Erhan gulecegim yoktu PcPOİNTİ cashShop dien tek kurucu sensin dir lorenci icinde x bas :))))
Skil Save Gelince skil save a basacaz skilleri yuklicez renk alacaklar seleck yapacaz tekrar girecez kaliyorsa tamamdir yaniii :))) + Summoner 10 eventten hangisinde neyse siz acin ben denerim Kolay gele pcpoint + cah shop ayridir yanlis anlama x tusu acilmiyorsa dedigim gibi s4. ustu 5 yama li yani cash shop yok sizde ^^^^
Ha sen diğer şeyden bahsediyorsun. Pardon Uykusuzluğun belirtileri ve sürekli files değiştirmekten dolayı karıştırdım ben. Problem değil bakalım ekleyebilecekmiyiz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Duel sistem gercekten guzel
İzleyici girebilir ornek 2 kisi savasacak 2 kisi girer bizde 10 kisi izleyici olarak girip bakabiliriz oradan kayit oluyorsun koca deynekli adam vardir lorencia koyacaksiniz
PcPoint aslında her zaman calisir durumdadir ama sistem secer msql 200 kullanmiyoruz biz bide
erhan blgine coint point sistemi x tusu cashshop bu sistem bir turlu calisir msql den verecen gercek para ile exp hızlandirici vs vs vs biraz ugraşli ama season5 cash shop + 2 event ile geldi main girisi saymiyorum biz icarus ile anlasmayi yaptik 1900$ fcv2005 den site satin aldik genede size basarilar
Bizim oyun içerisinde gerçek parayla işimiz olmadığı için bu gibi şeyleri problem etmiyoruz. Gelir elde etmek isteseydik kolayına kaçar donate satışı sunardık. Eğer ticaret yapmak istiyorsan bu gibi şeylere harcadığın paralarla seyyar satıcılık yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Xoßi
Bizim oyun içerisinde gerçek parayla işimiz olmadığı için bu gibi şeyleri problem etmiyoruz. Gelir elde etmek isteseydik kolayına kaçar donate satışı sunardık. Eğer ticaret yapmak istiyorsan bu gibi şeylere harcadığın paralarla seyyar satıcılık yapabilirsin.
bravo yaza 100% yetişir umarım
ERHAN baglantin kaclik pc nedir acaba
Yaw neyse saten ole ac 1mb baglanti ile biz yukseklerdeyiz 30 kisilik bir onine oyuncu ile degil gozumuz 252 rekorum online baglanti meselesi
Pc özelliklerini nickimin altındaki
işaretli yerden bakabilirsin. ha bunlar çok yüksek özellik sallamasyon yaptın diyorsanda real bi ss de atabilirim. üzgünüm malesef baltayı taşa vurdun.
yaw nie tasa vurim erhan baglantini de bana sen :)))
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden
quote:
bravo yaza 100% yetişir umarım
Teşekkürler. Yetişmeyecek bişey yok. Sadece 2 tane problem var onlarıda çözeriz.
@OsmanliDestek Şimdilik 8mbit ama bunun konumuzla alakası nedir ?
quote:
Yes dude iste bu
Simdi Acsanız Yeri var yani saglam bi yer yok darklords tadında olursa iyi olur para ve jevel zor set yapmak zor olsa Stadium kapalı olsa :)
quote:
Orijinalden alıntı: EsEsLee
Simdi Acsanız Yeri var yani saglam bi yer yok darklords tadında olursa iyi olur para ve jevel zor set yapmak zor olsa Stadium kapalı olsa :)
bence stad olayin koptugu yer nerde afk birakacaz obur yerde baqion oldurmusler
İşin zoruda orası işte oldurulmeyecek kadar guclu olmaya calısacaksın ben darklordsda sahsen guclu olanlara dokunan sahıs gormedim misal MG ye felan :) serverın zevki o zaman cıkıyor işte tarkanda kasmayı unutmustur cogu kişi
quote:
Orijinalden alıntı: EsEsLee
İşin zoruda orası işte oldurulmeyecek kadar guclu olmaya calısacaksın ben darklordsda sahsen guclu olanlara dokunan sahıs gormedim misal MG ye felan :) serverın zevki o zaman cıkıyor işte tarkanda kasmayı unutmustur cogu kişi
BEN TARKANDA EN SON muturkde kasmistim:D oylede olmazki zati sen 4 5 rr atana kadar stadin s sini bilemesin stad olsunda yukseklvl kendi lvlinde gidilsin kolay oldumu insan cabuq sovur
Aynen Ama ole bi Server yok su anda hatta hic turk serverı yok Bir an once acılsın yoksa ben el atacam
Öncelikle açılan konu güzel herşey güzel fakat neden okulların kapanması bekleniyor onu anlamadım. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ismi geçen kişiler muonline dosyalarını düzeltme bozuk eventleri düzeltme vs vs vs gibi konularda geçmişte yaşadığınız tecrübelere dayanarak bu işin altından kalkabileceğinizi düşünmüyorum. Xoßi Yöneticimizin koydugu resimlerin tamamı zaten şuanda açık olan Türk Serverlarında var ve hiçbiriside bozuk değil bukadar uğraşılacağına o büyüklerimizden yardım isteyip şu süreyi daha kısaya indirgeyebilirsiniz. 3 Günlük dünyada 2 günümüz Mu oynayarak gececekse biraz acele edin derim. Çünkü tek siz Okulların kapanmasını beklemiyorsunuz. Emeklerinizin heba olmaması için 3ayınız var açın serveri 3 ay sonra zaten kapamak zorunda kalırsınız bu benim kişisel görüşümdür arkadaslar lütfen forum olduğunuzu unutmayınız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
1.nesil summonner kanadıyla 2. nesil basılıyor mu? Bence en büyük eksiklerden biri bu
Öncelikle açılan konu güzel herşey güzel fakat neden okulların kapanması bekleniyor onu anlamadım. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ismi geçen kişiler muonline dosyalarını düzeltme bozuk eventleri düzeltme vs vs vs gibi konularda geçmişte yaşadığınız tecrübelere dayanarak bu işin altından kalkabileceğinizi düşünmüyorum. Xoßi Yöneticimizin koydugu resimlerin tamamı zaten şuanda açık olan Türk Serverlarında var ve hiçbiriside bozuk değil bukadar uğraşılacağına o büyüklerimizden yardım isteyip şu süreyi daha kısaya indirgeyebilirsiniz. 3 Günlük dünyada 2 günümüz Mu oynayarak gececekse biraz acele edin derim. Çünkü tek siz Okulların kapanmasını beklemiyorsunuz. Emeklerinizin heba olmaması için 3ayınız var açın serveri 3 ay sonra zaten kapamak zorunda kalırsınız bu benim kişisel görüşümdür arkadaslar lütfen forum olduğunuzu unutmayınız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Pc point sistemi, M.skill save, DoubleGoer, ImperialGuardian, Marry sistemi, +14 ve +15 chaos goblin sistemi, bunların hepsinin tek files da çalışan bi türk serveri online mı acaba ? Bana işte şu serverda şu çalışıyor. diğerinde bu çalışıyor diye gelme. Tekrar yineliyorum hepsinin tek files da buluşmasından bahsediyorum. Eğer varsa böyle bi server Ss çekerek burada paylaşabilirsin. Ayrıca okullar açılınca server online olucak diye bişeyde yok. Server'in açılması bile şüpheli. Kimse umutlanmasın. Biz sadece burada dosya düzenleyip eğer kafamıza yatarsa açılacağını söylüyoruz. Sen bunu şartlandırma yolundaysan üzgünüz galyana gelmiyoruz.
@KoMuTaN-61 ilgileniyorum
@-MalcolM-X- PM attım