim acaba geçmişte ne tecrübe yaşadın da bunu yazabiliyorsun ?

Konuda görüşlerini bildiren herkese teşekkür ediyorum. Fikirlerinizi değerlendiriyoruz arkadaşlar. Özellikle stadium konusunda size katılıyorum. Eğer Xoßi'nin de dediği gibi server açılırsa ona göre bir ayar çekeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 6 Nisan 2010; 19:03:32 >

• Tek soru server ne zaman acılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmort024

Tek soru server ne zaman acılır

quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Server'in açılması bile şüpheli. Kimse umutlanmasın. Biz sadece burada dosya düzenleyip eğer kafamıza yatarsa açılacağını söylüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Server'in açılması bile şüpheli. Kimse umutlanmasın. Biz sadece burada dosya düzenleyip eğer kafamıza yatarsa açılacağını söylüyoruz.

iiki kotasiz biriyim:D Yoqsa kotu olmustu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

quote:

quote:

Karamsarlığa kapılma hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

quote:

quote:

ehehhehehehe 512 kotasiz olsaydi bizim internette indirir eve yuklerdim:D ayipsinha world of war2 indirdim 1 ay once 16 gb elin gavrurunun oyununu sizin icin 512 bisey deeel:D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mazaks

Xobi Darklords Oynamıstı sanırım? 97+99 güzel ama diğerlerininde eksiklerini tamamlarsanız eminim güzel olur. Darklords gibi bi server açarsanız 10 numara olur. Yani zor olsun yaa. Zor die bi servera girdim 5gün oldu 11 res attım Bu zor deil. Shoplarda Bütün itemler war belki artısız ama bi hedefiniz yok bless soul kasıp artılıcan bitti yani bu kadar. Bunu dikkate alın. Para çok düşmesin. Gerekirse bless soulda satılsın. Expi mutlaka az yapın. Arenayı full dolduruolar bi gece away bırakıosn sabah uyandığında res atmış oluosun! Bunu hiç yapmayın. Losttower Tarkan Gibi yerler warken stadium çok kolaya kaçmak oluor bence.Nokta spot yapmayın bu sefer ipini koparan BK açıor ve bi anlamı kalmıo diğer charların! Şimdilik fikirlerim bu kadar :D...

Tabiki darklods serverindan esintilerde bulunacak. Fikirlerin dikkate alınacak. Beni tanıyanlar bilir ne kadar event çılgını olduğumu. Bu yüzden en çok eventlara önem veriyoruz. Bir kaç ss ekleyelim.

|Uqur| & Xoßi ServerFiles Denemeleri Sona Ermiştir

millet dogrusnu soylemek gerekirse en fazla 1,01 de oynadim ben ust serverlerden fazla anllamam zati globalide coin falan ayagilnan bıraktim +bi ara1,01de admindim adam benden item isteddi bende yoq dedim bana dediki sifreyle yap yani bi komut yapiomusun item oluyomus ne dalgaysa :D Yani kısacasi bana yardim edeceniz:D İnsallAh cunku ben 97d hastasiyim da:D

• :D Ya dostlar söylediklerim neden sizlere igne gibi geliyor bunu anlamadım. Biz başka bişe diyoruz siz başka bişe diyosunuz. Uqur sen zamanında Muqolic açtın hüsrana uğradın. Sen Xobi zamanında Lenamu açtın hüsrana uğradın ben bu forumda uzun bi,r zamandır varım ve hangi acılan server ne olmus neden kapanmıos hepsini biliyorum ve buarada şunu söylemeden geçemeyeceğim bir Forumda DHYönetici rütbesiyle bir kişi nasıl oluyorda forumdaki bir user ile işbirliği yaparak böyle bişe açabiliyor işte burada insanın aklına değişik şeylerde gelmiyorda değil yani. Uqur sen torpilliler arasındamısın yoksa Neyse bekleyip görücez bakalım herşeyin ilacı zaman kolay gelsin :D

• ORTAM baya gerginlesek galiba ben cikiom aradan haberiniz olsun sonra hersey bende patlior:D
  • quote:

:D Ya dostlar söylediklerim neden sizlere igne gibi geliyor bunu anlamadım. Biz başka bişe diyoruz siz başka bişe diyosunuz. Uqur sen zamanında Muqolic açtın hüsrana uğradın. Sen Xobi zamanında Lenamu açtın hüsrana uğradın ben bu forumda uzun bi,r zamandır varım ve hangi acılan server ne olmus neden kapanmıos hepsini biliyorum ve buarada şunu söylemeden geçemeyeceğim bir Forumda DHYönetici rütbesiyle bir kişi nasıl oluyorda forumdaki bir user ile işbirliği yaparak böyle bişe açabiliyor işte burada insanın aklına değişik şeylerde gelmiyorda değil yani. Uqur sen torpilliler arasındamısın yoksa Neyse bekleyip görücez bakalım herşeyin ilacı zaman kolay gelsin :D

kendisi uğurla arkadaş olabilir doğaldır iş birliği yapmalarının da bize bir zararı yok FAKAT kuralları uygulamaya geldiğinde yönetici herkese eşit olmak zorundadır kurallar dışında kendisi de herkes gibi bir USER'dir sonuçta.

• quote:

:D Ya dostlar söylediklerim neden sizlere igne gibi geliyor bunu anlamadım. Biz başka bişe diyoruz siz başka bişe diyosunuz. Uqur sen zamanında Muqolic açtın hüsrana uğradın. Sen Xobi zamanında Lenamu açtın hüsrana uğradın ben bu forumda uzun bi,r zamandır varım ve hangi acılan server ne olmus neden kapanmıos hepsini biliyorum ve buarada şunu söylemeden geçemeyeceğim bir Forumda DHYönetici rütbesiyle bir kişi nasıl oluyorda forumdaki bir user ile işbirliği yaparak böyle bişe açabiliyor işte burada insanın aklına değişik şeylerde gelmiyorda değil yani. Uqur sen torpilliler arasındamısın yoksa Neyse bekleyip görücez bakalım herşeyin ilacı zaman kolay gelsin :D

Xoßi Lenamu'yu açtı sonra askere gitti mecburen kapattı. Ben ve Adem(ByFeaR) test amaçlı 1.1e MuKoLiq'i açtık test ettik geri kapattık. 2 serverda da hüsrana falan uğradığımız yok. Asıl bizim her yaptığımız sana iğne gibi geliyor. Aradan kaç yıl geçmiş sen hala bugün bunları söylüyorsun.
    Ayrıca Xoßi'nin forumdaki göreviyle benle birlikte bir çalışma yapmasının ne ilgisi var ? Forumdaki bir user nasıl bir terimdir onu anlamadım bende. Xoßi bir user değil mi ? Mesaj atıp paylaşıım yapmıyor mu ? Sadece yıldızları ve rütbesi değişik, elinde bazı yetkiler var diye ayrı bir katogoriye sokmanıza gerek yok.
    Konuyu başka yerlere çekmeye çalıştığın apaçık ortada. Kaç yıldır forumdayım diyorsunda bir kerede düzgün bir mesajla çık karşımıza.

• http://img85.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img85/4031/screen040722380003.jpg http://img85.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img85/7113/screen040722380002.jpg http://img85.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img85/7919/screen040722380001.jpg arkadaslar ben denedim gercekrtende super olmus ama spotlari admin arkadasa soyledim oda test oldugu icin bunlar daha erken dedi ama gercektende super bi server 100 100 calisiyor charlaran

• Duel izleme sisteminden bir kesit.

• Hersey bır tarafa versıyon ne olursa ınsan oynarda sorun zor exp ve max res olmasında res sınırı serverde olması benım server secerken bırıncı oncelıgımdır.. ayrıca bu res sınırı ucmayacak max 15 exp 40 50 yi gecmesin ben bu fıkırden yanayım geriye kalan hersey kolay.ama illada vers belirt derseniz 1.02k vazgecilmezim..
  • @AD@N!S

Version konusunda illaki şu olucak diye bir kaidemiz olmadı şuana kadar. Ayrıca bu server işine girmeden önce kafamdaki ilk şart zaten reset sınırının olmasıydı. 2. bir seçeneğimiz daha var fakat onu şimdilik açıklamak istemiyorum belki daha sonra. exp çok yüksek tutacağımızı zannetmiyorum. Bi ihtimal fun, low olarak çift server açma olasılığı olabilir.

Değerli düşüncelerinizi her zaman göz önünde bulunduracağız.

İyi forumlar.
  • Uque ve Xobi her zaman destekliyorum sizi bunu biliyorsunuz. Uzun zamandır yaklaşık 1 yıldır Mu online oynamıyorum ama bu oynamayacagım anlamına gelmiyor. Piyasada iyi yapan işini düzgün yapan birileri yok. Hele bizim ülkemizde hiç yok. Sizlerden beklediğim iyi degil en iyisi ve yapacağınızıda biliyorum. Konuştuğumuz gibi her hangi bir destekte bulunmam gerekirse batu demeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 8 Nisan 2010; 0:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

Uqur ve Xobi her zaman destekliyorum sizi bunu biliyorsunuz. Uzun zamandır yaklaşık 1 yıldır Mu online oynamıyorum ama bu oynamayacagım anlamına gelmiyor. Piyasada iyi yapan işini düzgün yapan birileri yok. Hele bizim ülkemizde hiç yok. Sizlerden beklediğim iyi degil en iyisi ve yapacağınızıda biliyorum. Konuştuğumuz gibi her hangi bir destekte bulunmam gerekirse batu demeniz yeterli.

Estağfurullah Batu biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağızda. Normalde bizimde hiç bu işlerle uğraşmaya niyetimiz yoktu ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi bu karanlığa bir mum yakalım dedik inşallah güzel şeylere imza atacağız.
    Her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz kardeşim teşekkürler.

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Mu Online'ın hali içler acısı. Xoßi ile düşündük taşındık belki bu karanlığa bir mum yakarız umuduyla çalışmalarımıza başladık. Piyasadaki serverfilesları teker teker deniyoruz serverı kurup oyuna girip eksiklikere bakıyoruz çıkan sorunlarla ve çözüm yollarıyla uğraşıyoruz. Elimizden gelen en stabil serverfilesi düzenleyip düşüncemizde kesin karara ulaşırsak bir server açacağız. Şuan season4 ve season5 serverfilesları deniyoruz. Version büyük ihtimal bu ikisinden birisi olacak.
    Bu konuyu açmamızın sebebiyse sizin önerileriniz, fikirleriniz, istekleriniz ve bizden beklentileriniz... Bunları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

iyi forumlar.

uğurum beni bilirsin sanada erhan abiyede saygı duyarım hatta senide severim kerata neyse abi her sene yada 3 5 ayda bi böyle bi fikir çıkıyo acıcaz actık files buglar düzelttk işte şöyle böyle fln fln abi hiç mi sıkılmadınız muonlineyi düzeltmenin tek yolu oyunu geliştirmeleri zaten türkiyede mu diye bişi yok 3 5 cocuk okuldan kacar cafeye gider level kascaz aha bless düstü lan life lan life koş koş muhabbeti tabi adamlar cocuk oldugu icin bi sorun oldugunda derdinide anlatamazsın ondan türkiyede mu turkiye ye kadar wardı mu online dahada yok iyi düşünüyosunuz hep düşünüyosunuz ama biliyosun sonucu be abi ben bu bölüme girmeyeli aylar oluyo bi girim dedim al gene gördüm gene aynı konu uzun lafın kısası bırakn be abi bitti zaten munun devri bi zamanlar aşırı cok severek oynardım he simdide oynarım sorun degl ama artık sacma geliyo bana gidip wow oynasak daha iyi en azından orda bi amaç var öyle işte buda benim yorumum hacı hee bu arada erhan abi allah sabır versin gene kafayı yiceksn millet yüzünden

• Konu dışı olan bazı mesajlar silinmiştir. Bölüm ile ilgili önemli olduğunu düşündüğünüz birşey var ise lütfen bana özel mesaj göndererek anlatınız. Konuya yazarak konuyu amacından uzaklaştırmayınız.

UYARI : Konuyu amacından uzaklaştırmaya yönelik atılan mesajlar için cezai işlem uygulanacaktır.
  • HayırLısı oLsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.